Leu 2019
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Leu 2019

Cum decurge anul astrologic 2019-2020 pentru nativii Leu

Anul astrologic 2019-2020 ii favorizeaza pe nativii Leu.

Cariera poate fi un scop real acum, mai ales pentru tineri, dar e bine ca ei sa nu faca din asta un scop in viata. Indiferent ce domeniu de viata le va cere ce au mai bun in ei, nativii Leu vor fi la inaltime.

Este posibil ca dragostea sa fie adevarata motivatie a tuturor reusitelor si nereusitelor. Experienta de viata isi va spune cuvantul pentru Leii ajunsi la maturitate, iar tinerii vor dovedi o excelenta maturitate in asumarea responsabilitatilor vietii.

A doua luna a anului astrologic al Leilor (22 august 2019 – 22 septembrie 2019) este definititorie in acest sens, fiindca ea contine evenimentul care le va schimba radical optica asupra viitorului.

O anumita sansa va face ca Leilor sa le surada norocul in intervalul 22 septembrie 2019 – 22 octombrie 2019, iar roadele deciziilor luate in aceasta perioada vor fi culese de-a lungul intregului an.

Ne putem astepta la recunoasterea publica a valorii sau la premii pentru nativii Leu in preajma datei de 22 ianuarie sau, in general, la mijlocul anului astrologic, care va fi marcat de evenimente in perioada 22 decembrie 2019 – 22 martie 2020.

Surprizele anului se pot manifesta cu pregnanta in ultimele doua luni, 22 mai 2020 – 22 iulie 2020, care pot fi de la plecari neasteptate (poate chiar definitive) din tara, pana la forme de suferinta afectiva acolo unde scopul vietii nu este inteles sau lipseste.

Horoscop Leu 2019-2020: dragoste

Nativii Leu au pretentii foarte mari in 2019-2020. Barbatii Leu se pot ambitiona sa gaseasca iubita ideala care sa fie „si frumoasa, si laptoasa, si devreme acasa”. E posibil ca acest ideal chiar sa devina realitate, insa confruntarea cu iubita indelung asteptata nu va fi o fundita roz adaugata motului din frunte, ci o neasteptata alchimie a personalitatii: cu alte cuvinte, ceea ce asteapta barbatii Leu de la iubita ideala vor trebui, de fapt, sa ofere ei.

Femeile Leu vor descoperi, probabil, cat de bine este sa fii libera de orice forma de atasament si dominare sau control al fiintei iubite si se vor focaliza mai degraba asupra interogatiilor personale, de natura metafizica.

Singuri sau cate doi, nativii Leu vor fi in 2019-2020 mai aproape de inima lor, alegand cu sufletul si nu cu pasionalitatea oarba, caracteristica adeseori celor inlantuiti de placerile vietii, dintre care nativii Semnelor fixe (mai ales Leii si Scorpionii) bat recordul.

Multi Lei se pot casatori. Dar si mai multi vor deveni adeptii relatiilor durabile si stabile incheiate pe baza „contractului afectiv”, pe baza idealurilor comune, si nu pe baza unei recunoasteri oficiale a legaturii lor.

Oricum, cuplurile in care va exista un nativ Leu vor gusta si bucuria descoperirii unui univers cultural si estetic comun, fapt care va contribui la elevarea conditieii umane generale.

Horoscop Leu 2019-2020: bani

Ne putem astepta ca artistii sa aiba un an de glorie si banii sa fie mai multi ca niciodata. Am putea spune ca nativii Leu, indiferent de profesie, vor castiga in 2019-2020 cu nemiluita, insa artistii in mod deosebit.

Parintii nativilor Leu care sunt studenti in domeniul artelor vor trebui sa-si scuture bine de tot buzunarele pentru a sustine manifestarea creatoare a copiilor. Familiile tinere, care au copii, risca sa cheltuiasca aproape cu nemiluita pe jucarii, hainute, dulciuri pentru micutii lor, motiv pentru care ar fi bine sa se abtina, ca sa nu-i invete cu acest narav pentru totdeauna.

Indragostitii au efectiv tendinta sa-si toace chiar intreaga avere in aventuri de dragoste; multi nativi e posibil sa faca bani din comert cu strainatatea sau sa investeasca in afaceri facute cu un partener (iubit sau iubita) din afara tarii.

Pentru nativii Leu cu functii foarte importante in stat, donatiile publice pot sa fie o modalitate foarte frecventa de spalare a banilor.

Proprietarii de cazinouri sau de sali de jocuri de noroc sunt expusi unui nedorit faliment, probabil cam pe la mijlocul anului astrologic (spre sfarsitul lui ianuarie 2020).

Horoscop Leu 2019-2020: sanatate

E posibil ca multi nativi Leu sa cheltuiasca foarte mult in 2019-2020 pentru sanatatea lor, mai ales sufleteasca.

Dorinta de a fi cei mai buni, dorinta de a oferi totul fiintelor iubite, dorinta de a domina sau de a castiga in orice confruntare cu viata ii poate aduce pe nativii Leu la o dezordine inimaginabila a corpului fizic. Sangele este primul care se poate resimti de pe urma impuritatilor de tot felul, motiv pentru care foarte multi nativi vor decide sa renunte definitiv la tutun, cafea, carne, alcool.

Dietele ovo-lacto-vegetariene sau macro-biotice le vor retine atentia nativilor Leu. Reconsiderarea modului de viata le poate aduce Leilor o neasteptata refacere a sanatatii.

La modul general, un somn odihnitor, o dieta terapeutica, o multumire afectiva, o responsabilitate financiara reusita pot constitui „remediile” reale de care au nevoie nativii Leu in 2019-2020. Postul alimentar, o data pe saptamana si numai cu apa, poate face si el minuni.

Nu in ultimul rand, intelegerea ca nimeni nu este in competitie cu nimeni, ca viata este o scoala si nu un stadion olimpic, le poate fi de un real folos nativilor Leu pentru redobandirea unei sanatati normale. In caz contrar, colitele, pneumoniile, bronsitele, afectiunile circulatorii si flucutatiile de greutate pot fi frecvente.

Horoscop Leu, primul decan (data nasterii in intervalul 22 iulie – 1 august)

Nativii Leu din primul decan se vor confrunta cu o experienta afectiva speciala in anul astrologic 2019-2020, care tinde sa fie pentru ei un fel de „prag” sau de „granita” intre doua etape sentimentale total diferite ale vietii: una care se termina si alta care incepe.

Fie se vor afla intre doua relatii care „isi predau stafeta”, fie vor decide sa mearga mai departe cu doua iubiri paralele. Fiecare dintre aceste iubiri tinde sa fie insa la fel de solicitanta, motiv pentru care atat starea de sanatate cat si situatia financiara a Leilor din primul decan se pot resimti la modul acut.

In prima parte a anului astrologic 2019-2020, s-ar putea ca Leii din primul decan chiar sa cunoasca si o scadere de tonus profesional sau sa fie nevoiti sa-si caute un alt loc de munca mai implinitor, fapt pe care il putem considera ca un fel de compensatie existentiala necesara pana la rezolvarea vietii lor relationale. Spre finalul anului astrologic iulie 2019 – iulie 2020, ii putem gasi deja integrati „in flux”, in curgerea generala benefica a evenimentelor mai sus-amintite.

Horoscop Leu, al doilea decan (data nasterii in intervalul 2 – 11 august)

Merite reale si recunoasteri valorice pe masura le pot schimba viata Leilor din al doilea decan. Contracte, colaborari, turnee, noi perspective pot fi subiectul anului si nativii Leu le pot resimti ca pe niste presiuni interioare.

Este aproape proverbiala rezistenta la schimbare a Semnelor zodiacale fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator) si Leii din al doilea decan se vor confrunta din plin cu ea, ca urmare a sanselor de a evolua pe care viata li le ofera in anul astrologic 2019-2020.

Orgoliile nu vor intarzia sa se manifeste si ele (sub forma refuzului de a accepta schimbari), iar consecintele se pot manifesta in domeniul sanatatii ca stari interioare mai putin placute, infectii intestinale, dureri articulare, sensibilitate fata de microbi si/sau paraziti intestinali, scaderea imunitatii.

Naturile foarte pasionale, incrancenate sa reuseasca, cu orice pret acolo unde nu le este rostul in viata asta, pot ajunge chiar pana la interventii chirurgicale sau pana la conflcite foarte grave cu ceilalti ca urmare a lipsei de autocontrol.

Leilor din al doilea decan care au mania vitezei sau care sunt niste impatimiti ai volanului le recomandam sa fie prudenti (sau chiar sa renunte la a conduce) in urmatoarele intervale: 4 august – 4 octombrie 2019, 4 mai – 4 iunie 2020 si 4 iulie – 4 august 2020.

Poate ca postul negru, numai cu apa, martea, de la rasasrit la apus, pe toata durata anului astrologic 2019-2020, ar fi un remediu foarte bun al nativilor Leu din al doilea decan.

Horoscop Leu, al treilea decan (data nasterii in intervalul 12 – 23 august)

Nativii Leu din al doilea decan sunt cei care pot avea cele mai mari probleme financiare si afective si, ca urmare, chiar si probleme de sanatate, daca le va lipsi autocontrolul si daca isi vor pierde credinta in steaua lor norocoasa.

Toti nativii Leu nascuti spre sfarsitul celui de-al treilea decan traiesc sub o stea fixa norocoasa extrem de benefica, datorita careia nenorocirile ii vor ocoli intotdeauna. In anul astrologic 2019-2020, ei au nevoie de o limpezire, iar aceasta se va produce mai ales in ultimele luni ale anului astrologic iulie 2019 – iulie 2020.

Relational, se poate incheia o mare iubire romantica si poate incepe una mai putin exaltata, insa rodnica, spornica, implinitoare.

La sfarsitul acestui an astrologic, Leii din al treilea decan chiar vor avea ce sa contabilizeze ca realizari concrete. Financiar vorbind, reusitele profesionale se vor ivi in conformitate cu aptitudinile sau studiile lor, chiar daca aceste aptitudini sau pregatiri nu au fost suficient valorificate pana acum.

Ca urmare a acestor re-echilibrari, sanatatea va cunoaste si ea o revenire spectaculoasa si, asemeni nativilor Rac, e posibil ca anul astrologic 2019-2020 sa se incheie pentru nativii Leu din al treilea decan intr-o foarte frumoasa „liniste sufleteasca”.

Referitor la cei care se pot implica, prin talentul lor, in noi directii estetice mondiale, artistii nascuti in al treilea decan din Leu sunt cei mai indicati sa participe la aceste atat de mult dorite si asteptate innoiri.