Horoscop 2013 - Horoscop
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop 2013

Horoscop 2013 – Principalele evenimente astrologice din anul 2013 

Horoscopul 2013 anunţă că în mare parte vor continua influenţele din anul precedent. Este un an sărac din acest punct de vedere, doar Jupiter va schimba zodia, va părăsi zodia Gemeni şi va intra în zodia Rac. Dacă în anul 2012 norocoşii zodiacului au fost Taurii (până în iunie) şi Gemenii (din iunie până la sfârşitul anului), în 2013, norocul le va surâde tot Gemenilor (până în iunie) şi Racilor (din 26 iunie, până la sfârşitul anului). În rest, planetele lente se vor afla în aceleaşi zodii ca şi anul trecut, Saturn în Scorpion, Uranus în Berbec, Neptun în Peşti şi Pluton în Capricorn.

  horoscop 2013

 • 8 martie 2013 Saturn sextil Pluton
 • 25 aprilie 2013 – Eclipsă parţială de Luna la gradul 5 Scorpion
 • 10 mai 2013 – Eclipsa de Soare la gradul 19 Taur
 • 20 mai 2013 – Uranus cuadratură Pluton
 • 25 mai 2013 – Eclipsa de Lună la gradul 4 Săgetător
 • 12 iunie 2013 – Saturn trigon Neptun
 • 26 iunie 2013 – Jupiter intra în Rac
 • 17 iulie 2013 – Jupiter trigon Saturn
 • 17 iulie 2013 – Jupiter trigon Neptun
 • 19 iulie 2013 – Saturn trigon Neptun
 • 21 septembrie 2013 – Saturn sextil Pluton
 • 18 octombrie 2013 – Eclipsa de Lună la gradul 25 Berbec
 • 1 noiembrie 2013 – Uranus cuadratură Pluton
 • 3 noiembrie 2013 – Eclipsa de Soare la gradul 11 Scorpion

Jupiter Jupiter, planeta abundenţei şi norocului, va începe anul 2013 în zodia Gemeni, în mişcare retrogradă pe gradul 7 Gemeni,
Jupiter în Gemeni ne va favoriza în tot ce are legătură cu educaţia, studiile, comunicarea, schimbul de informaţii, călătoriile şi relaţiile cu cei din preajma noastră. În continuare vom fi mai sociabili, mai isteţi, mai flexibili, mai mobili şi mai dornici de a comunica cu ceilalţi. Până în ziua de 26 iunie vom avea un an în care ne vom face multiple planuri, vom avea tendinţa de a vorbi foarte mult, dar nu toţi vom şi acţiona în concordanţă cu planurile făcute. Vor exista mai multe discuţii decât acţiuni concrete. Vom simţi nevoia de a explora o mulţime de piste şi de a avea mai multe opţiuni.

In ziua de 26 iunie 2013 Jupiter va părăsi zodia Gemeni şi va intra în Rac, unde va rămâne pentru tot restul anului. Jupiter în Rac ne va favoriza în tot ce are legătură cu familia, casa, mama, trecutul, amintirile, tradiţiile, emoţiile, sensibilitatea.

Pe 17 iulie şi 11 decembrie 2013 Jupiter (expansiunea) va forma un trigon exact cu Saturn (consolidarea). Datorita acestui aspect vom reuşi să îmbinăm armonios optimismul cu pesimismul, tradiţia cu schimbarea, expansiunea cu limitele, teoria cu faptele. Vom dori să ne extindem, ne vom gândi la lucruri mari, cu optimism, dar vom fi, în acelaşi timp, conştienţi de realitate, de limitele care există şi de cât de departe putem sa mergem. Norocul va fi de partea celor care vor munci din greu şi nu vor aşteaptă să le pice ceva din cer, cei care vor da dovadă de angajament, disciplină, realism, seriozitate şi precauţie.

În aceeaşi zi, 17 iulie, Jupiter (expansiunea) va forma un trigon şi cu Neptun (viziunea) şi vom fi entuziaşti în privinţa viselor noastre, vom simţi că posibilităţile sunt nelimitate, vom avea un optimism fără limite, dar şi înţelepciunea de a şti să dăruim din iubire necondiţionată.

Până în ziua de 7 noiembrie, când va intra din nou în mişcare retrogradă, Jupiter va parcurge semnul Racului până la gradul 20 şi va încheia anul întorcându-se până la gradul 16 Rac.

Saturn Saturn, planeta responsabilităţii, se va afla la începutul anului în Scorpion, pe gradul 9. Am început să ne obişnuim cu această energie încă din octombrie 2012, iar până la sfârşitul anului 2013 vom fi forţaţi să ne învăţăm lecţiile aduse de Saturn în ceea ce priveşte intimitatea, dorințele, resursele în comun, capacitatea de a ne vedea partea întunecata şi de a ne transforma. Saturn în Scorpion ne aminteşte să avem o abordare matură atunci când vine vorba de valorile şi resursele altor oameni. Dacă nu vom fi capabili să fim responsabili în cadrul relaţiilor noastre intime, anul 2013 ar putea fi resimţit ca fiind destul de intens si inconfortabil. 
 
Pe data de 18 februarie Saturn va intra în mişcare aparent retrogradă şi până în ziua de 8 iulie, când va reintra în mişcare directă, se va întoarce până la gradul 4 Scorpion. Saturn va încheia anul pe gradul 20 Scorpion.

Saturn va fi în trigon cu Neptun de 2 ori în 2013 (pe 11 iunie şi 19 iulie), dar efectele acestor trigoane se vor resimţi câteva luni, între 24 mai şi 6 august 2013. În toată această perioadă vom reuşi să îmbinăm armonios aspiraţiile spirituale cu lumea materială, să aplicăm practic spiritualitatea. Vom fi susţinuţi să facem paşi concreţi pentru a ne realiza visele, să ne transformăm visele în realitate.

Saturn va fi de 2 ori în sextil şi cu Pluton (pe 8 martie şi 21 septembrie). Fiind un aspect armonios, ne va fi mai uşor să dăm deoparte tot ceea ce ne blochează calea spre reuşite, să scăpăm de ce nu avem nevoie în viaţa noastră. Vom avea capacitatea sa ne învăţam lecţiile iar testele dificile de viaţă prin care poate unii dintre noi vor trece, vor duce la transformări de durată.

Uranus Uranus, planeta surprizelor şi evenimentelor neaşteptate, va începe anul 2013 pe gradul 4 Berbec şi până în ziua de 17 iulie, când va intra în mişcare retrogradă, va ajunge la gradul 12 Berbec. Uranus se va întoarce până la gradul 8 Berbec si va încheia anul 2013 pe gradul 8 Berbec.

Şi în 2013 Uranus ne va predispune să punem mare preţ pe libertatea noastră, să ne dorim să avem libertatea de a ne exprima individualitatea – nu mai acceptăm să fim limitaţi sau restricţionaţi.

La fel ca în 2012, Uranus se va afla într-un aspect tensionat cu Pluton, formând de doua ori cuadratura exacta cu acesta (pe data de 20 mai şi 1 noiembrie 2013). Acest aspect este renumit pentru a avea un efect de transformare şi aduce, uneori, un progres tehnologic cu efect puternic asupra societăţii. Cum spuneam şi în Horoscopul 2012, revoluţionarul şi rebelul (Uranus) în zodia războinicului (Berbecul) se va confrunta cu domnul din lumea interlopă (Pluton), în zodia integrităţii şi structurii (Capricornul). Şi în 2013 ne putem aştepta la o perioadă în care ni se va cere să ne trezim la cel mai profund nivel, să îmbrăţişăm schimbarea şi să ne revizuim complet comportamentul. Două planete puternice care iniţiază schimbarea, transformarea şi revoluţia, sunt în conflict una cu cealaltă. Iubitorul de libertate şi progres (Uranus) va fi în conflict cu puternicul şi profundul Pluton. Uranus ne cere să ne rupem de vechile norme şi de ceea ce nu mai funcţionează, pentru a avea reusite sociale, fără să luăm în considerare ceea ce cred alţii despre noi. Uranus în Berbec reprezintă, de asemenea, tineretul rebel. Pluton, pe de altă parte, ne cere să-i împuternicim pe ceilalţi şi noi înşine, luandu-ne un angajament serios şi integru. Pluton în Capricorn reprezintă, de asemenea, organizaţiile mari şi puterea pe care o deţin asupra altora. După cum puteţi vedea, aceste două energii se mişcă în direcţii diferite, cu motivaţii foarte diferite. Vom vedea această dinamică acţionând la nivel mondial între guverne, corporaţii, organizaţii sau grupuri de tineri. La un nivel mai personal, vom experimenta tot acest conflict în propriile noastre vieţi. Două domenii diferite ale vieţii noastre vor fi direct afectate; aceste zone depind de astrograma personală a fiecăruia dintre noi. Ar putea fi o perioadă incomodă, stresantă, dar va fi, de asemenea, o perioadă foarte interesantă din viaţa noastră – şi a istoriei acestei planete. 

Neptun Neptun, planeta iubirii necondiţionate, va începe anul 2013 pe gradul 1 Peşti iar până în ziua de 7 iunie, când va intra în mişcare retrogradă, va ajunge la gradul 5 Peşti. Pe data de 13 noiembrie 2013 se va reîntoarce in mers direct, de pe gradul 2 Peşti şi va încheia anul pe gradul 3 Peşti.

Şi în Horoscopul 2013 putem spune ca Neptun ne va influenţa în domeniile: spiritualitate, misticism, metafizică, compasiune, iubire necondiţionată, dar şi ceea ce priveşte iluziile, confuzia, înşelăciunea, dependenţa, comportamentul de martir/salvator/victimă, negarea şi evitarea realităţii. Creativitatea noastră va fi mai evidentă, va fi o perioadă potrivită ca să ne implicăm în artă, muzică, să ne folosim imaginaţia în scris, teatru, fotografie. Am putea simţi mai multă compasiune fată de cei care sunt mai puţin norocoşi decât noi, să dorim să ne implicăm pentru a-i ajuta pe cei care suferă şi care au nevoie de ajutor. Negativ însă, Neptun s-ar putea dovedi înşelător şi ar putea să ne dea o tendinţă accentuată spre consumul de substanţe, alcool, droguri, să fim tentaţi să ne scufundăm în substanţe autodistructive pentru a ne anestezia durerea viselor nerealizate, a deziluziei sau a speranţelor pierdute.

Pluton Pluton, planeta puterii, va începe anul pe gradul 9 Capricorn. Pe 12 aprilie va intra în mişcare retrogradă si va intra in miscare retrograda de pe gradul 10 Capricorn, intorcandu-se până pe gradul 8 Capricorn. Pe data de 20 septembrie se va reîntoarce în mişcare directă şi va încheia anul pe gradul 11 Capricorn.

Şi în 2013 vor continua schimbările profunde în ceea ce priveşte guvernarea, regulile şi structura societăţii. Pluton ne va ajuta să ne dezvoltăm ambiţia, autodisciplina şi moderaţia, să dăm dovadă de seriozitate, responsabilitate, şi capacitate de a munci din greu pentru a ajunge acolo unde ne dorim şi să facem paşi concreţi pentru a obţine statutul social pe care ni-l dorim.

Horoscop 2013 – Previziunile astrologice 2013 pentru toate zodiile

Caracteristicile generale ale anului 2013 şi previziunile pentru anul 2013 pentru cele 12 zodii (Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti) în anul 2013. Horoscopul 2013 este realizat prin interpretarea principalelor tranzite şi evenimente astrologice ce au loc pe parcursul anului 2013 pentru fiecare semn zodiacal. 

previziuni berbec 2013
Horoscop 2013  Berbec
previziuni taur 2013
Horoscop 2013 zodia Taur
zodia gemeni in 2013
Horoscop 2013 Gemeni
previziuni rac 2013
Horoscop 2013 zodia Rac
previziuni 2013 zodia leu
Horoscop 2013 zodia Leu
previziuni 2013 fecioara
Horoscop 2013 Fecioara
zodia balanta 2013
Horoscop 2013 Balanța
previziuni 2013 scorpion
Horoscop 2013 Scorpion
horoscop 2013 sagetator
Horoscop 2013 Săgetător
horoscop capricorn 2013
Horoscop 2013 Capricorn
zodia varsator 2013
Horoscop 2013 Vărsător
zodia pesti 2013
Horoscop 2013 zodia Pești
Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!