Zodiacul Casatoriei
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

zodiac casatorie

Zodiacul Casatoriei

Cu cine te căsătoreşti în funcţie de zodie.

Berbec

In casnicie, acesti nativi au o foarte mare compatibilitate cu cei din Balanta, Sagetator, Leu, Varsator si Gemeni. Casnicii extrem de dificile se realizeaza cu nativi din Rac si Capricorn. O mare problema este aceea ca Berbecii nu sunt cei mai ideali parinti, sunt severi si cateodata au dificultati in a-si arata afectivitatea fata de copiii. De acici pot aparea foarte multe probleme in cuplu.

Taur

Exista o compatibilitate pentru casnicie cu Capricorn si Fecioara precum si cu nativi din Pesti si Rac. Problema pentru tauri este aceea ca in viata ei au ca obiectiv dobandirea de bunuri materiale. De aceea pot fi extrem de atenti cu posesiunile lor si de aceea nu suporta langa ei pe cineva care risipeste agoniseala lor. Fapt ce duce la o imposibila comuniune cu Leu si cu Varsator.

Gemeni

Gemenilor li se potrivesc afectiv si comportamental – mai ales in casnicie – parteneri nascuti sub semnul Berbecului, al Varsatorului sau al Leului. Nu trebuie uitati ca fiind potriviti si cei din Balanta. Nu li se recomanda Gemenilor dornici de casatorie, parteneri nascuti sub semnul zodiei Pestilor sau al Fecioarei. Trebuie tinut cont ca nativii acestei zodii au o puternica aversitate fata de tot ceea cei tine legati de ceva. Asa ca cei care vreau sa aiba o casnicie reusite cu un Geaman trebuie din cand in cand sa stie sa-i dea „drumul”.

Rac

Cea mai potrivita combinatie pentru Rac este Taurul. Racii trebuie sa fie precauti atunci cand este vorba despre Berbeci. Restul zodiilor sunt neutre si depinde de ei cum isi cladesc fericirea.

Leu

Leul se va impaca foarte bine in casnicie cu Gemenii si Berbecii. Va cadea foarte greu la pace cu cei nascuti in zodia Taurului. Celelalte zodii sunt neutre pentru Leu, acesta avand libertatea de a-si edifica in familie o relatie afectiva stransa si trainica.

Fecioara

Cei nascuti in zodia Fecioarei se vor armoniza foarte bine sentimental cu nativii in zodia taurului. Nu li se recomanda Gemenii, oricat li s-ar parea acestia de interesanti si de seducatori. Celelalte zodii nu vor avea nici un fel de influente asupra nativilor in Fecioara.

Balanta

Zodiile favorabile pentru casnicie sunt reprezentate de Berbec si Gemeni. Celelalte zodii sunt neutre pentru nativii in Balanta.

Scorpion

Din punctul de vedere al mariajului, Scorpionul este cea mai libera zodie. Oamenii-Scorpion pot reusi in orice casnicie.

Sagetator

Zodia benefica pentru casnicia Sagetatorului este Berbecul. Celelalte zodii sunt indiferente fata de evolutia Sagetatorului.

Capricorn

Casatoria Capricornului va avea binecuvantarea astrilor daca va fi facuta cu un partener din zodia Taurului. Nu i se recomanda Capricornului sa faca alegeri din zodia Berbecului. Celelalte zodii sunt neutre in privinta casniciei Capricornului.

Varsator

Nativii in zodia Pestilor se vor armoniza foarte bine in casnicie cu nativii din zodia Taurului. O casatorie cu probleme ar putea fi cea cu cineva din zodia Gemenilor. In ceea ce priveste casatoria, celelalte zodii nu influenteaza in nici un fel pe nativii din zodia Pestilor.

Pesti

Adesea, bolile Pestilor sunt favorizate de stres si de nervozitate. De aceea, Pestilor li se recomanda sa manance atunci cand sunt linisti. De asemenea, rebuie sa evite excesul de alcool. Au nevoie de un supliment de fier, precum si de proteine si vitamine. Celor nascuti sub semnul Pestilor li se recomanda sa fie grijulii fata de picioarele lor.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!