Lilith in astrologie
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Lilith in astrologie

lilith astrologie

Sexualitatea este un mister … ceea ce știm despre sentimentele, impulsurile și dorințele noastre sexuale este adesea convoluționat și distorsionat de imaginile, credințele și așa-numitele morale ale societății. Cu toții experimentăm sexualitatea în mod diferit – ceea ce este distractiv pentru o persoană poate fi incomod sau chiar periculos pentru alta … și totuși … totuși … suntem cu toții de așteptat să ne conformăm cu ceea ce este acceptabil de către societatea noastră, de părinții noștri și de „agenți de pază care simt că au dreptul de a determina ce este potrivit pentru ceilalți.

Asemenea sexualității, astrologia este adesea evitată și împinsă în coridoarele din spate ale civilizației. Ca și sexualitatea, unii cred că astrologia lucrează împotriva voinței universale … dar dacă ar fi adevărat, de ce avem sentimente și dorințe sexuale? De ce avem un instrument atât de minunat ca astrologia pentru a ajuta la explorarea dimensiunilor interioare ale vieții?

Sexualitatea și astrologia sunt într-adevăr destul de asemănătoare … ne permit să ne mutăm atenția de la lumea exterioară și să ne concentrăm asupra luminii interioare … ambele sunt instrumente pentru auto-explorare și evoluție.

Lilith, în mit, a fost prima femeie – egala lui Adam. Lilith a vrut să rămână egală și când alții au încercat să o constrângă să se supună regulilor lor. Ea a decis să rămână mai degrabă singură decât să fie înrobită de dorințele altcuiva. Din cauza viziunii și determinării ei independente, în mitologie, Lilith a fost aruncată în rolul de seducătoare, demonică și abductor de copii.

Mulți se pot teme de Lilith, dar de fapt se tem de adevăr… de forța neîngrădită, transformatoare a sexualității ei … o forță profundă, întunecată și misterioasă care se află, totuși latente, în noi toți.

Vezi și: Lilith in astrology

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!