Defectele zodiei Leu - Horoscop
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Defectele zodiei Leu

Să lăsăm orgoliul la o parte!…

Ați fost vreodată pe „lista neagră” a unui nativ Leu? Dacă da, atunci… ne bucurăm că mai puteți citi aceste rânduri, pentru că Leul are cea mai mare sete de răzbunare dintre toate semnele zodiacale, este unul din scopurile vieții lui. Și când o va face, nu va fi rapid ci va savura calm spaima și surprinderea vicimei. Asta s-ar putea numi sadism. Ei bine, așa să se numească.

Cred că din Biblie îi place cel mai mult lupta pentru putere dintre diferiți regi și legea „ochi pentru ochi și dinte pentru dinte”. Dar în privința plății cu aceeași monedă, el plătește întotdeauna la schimbul oficial și mai ales îi place să facă o modificare în genul: dacă l-ai călcat pe bătătură, el îți va pune piciorul pe calea ferată, considerând că tot călcare pe bătătură se numește.

De fapt, nativul Leu este un răzbunător simpatic. Dacă ai supraviețuit, ar putea până la urmă chiar să te simpatizeze. În cazul în care este șef și te amenință cu concedierea, poți să te bucuri, pentru că nu-și va pune în aplicare amenințarea, tocmai pentru a-și arăta indulgența și altruismul. Va avea grijă să le trâmbițeze foarte tare dacă tu nu ai avut inspirația să-i observi mărinimia. Dar dacă l-ai supărat cu ceva, atunci recitește primele două paragrafe.

Sau poate vrei să scapi lingușindu-l? În cazul nativului Leu ar fi, într-adevăr, o cale, dar va trebui să cunoști bine arta lingușirii, pentru că o cunoaște și el și s-ar simți jignit de o lingușire vulgară. Va tinde să vadă ironii chiar și în modul în care l-ai salutat. Și atunci o să-ți pară rău că ai adoptat o asemenea cale. Evident, el știe să se umilească, atunci când consideră el, dar o face într-un mod atât de discret încât este greu de observat. Dar dacă încerci să-l obligi să se umilească, să nu uiți că va aștepta momentul, chiar și o viață întreagă, pentru a-și spăla rușinea.

Se iubește atât de mult, încât nu-și refuză nimic. De aceea îi place atât de mult luxul. În viață nu contează decât persoana sa, toți ceilalți fac parte din decor, ceilalți există doar ca el să aibă o scenă unde să-și joace rolul. Evident, va observa existența celorlalți, o va aprecia și va mulțumi în gând lui Dumnezeu că i-a oferit figuranți.

Bineînțeles că va și iubi, dar va iubi mai mult din datorie și pentru că „așa este scenariul”. Credeți că-și va iubi foarte mult perechea? Nu, pentru că nu mai are loc de sine. El este pe primul loc! El va insista întotdeauna pe imaginea sa, își va monitoriza reacțiile chiar și în timpul actului sexual, își va da spectacolul, ca și când partenerul ar fi un simplu spectator.

De fapt, pentru el toată viața este un spectacol, iar actorul principal este EL, nativul Leu.