Gemeni 2019
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Gemeni 2019

Cum decurge anul astrologic 2019-2020 pentru nativii Gemeni

Din primele trei luni ale anului astrologic 20 mai 2019 – 21 mai 2020, intervalul 20 iulie – 20 august poate fi cel mai important din intregul an; ceva special se va petrece acum, care le poate marca intreaga viata: un examen, o functie, o relatie indiferent de natura ei. Este luna astrologica benefica prin excelenta pentru Gemeni.

Mijlocul anului astrologic (20 octombrie – 20 decembrie) le poate aduce serioase beneficii Gemenilor, de la cele financiare pana la cele spirituale autentice, adica fiecaruia dupa aspiratie si nivel de constiinta.

Calatoriile lungi sau de lunga durata ii favorizeaza pe Gemeni in 2019, chiar daca vor fi foarte putine. Viata ii va obliga insa sa devina mai intelepti, sa-si aminteasca si de alte urgente existentiale in afara celor strict materiale, sociale, fapt care le poate aduce multor Gemeni o noua perspectiva asupra vietii, indiferent de varsta.

Relatii de durata se pot crea sau se pot rupe intr-o clipita, fiecare dintre ele fiind simtita ca o minune, fiindca fiecare va avea un fel de „dovada concreta” ca a fost necesar sa se produca – un adevar multa vreme ascuns sau o fiinta foarte importanta.

Surpriza anului astrologic poate avea loc intre 20 martie si 20 aprilie. Pentru unii nu va fi deloc usoara, fiindca poate fi legata de pierderea unei sume foarte mari de bani.

In ultima luna a anului astrologic, atat cei care sunt prada deceptiilor cat si cei care vor crede ca au ajuns la poarta Raiului e posibil sa traiasca acelasi tip de experienta imbogatitoare a sufletului: experienta iubirii universale la care au avut acces in 2019, an prin definitie imbogatitor in ceea ce priveste atat cunoasterea umana cat si cea spirituala.

Horoscop Gemeni 2019-2020: dragoste

Iata, in sfarsit, un an sentimental pe care nativii Gemeni nu-l vor uita curand sau usor. Fiinte prin definitie mentale, curioase, avide de informatie si de cunoastere, ei vor fi confruntati cu experiente uluitoare, fara precedent, care le vor dovedi ca au, totusi, si ei, un suflet foarte sensibil, dornic de iubire, de experientele inefabile ale sentimentelor.

Unii Gemeni vor fi atat de afectati de propriile lor povesti de dragoste, incat isi vor descoperi talente artistice la care nici nu s-au gandit vreodata.

Cei care sunt mai neincrezatori in puterea miraculoasa a iubirii, cei carora le este frica sa iubeasca si sa daruiasaca iubire, cei care sunt stresati sau „nu au timp” de dragoste, chiar pot sa se imbolnaveasca, pur si simplu ca urmare a stagnarii lor evolutive, a ramanerii lor intr-o stare inerta, greoaie, invechita. Cei care, dimpotriva, se vor arunca in oceanul infinit al dragostei, vor avea parte de evenimentele uluitoare ale sufletului, descoperind in ei insisi un intreg univers de frumusete, bucurie, armonie, puritate.

Sa ne intelegem: nu vorbim despre povesti gratuite, ci despre adevarate iubiri totale, care pot debloca energii sexuale indelung reprimate/blocate sau, dimpotriva, pot purifica sentimente considerate – datorita mentalitatilor invechite – nenecesare sau murdare.

Tranzitul lui Uranus inca le mai ofera nativilor Gemeni surprize de durata si multi dintre ei vor dori sa impartaseasca tuturor propria lor experienta de viata in forme inedite de exprimare artistica.

Horoscop Gemeni 2019-2020: bani

Este un an de finalizari majore pentru Gemeni, mai ales pentru cei tineri, desi nici o categorie de varsta nu va fi uitata.

Cheltuielile pentru toate formele de invatamant sunt pe primul plan, atat la nivel individual cat si la nivel colectiv. Ne putem astepta ca specialistii cu putere de decizie sa decida o investitie majora in invatamantul national, dar in egala masura este posibil ca vreun Geaman de la Finante, rau intentionat, sa boicoteze un program de redresare absolut necesara in acest domeniu. Le sugeram celor din apropierea unei astfel de fiinte influente sa actioneze totusi cu manusi, daca este vorba despre un bine public, si sa nu-l inraiasca.

La modul general, nativii Gemeni se pot lansa in proiecte pe termen lung si in credite de utilitate intelectuala, fiindca nu vor regreta. Elevii si studentii acestei zodii sunt foarte mult sustinuti in orice forma de instructie; de asemenea, tinerii profesori. Nativii Gemeni iesiti la pensie vor reveni la fostele catedre sau isi vor spori numarul de meditatii acasa.

Este un an in care se va munci pe bani buni, iar banii investiti vor da roade ceva mai tarziu. Formele de subventii sociale, bursele, pensiile de orice fel sunt si ele un capitol interesant in acest an – sa speram ca in sensul majorarii. Mostenirile pot constitui si ele niste surprize, de asemenea benefice.

Doar Gemenii foarte indragostiti – atat femeile, cat si barbatii, indiferent de varsta – risca sa-si micsoreze bugetul datorita tendintei catre cheltuieli excesive pentru fiinta iubita. Sugeram tuturor Gemenilor sa evite sa faca in acest an testamente sau donatii nechibzuite, fiindca le vor regreta amarnic foarte curand.

Horoscop Gemeni 2019-2020: sanatate

Aparent, nativii Gemeni ar trebui sa plesneasca de sanatate, iar unii chiar asa se vor si simti – sanatosi-tun – cu conditia sa nu… se plictiseasca de atata bine.

Multi Gemeni pot primi diverse onoruri si recunoasteri publice care ii vor face sa uite vechi neimpliniri. Poate vor obtine chiar functii de raspundere. Insa asta va insemna o responsabilitate cu care nu prea sunt obisnuiti si care le poate genera o stare de oboseala fara precedent. In general, dusmanul numarul 1 al Gemenilor in 2019 este oboseala, sub diverse forme, apoi orgoliul, „fumurile”.

Brusc confruntati cu responsabilitati pentru care abia daca sunt antrenati, nativii Gemeni pot sa se confrunte cu probleme mai ales in zona capului (migrene, ameteli, tensiune intra-craniana sau oculara) sau cu stari proaste (agitatie, furie, oboseala, incrancenare); in mod secundar, tensiune arteriala, probleme circulatorii, dificultati de adaptare la effort.

Somnul prost sau lipsa de odihna suficienta, eforturile de orice fel (mai ales „ingrasatul porcului in ajun” pentru studenti sau pentru cei care urmeaza diferite grade de pregatire profesionala) isi pot spune cuvantul in mod neasteptat. Daca la aceste chestiuni se mai adauga si o viata de familie foarte agitata sau grijile fata de fiinte neajutorate sau bolnave, dezechilibrele de sanatate se pot agrava.

Nativii Gemeni au nevoie de un autocontrol sever si de un simt corect al masurii in tot ce fac. In caz contrar, este posibil sa ajunga, dintr-un fleac, la complicatii de lunga durata. Persoanele in varsta fie trebuie ocrotite de terapia grea, fie trebuie ferite de eforturi si conflicte care sa le grabeasca evolutia bolii.

Indiferent daca vor sa-si mentina o sanatate buna sau daca trebuie sa faca totul pentru a o redobandi, nativii Gemeni pot avea de cheltuit serios la acest capitol in 2019.

Horoscop Gemeni 2019, primul decan (data nasterii in intervalul 21-30 mai)

Multi dintre Gemenii din primul decan se pot casatori ca-n filme sau pot investi sume mari de bani pentru imperiul lor afectiv.

Tinerii pot pleca in viata de la foarte mult, fapt care le poate dauna, fiindca nu vor sti pretul intregului confort.

Femeilor care vor sa aiba copii le sugeram sa evite interventii chirurgicale sau fecundari in vitro deoarece pot aparea complicatii pe care sa le regrete toata viata, atat ele cat si cei apropiati; iubirea adevarata si rabdarea le pot aduce in cele din urma ceea ce-si doresc.

Alti Gemeni din primul decan pot face o partida profesionala fara precedent, si de lunga durata, care nu-i va plictisi niciodata.

Nativii trecuti de a doua tinerete e posibil sa se lanseze in afaceri, motiv pentru care le recomandam prudenta, in sensul ca e bine sa prospecteze piata inainte de a investi.

Horoscop Gemeni 2019, al doilea decan (data nasterii in intervalul 31 mai – 9 iunie)

Gemenii din al doilea decan au proiecte mari. Viseaza calatorii lungi, in locuri indepartate, care chiar se pot implini. Viseaza investitii pe termen lung – chestiune neobisnuita pentru ei, care sunt invatati sa rezolve totul repede, mai ales daca este vorba despre afaceri „usoare” (de exemplu, comertul cu servetele sau batiste de dama). Sau viseaza la slujbe bune, pe care chiar le pot obtine, cu conditia sa faca fata nu unei munci de echipa, ci unei munci de individuale (munca in care drama unui Geaman este ca nu are cu cine schimba macar o parere!).

Tinerilor indragostiti de calculator le recomandam sa mai iasa in lume fiindca, dincolo de posibile afectiuni de lunga durata ale ochilor, e posibil sa le apara „afectiuni afective” care ii pot condamna la o singuratate strivitoare.

Gemenii nascuti spre sfarsitul decanului al doilea pot avea in acest an serioase conflicte de generatie datorita unui orgoliu periculos sau unui egoism nedorit.

Horoscop Gemeni 2019, al treilea decan (data nasterii in intervalul 10-21 iunie)

Pentru Gemenii din al treilea decan, viata nu mai este chiar asa de roz. Sunt nativii cei mai expusi situatiilor imprevizibile, rasturnarilor neasteptate de situatie, surprizelor adeseori dureroase daca nu vor intelege schimbarea ca pe un necesar pas spre desavarsire.

Dragostea e posibil sa-i coste si la propriu, si la figurat. Domiciliul stabil, banii, cariera, iubirea pana ieri de o maxima siguranta sau, dimpotriva, aparenta condamnare la singuratatea inimii se pot rasturna intr-o singura clipa. Intre trecut si viitor, prezentul poate deveni o granita incredibila, poate dureroasa la momentul producerii evenimentelor dar, pe masura departarii in timp de ea, descoperita ca salvatoare.

Pentru Gemenii nascuti in prima jumatate a decanului 3 nu este un an bun de condus masina sau de facut scoala de soferi. Daca existenta lor este prea pasiva totusi, sa considere asta un semn de Gratie Divina.

Evitarea conflictelor de orice fel poate fi, de asemenea, o conduita necesara si ocrotitoare pana la urmatiarea aniversare.