Scorpion 2019
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Scorpion 2019

Cum decurge anul astrologic 2019-2020 pentru nativii Scorpion

Pentru nativii Scorpion, anul astrologic 2019-2020 s-ar putea sa se hotarasca in mare parte in perioada imediat anterioara intrarii Soarelui in Semnul zodiacal Scorpion, adica intervalul 23 septembrie – 23 octombrie 2019, cand multe confuzii si neclaritati sau, dimpotriva, capacitatea lor de a ierta si de a se ierta pentru greselile trecutului, ii pot determina sa-si modifice perspectiva asupra viitorului.

In rest, primele trei si ultimele trei luni ale anului lor astrologic, adica intervalele 23octombrie 2019 -23 ianuarie 2020 si 23 iulie – 23 octombrie 2020, vor fi cele mai dinamice din tot anul.

Surpriza anului astrologic 2019-2020 se poate manifesta in domeniul relational, iar personalitatea lor va trebui sa treaca printr-un test de maturitate, care inseamna capacitatea de a se pune in mod neconditionat in slujba celorlalti. E foarte necesar sa dea si o alta semnificatie vietii, dincolo de cea materiala.

Nativilor Scorpion li se recomanda sa evite cheltuielile mari in perioadele 23 noiembrie – 23 decembrie 2019 si 23 august – 23 septembrie 2020.

Anul astrologic 2019-2020 poate fi pentru Scorpioni un an al schimbarilor chiar definitive, dar au nevoie de foarte multa intelepciune, munca si rabdare pentru a da evenimentelor directia cea mai buna pentru ce-si doresc de acum incolo.

Horoscop Scorpion 2019-2020: dragoste

Le recomandam nativilor Scorpion sa evite sub orice forma razbunarea, rautatea, tendinta de a-si impune cu orice pret vointa asupra celorlalti. Este mult mai important pentru ei sa se lase iubiti decat sa forteze pe cineva sa-i iubeasca cu orice pret.

Iertarea am putea spune ca este cuvantul-cheie al anului astrologic 2019-2020 pentru nativii Scorpion, deoarece ea ii poate ajuta sa scape definitiv de poveri interioare, unele chiar absolut inutile.

Nu este cazul ca Scorpionii sa se lanseze in amoruri platonice, dar nici sa se consume intr-o sexualitate prosteasca. Asemeni nativilor Balanta, diferenta dintre „a face sex” si „a face dragoste” poate deveni o doctrina existentiala. Reprimarea sau practicarea nesanatoasa a sexualitatii le poate afecta in mod negativ comportamentul ori, in cazurile nefericite, ii poate afecta si pe cei din preajma, fiindca ea poate genera un comportament crud, rece, violent.

Un dram de intelepciune le poate deschide Scorpionilor multe usi si multe inimi, asa cum, in egala masura, o stare de generozitate deopotriva materiala si afectiva poate face din ei nu doar sanatosii, ci si „fericitii anului”.

Scorpionii au o sansa deosebita in anul astrologic 2019-2020, insa ea depinde de frumusetea lor interioara, de bucuria de a iubi si de curajul de a se lansa in iubire cu entuziasm, cu frenezie si chiar cu curaj.

Horoscop Scorpion 2019-2020: bani

Probabil ca multi nativi Scorpion vor fi cumva fortati, prin natura imprejurarilor, sa plece de acasa. Cu alte cuvinte, problemele familiale, financiare sau marile lor idealuri afective (dorinta de a se casatori sau de a-i oferi fiintei iubite o viata indestulatoare) ii vor determina sa-si caute surse de castig substantial in alta parte decat in tara natala.

Astfel, mai ales pentru Scorpionii cu varsta de 25-35 ani, se pot crea conjuncturi extraordinar de favorabile fie pentru a urma studii in strainatate, fie pentru a se stabili definitiv acolo datorita rezolvarii exceptionale a locului de munca. Pentru a reusi insa in acest mod, cei care vor pleca vor trebui sa devina mult mai atenti la lumea in care se vor integra, la caracterul celor cu care vor interactiona, depasindu-si tendintele conservatoare si invingand dificultatile de adaptare la mediu.

Pentru majoritatea Scorpionilor, anul astrologic 2019-2020 si genul acesta de experiente se pot dovedi unice; pentru ceilalti, insa – si ii avem in vedere pe Scorpionii care opun rezistenta la schimbare – ultima luna a anului astrologic 2019-2020 poate fi si finalul unei aventuri existentiale in care experineta dobandita sa fie cu mult mai mare decat suma de bani castigata, ei revenind acasa mai degraba pentru a consemna ce au de transformat de acum incolo decat cum pot folosi banii castigati.

Horoscop Scorpion 2019-2020: sanatate

Este drept ca Scorpionii pot fi considerati „sanatosii anului”, cu conditia sa stie foarte bine ce vor sa faca si in ce directie doresc sa-si duca viata. Intr-adevar, chestiunea profesionala poate fi decisiva pentru sanatatea lor, mai ales pentru acei Scorpioni care vor pleca la munca in tari straine.

Atentia acordata calitatii alimentelor si alimentatiei in general, capacitatea de adaptare la mediu (si avem in vedere mai ales factorii climatici), gradul de multumire sau de nemultumire, ritmul de viata pot constitui factori foarte importanti pentru evolutia sanatatii Scorpionilor in anul astrologic 2019-2020.

De asemenea, dorul de tara – sau, dimpotriva, pentru unii, aversiunea generata de evenimentele din tara natala – pot deveni, in anumite conditii, factori de stres, de oboseala si chiar de boala. Usurinta de a ierta, speranta si increderea, credinta in steaua noastra norocoasa si, nu in cele din urma, preocuparea pentru dezvoltarea intelectuala s-ar putea dovedi medicamente miraculoase, care sa le schimbe starea interioara.

Horoscop Scorpion, primul decan (data nasterii in intervalul 23 octombrie – 1 noiembrie)

Viata personala este foarte importanta pentru Scorpionii din primul decan. Indiferent de multumirile sau realizarile lor sociale, viata intima are cea mai mare greutate. Orice problema care exista in familie sau in mediul privat tinde sa le afecteze serios existenta.

Le recomndam Scorpionilor din primul decan sa fie ceva mai detasati de propriile lor probleme daca vor sa le rezolve bine, altfel implicarea incrancenata ii poate conduce la erori severe.

Este posibil ca Scorpionii din primul decan sa calatoreasca foarte mult in anul astrologic 2019-2020 sau sa cheltuiasca foarte mult pentru studii. Pentru unii, aceste calatorii sau aceste studii le pot schimba complet (in bine) viata.

Sanatatea este un domeniu caruia Scorpionii din primul decan ar trebui sa-i acorde atentie, pentru a preveni eventuale boli de durata. Un remediu foarte serios este acela de a taia definitiv legaturile cu suferinte din trecut si de a invata sa-si comunice cu adevarat sentimentele.

Pentru Scorpionii din primul decan aflati intre varsta a doua si a treia, copiii sau investitiile lor de o viata se pot dovedi de o foarte mare importanta si pot constitui un domeniu de bucurie sau chiar de rasplata din partea vietii.

Horoscop Scorpion, al doilea decan (data nasterii in intervalul 2-11 noiembrie)

Scorpionii din al doilea decan pot fi niste adevarati aventurieri in absolut orice domeniu. Indragostitii care au jurat pe Soare si pe Luna credinta vesnica, se pot trezi luati pe sus de noi iubiri si sa fuga de acasa mai ceva ca in filme. Oamenii de afaceri pot investi in vise si iluzii si sa piarda tot, fara insa ca asta sa-i afecteze in vreun fel. Politicienii pot paria pe castig total in orice fel de alegeri si sa piarda si ei la scena deschisa.

Anonimii, visatorii reali ai omenirii, artistii si poetii, stiintele de frontiera si medicina alternativa vor constitui insa rezervele inepuizabile ale Scorpionilor din al doilea decan, care pot da omenirea peste cap cu forta lor de a reusi in orice conditii, de a recupera absolut orice timp pierdut si de a supravietui – si inca la modul sclipitor – absolut oricarei pierderi. Iertarea pe care au acordat-o tuturor le va fi acum acordata si lor si, in cele din urma, cei care i-au acuzat sau cei pe care i-au parasit li se vor alatura, cuprinsi de valul lor de entuziasm de a schimba in bine soarta lumii.

Horoscop Scorpion, al treilea decan (data nasterii in intervalul 12-22 noiembrie)

In anul astrologic 2019-2020 ar fi bine ca Scorpionii din al treilea decan sa acorde cea mai mare atentie aspectelor spirituale. Sunt predispusi la a genera adevarate conflicte intre generatii, periclitand si viata lor, si viata altora. Cei care detin functii de putere in domeniile cunoasterii e bine sa evite, macar in acest an, sa mai tina sub cheie marile adevaruri ale lumii sau sa puna in circulatie, in mod intentionat, informatie esoterica mistificata.

Din punct de vedere spiritual, Scorpionii din al treilea decan sunt cel mai bine pregatiti sa ajute omenirea sa primeasca adevarurile fundamentale ale vietii care sunt, in realitate, Adevarurile Divine.

Scorpionii celui de-al treilea decan sunt investiti cu energii foarte frumoase care ii pot proteja, inclusiv in cazul unui sacrificiu suprem. Daca, dimpotriva, aspectul spiritual lipseste complet, ei pot trai la modul „sinusoidal” anul astrologic 2019-2020, fluctuand intre pierderi si castiguri, intre realizari si esecuri, intre a fi defaimati la modul public si a se afirma la scara internationala. Pot cunoaste gustul victoriei cu aceeasi usurinta cu care pot cunoaste mari infrangeri.