Varsator 2019
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Varsator 2019

Cum decurge anul astrologic 2019-2020 pentru nativii Varsator

Indiferent care sunt predictiile particulare ale nativilor Varsator, anul 2019-2020 este pentru ei, cap-coada, un an de transformare fara precedent, in sensul ca ei vor decide – in mod constient – sa se transforme.

Este posibil ca ultima luna a anului astrologic 2007-2019 sa fi fost foarte importanta, in special in materie de viata sociala si de sensibilitate personala, respectiv intervalul 20 decembrie 2007 – 20 ianuarie 2019. Este posibil sa se declanseze o anumita criza interioara de valori umane reale, care ii vor indemna la cautari ce pot depasi, uneori, limitele vietii materiale, exterioare, terestre.

Domeniul relatiilor umane in general tinde sa fie locul de desfasurarea a tuturor acestor transformari si cautari, anul astrologic 2019-2020 avand doua momente de varf: intervalul 20 iunie – 20 septembrie (cand se pare ca se va rezolva, intr-un fel sau altul, criza din finalul anului precedent) si, mai ales, ultimele trei luni, adica intervalul 20 octombrie 2019 – 20 ianuarie 2020, cand se vor vedea si urmarile sau consecintele felului in care criza in discutie a fost rezolvata.

Horoscop Varsator 2019-2020: dragoste

Capitolul relational este cel mai fierbinte pentru nativii Varsator.

Contactele umane de tot felul le pot crea in anumite momente ale anului un adevarat cosmar. Oameni care i-au uitat de ani de zile isi pot aminti acum de ei. Datornici de care au uitat sau binefacatori de altadata le vor bate constant la usa. Copiii pot veni permanent cu prietenii lor acasa, ori socrii sau parintii se pot ivi pe neasteptate.

Le recomandam nativilor Varsator sa aiba nervii tari in anul astrologic 2019-2020, mai ales in situatia in care inclusiv prietenii de tinerete ii vor descoperi peste noapte si-i vor trage la un pahar de vin si de vorbe. Fosti sefi si/sau subalterni ii vor suna cand le va fi lumea mai draga, sau camarazi de armata ii vor saluta ca din intamplare. Este ca si cum lumea in totalitatea ei s-a hotarat sa dea navala in viata nativilor Varsator.

Desigur, relatiile de suflet nu vor lipsi nici ele. Este posibil ca pentru multi nativi Varsator viata de familie sa intre intr-un con de umbra sau sa consemneze un final indelung amanat. Desi nu sunt adeptii divorturilor, acolo unde relatia conjugala s-a transformat in monotonie sau in certitudini dominatoare care le ingradesc libertatea, Varsatorii vor rupe brusc toate limitarile pentru a incepe cu prospetime si entuziasm o viata noua.

Multor Varsatori anul astrologic 2019-2020 le-a pregatit surprize amoroase pe masura idealurilor afective la care a visat fiecare. Varsatorilor cu nivel de constiinta ridicat, anul 2019-2020 le rezerva experiente afective inedite, implinitoare, atat la nivelul relatiilor de prietenie cat si la nivelul relatiilor de cuplu, in care investitiile vor fi de calitate si reciproce, poate chiar pe termen lung sau, in conditii speciale, pentru tot restul vietii.

Horoscop Varsator 2019-2020: bani

Pentru nativii Varsator, anul 2019-2020 pare foarte incarcat, nu fiindca si-au propus sa faca foarte multe ci pentru ca pot avea cheltuieli pana peste cap. Banii nu le vor lipsi, dar economii nu vor apuca deloc sa faca. Cel mai adesea familia, pritenii sau rudele de tot felul este posibil sa le solicite ajutorul sau sa-i puna in fata unor probleme care nu suporta amanare.

Parintii Varsator, mai ales tatii, ar face bine sa-si puna bani deoparte inca de pe acum, pentru ca urgentele financiare cu destinatie scolara se pot dovedi peste asteptari. Fata de multi alti nativi, Varsatorii vor investi in adevaratul sens al cuvantului in valori umane autentice care, peste ani, vor fi bucuriile si multumirile lor incontestabile. In aceste eforturi financiare de tot felul dar mai ales „scolare”, multi dintre tatii Varsator vor beneficia de sprijinul sincer, total si discret al unei prezente feminine de calitate din viata lor intima.

In mod surprinzator, cand se vor crede la pamant, sau cand se vor intreba adeseori disperati ca suvoiul cheltuielilor nu se mai opreste, nativii Varsator vor descoperi in ei fie resurse fizice de a mai activa pe un plan profesional secund celui oficial, fie resurse materiale la indemana in casa dar pe care nu le-au luat inca in seama.

Acolo unde calitatea copiilor este vizibila, spre sfarsitul anului astrologic 2019-2020 acestia vor trage umar la umar cu ei pentru bunastarea familiei, ca rasplata pentru sustinerea acordata.

Horoscop Varsator 2019-2020: sanatate

Se pare ca satisfactia rezolvarii cu bine a urgentelor si a tuturor neprevazutelor financiare va constitui remediul de baza al nativilor Varsator. Fiinte cu o capacitate exceptionala de a iubi neconditionat, Varsatorii au nevoie de foarte putin pentru a se bucura de o sanatate perfecta.

In cazul in care se vor confrunta cu lipsa de recunostinta sau cu lipsa de caracter a celor din jur, problemele de sanatate aparent minore pot capata proportii nedorite. Un nativ Varsator cu o viata personala armonioasa are toate sansele sa se vindece chiar la modul miraculos, in vreme ce un nativ Varsator cu o viata personala dificila isi poate croniciza absolut orice dezechilibru energetic, mergand pana in pragul terapiei grele (interventii chirurgicale chiar si pentru un banal neg, de exemplu).

In anul astrologic 2019-2020, afectiuni indelung amanate sau consecintele multor suparari de o viata pot da semne ca s-au instalat pe corpul fizic pentru lung timp. Mai ales probleme ale sistemului osos si de natura gastro-intestinala sunt de asteptat acolo unde nativii Varsator vin dupa mari perioade de dizarmonii relationale sau dupa eforturi grele, de durata.

Relaxarea, dieto-terapia, postul negru (numai cu apa) tinut de la rasarit la apus, o data pe saptamana, retragerea in locuri linistite si, mai ales, iesirea periodica din mediul care le creeaza tensiuni pot constitui remedii ieftine dar sigure si eficiente.

Horoscop Varsator, primul decan (data nasterii in intervalul 19/20-30 ianuarie)

Nativii primului decan din Varsator vor avea un an 2019-2020 plin in adevaratul sens al cuvantului. Prea putine momente de ragaz le vor fi acordate. Un lucru odata terminat va genera un al doilea, iar o urgenta stearsa de pe lista va face imediat loc urmatoarei.

In domeniul profesional, ne putem astepta la o reala sansa pentru Varsatorii din primul decan, la care unii chiar viseaza de o viata. Sperantele la care nu au renuntat, idealurile in care au crezut, proiectele la care nu au incetat sa viseze si curajul de a crede cu fermitate in steaua lor norocoasa le vor fi rasplatite pe masura. Totul este ca ei sa aiba rabdare ca lucrurile sa curga in firea lor, fara a le grabi sau a le regreta.

Dincolo de aglomeratia umana din preajma lor – care, intr-un fel, consemneaza finalul evident al unei etape existentiale – viata acestor Varsatori se aseaza pe alte baze, pe alte valori, vizand noi orizonturi informationale, afective, spirituale.

Pentru unii dintre acesti Varsatori, iubirile la a doua tinerete pot fi surprinzator de frumoase si de incarcate de afectiune, de valori umane reale, de noi impliniri.

Horoscop Varsator, al doilea decan (data nasterii in intervalul 31 ianuarie – 9 februarie)

Pentru Varsatorii din al doilea decan, viata privata si viata profesionala pot intra intr-un litigiu greu de mediat, mai ales in cazul tinerilor.

Este posibil ca aspectele profesionale, foarte bune in acest an, sa mearga pana la responsabilitati foarte mari, ceea ce va face ca sanatatea lor, pe de o parte, si probleme de cuplu pe de alta, sa constituie principalele consecinte ale unui post bun, indelung dorit sau din greu castigat.

Din aceste motive, oricat de dulci vor fi roadele unui inceput promitator de cariera, micile sau marile amaraciuni datorate deteriorarii sanatatii sau – de la caz la caz – a vietii relationale si chiar a dinamicii sexuale isi vor spune cuvantul, necesitand si ele, la randul lor, eforturi la fel de mari pentru a fi remediate.

Horoscop Varsator, al treilea decan (data nasterii in intervalul 10-18/19 februarie)

Al treilea decan se poate dovedi mai dificil in special pentru femeile Varsator. Independente si non-conformiste, multe dintre ele risca sa-si strice caminul sau viata personala din exces de autoritate, insatisfactie de toate felurile, dar, mai ales, dintr-un exces de masculinitate.

In intreg anul astrologic 2019-2020, femeile Varsator din al treilea decan tind sa fie mai impulsive, mai bataioase si, alaturi de barbatii Varsator, mai dornice de putere, de dominare.

Multi Varsatori din al treilea decan s-ar putea sa se gandesasca sa paraseasca definitiv tara, ca urmare a unor insuccese repetate, pe toate planurile, in tara natala. Le recomandam tuturor intelepciune, discernamant relational si capacitatea de a constientiza ce efect are comportamentul lor asupra celorlalti.