Taur 2019
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Taur 2019

Cum decurge anul astrologic 2019-2020 pentru nativii Taur

Desi evenimentele par risipite pe tot parcursul anului, cea mai importanta perioada o constituie ultimele trei luni, adica intervalul 20 ianuarie 2020 – 20 aprilie 2020. Daca, pana la aceasta data, evenimente de mai mica sau de mai mare importanta le vor colora viata Taurilor, anul va cunoaste o dinamica neasteptata in ultimele trei luni.

Intervalele 19 aprilie – 19 mai 2019 si 19 octombrie – 19 noiembrie 2019 se pot dovedi interesante ca modalitate de a rezolva chestiuni strict relationale si proiecte personale pentru viata in doi.

Din ianuarie 2020 incolo, lucrurile pot intra intr-o faza de innoire sau restructurare evidenta. Problemele de sanatate si de serviciu pot fi mai acute in intervalul 20 ianuarie 2020 – 20 februarie 2020. Unele urgente legate de copii, de viata afectiva si de refacerea sanatatii pot deveni evidente in intervalul 20 februarie – 20 martie 2020.

In intervalul 20 martie – 20 aprilie 2020 se pot produce transformari care vor deveni definitive. Mai ales acum, multi nativi Taur vor avea o sansa deosebita care, pentru unii, chiar poate insemna schimbarea definitiva a domiciliului stabil (cum ar fi, de exemplu, mutarea definitiva in strainatate). Altii, in schimb, isi pot rezolva litigii legate de mostenire. Pentru cei mai multi insa, aceasta ultima luna poate sa fie si una de multumire maxima, aceasta multumire ajutandu-i sa realizeze ca, adeseori, poate fi bun si ceea ce e putin, daca e de calitate.

Horoscop Taur 2019-2020: dragoste

Dincolo de problema urmasilor, dragostea poate fi lectia spirituala speciala a nativilor Taur in anul lor astrologic 2019-2020. Fie vor constientiza amagirile de o viata pe care si le-au creat singuri, fie Dumnezeu le va darui o iubire care va ramane importanta pentru intreaga lor existenta, indiferent de durata ei.

Tinerii nativi Taur pot invata de la parintii lor ca iubirea romantica este necesara si ea aduce alaturi fiinte cu aceeasi sensibilitate. Maturii pot invata de la cei tineri sau de la copiii lor ca iubirea este, oriunde si oricand, o traire la unison pentru aceleasi idei, pentru aceleasi idealuri care urmeaza a fi realizate in relatia de cuplu, impreuna.

Nu in ultimul rand, compatibilitatea sexuala ramane si ea o chestiune fierbinte pentru nativii Taur, indiferent de varsta lor. Ne place sau nu, acest adevar trebuie luat in considerare. Acolo unde el este dizarmonios sau deficitar tratat, este posibil ca problema erotica sa desfaca multe legaturi, chiar daca au ajuns deja in pragul unor aniversari impresionante.

Este bine de avut in vedere semnificatia speciala a anului astrologic al nativilor Taur: la momentul intrarii in Taur, Soarele este exact pe cuspida Casei a VIII-a, a sexualitatii, AS este pe Semnul zodiacal Balanta iar Venus – guvernatorul acestui AS anual si, deopotriva, al Casei a VIII-a – se afla in Semnul zodiacal Berbec si in Casa a VII-a, a casatoriei. Asadar, intre implinirea erotica si implinirea relationala este o foarte stransa legatura de care este bine sa se tina seama in mod special pana la urmatoarea aniversare a nativilor Taur.

Horoscop Taur 2019-2020: bani

Pentru nativii Taur, anul astrologic 2019-2020 ar putea fi un „an karmic”, in care vin anumite scadente in functie de ceea ce au facut sau nu au facut in actuala lor existenta.

Spre deosebire de nativii ultimului decan din Berbec, la care totul se petrece in vazul lumii, pentru nativii Taur (si in special pentru cei din primul decan), anul 2019-2020 este unul strict personal. O foarte mare iubire tinde sa revina sau, dimpotriva, sa se incheie pentru totdeauna. Idealuri care nu s-au implinit pana acum sau pentru care ei nu au facut nimic se vor repune in discutie, ca urgente ale anului in curs.

Unii Tauri isi vor contabiliza cresterea contului din banca, in timp ce altii, dimpotriva, vor acumula datorii. Unii Tauri se vor bucura de munca lor perseverenta intr-un anumit domeniu, in timp ce altii, dimpotriva, vor trebui sa se multumeascase vor alege cu esecuri care li se datoreaza. Rezistenta proverbiala a Taurilor fata de schimbare nu mai „rezista” si nativii vor trebui sa faca un salt in prezent, lasand pentru totdeauna un trecut care nu tine deloc cu ei. Cei care deja s-au desprins, pot fi promotorii unui nou stil de viata, fiindca au cu ce sa inceapa.

In acest context, banii pot fi si chiar ramane pentru mult timp un domeniu fierbinte si dinamic. Referitor la posibile investitii financiare: le sugeram nativilor Taur sa fie extrem de precauti cu finantele lor, deoarece anul 2019-2020 nu-i sustine in nici un fel. Cei care doresc sa faca economii, e bine sa-si verifice mai intai creditele si/sau conturile, la a caror actualizare nu au mai contribuit de foarte multa vreme. Cheltuielile vor trebui supravegheate si cumparaturile bine planificate. Chiar daca nu le place o astfel de situatie, multi nativi vor trebui sa se multumeasca, deocamdata, cu ce au, si sa amane multe innoiri pentru anul care va urma.

Horoscop Taur 2019-2020: sanatate

Este posibil ca tinerii nativi Taur sa se simta deja „un grup” important in viata societatii si multi dintre ei vor cauta formule originale de a-si urma sau implini vocatia. Este posibil ca foarte multi sa renunte la ideile parintilor sau la diplomele pe care deja le au, pentru a pasi pe noi terenuri profesionale.

Acest lucru nu se va face cu efort ci cu spontaneitate, chiar cu o anumita forma de rebeliune, care poate aduce parintii si copiii in celebrul razboi dintre generatii. Va fi un posibil razboi al nervilor, dar valoarea va invinge, din simplul motiv ca, in final, si unii si altii vor intelege necesitatea schimbarilor.

Pentru nativii Taur maturi sau deja in drum spre varsta a treia nu va fi deloc usor; schimbarile inerente acestor timpuri le pot da sanatatea peste cap. Sau, daca tinem cont ca nativii Taur se imbolnavesc prtin acumulare, multi dintre ei pot descoperi acum ca sufera de afectiuni de lunga durata, ca urmare a suferintelor indurate in tinerete si netratate la timp.

Daca vor intelege ca o problema de sanatate este, in final, o lectie de corectie a unui caracter bolnav, vor fi pe jumatate vindecati si nu le ramane decat sa inceapa un tratament naturist, ca sa-si rezolve incet dar sigur dificultatea cu care se confrunta.

Horoscop Taur, primul decan (data nasterii in intervalul 21/23-30 aprilie)

Pe nativii primului decan din Taur viata ii va obliga sa-i ia foarte mult in considerare pe ceilalti si sa devina din ce in ce mai constienti de efectele comportamentului lor asupra celorlalti.

Anul 2019-2020 nu va fi deloc usor pentru Taurii din primul decan, mai ales pentru aceia care se confrunta cu stari de gelozie, posesivitate si egoism. Pretentiile pe care le au fata de oameni in general sau in relatia lor de cuplu se pot dovedi fie stupide, fie nerealiste.

Acolo unde intelepciunea ii va indemna sa faca necesarele concesii, multi dintre nativi vor avea surpriza unei fericiri aproape nesteptate. Acolo unde, insa, incapatanarea, obtuzitatea si lipsa de daruire vor continua sa existe, este posibil ca nativii sa-si rateze singuri ocaziile benefice.

Intelepciunea, daruirea neconditionata, tandretea care este aproape proverbiala la acesti nativi tind sa le rezerve o mare surpriza afectiva dupa 23 aprilie – sa speram ca benefica, pentru absolut toata lumea si in special pentru ei.

Horoscop Taur, al doilea decan (data nasterii in intervalul 1-10 mai)

Dragostea este, in continuare, o problema la ordinea zilei pentru nativii Taur. Mai ales nativii Taur din al doilea decan ar trebui sa fie foarte realisti in privinta relatiilor lor de tot felul si, nu in ultimul rand, a celor profund interesate.

Este posibil ca Taurii din al doilea decan sa vizeze functii foarte inalte sau pozitii sociale peste posibilitatile lor intelectuale sau profesionale, ceea ce ii poate mobiliza in compromisuri fara precedent si cu consecinte pe termen lung. Compromisurile pot veni intr-un context aparent benefic si singurul punct de reper este glasul inimii sau al constiintei – in functie de dominanta, intelectuala sau intuitiva, a fiecaruia.

Exista la Taurii din al doilea decan tendinta sa se arunce cu capul inainte, fie de dragul cuiva, fie ca sa faca impresie buna. Este mult mai intelept sa realizeze care este miza reala a vietii. Aspectul spiritual, mai mult ca niciodata, ar trebui luat in calcul, fiindca apelarea cu fervoare a Protectiei Divine in situatiile-limita (a se citi „profund ispititoare”) ii poate ajuta sa evite neplaceri ulterioare.

Dorinta insatiabila de a avea, lacomia, fala, trufia, inertia le pot fi fatale in acest an nativilor Taur, scadentele urmand sa apara exact cand le va fi lumea mai draga. Nativii la care exista armonie interioara vor avea un an tihnit, nu pentru ca va fi scutit de inerentele evenimente care dau farmec vietii, ci pentru ca vor sti sa faca fata, in mod inteligent, tuturor posibilelor dificultati. Una dintre multumirile anului o pot reprezenta copiii, la modul general.

Horoscop Taur, al treilea decan (data nasterii in intervalul 11-20/21 mai)

Pentru Taurii din al treilea decan, viata privata si viata sociala pot fi doua chestiuni cu totul diferite. Viata sociala este dominata de aspectul profesional, extrem de dinamic, care se poate solda cu schimbari indelung dorite si urmarite, sau cu urmari pentru perioade foarte lungi de timp de acum incolo.

Nu este exclus ca multi dintre Taurii din al treilea decan sa culeaga laurii atat de ravniti in anii trecuti. Recunoasterea valorii lor le va face bine, cu atat mai mult cu cat ea se poate produce chiar intr-o atmosfera aniversara, laudativa.

Viata intima va fi si ea la fel de dinamica, sau chiar mai mult decat atat. Este posibil – mai ales pentru barbatii Taur – sa fie martorii unor conflicte intre femei (de exemplu, intre mama si sotie, intre sotie si fiica, intre sotie si amanta sau intre sotie si secretara). Intelepciunea, discretia, toleranta, atentia acordata fiecarei fiinte pot rezolva adeseori tensiuni grave.

Pentru Taurii cu o viata „complexa” (daca nu cumva chiar complicata), atitudinea relaxata se poate dovedi o mina de aur. Nu este anul in care ei sa-si rezolve in mod armonios sau placut problemele; odata scapata de sub control, o astfel de situatie poate genera un scandal public de proportii.