Femeia Berbec
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Femeia Berbec

Caracterul femeii Berbec

Femeia Berbec este aparent rece si distanta, preferand sa ramana undeva ascunsa in semiobscuritate decat sa patrunda sunb lumina reflectoarelor. Bineinteles ca acesta nu este decat un truc pe care-l fofloseste pentru a deveni mai originala, marindu-si sfera de atractie.

Ceea ce caracterizeaza femeia Berbec e faptul ca poate juca perfect teatru, folosind numeroase trucuri, schimbandu-si mastile de la o zi la alta si, mai ales, in functie de situatie. Acest lucru il fofloseste si pentru a-si acoperi defectele si a-si scoate in evidenta calitatile. In orice situatie, datorita caracterului sau, apare sclipitoare si fascinanta.

Curajoasa si jucausa, Femeia Berbec savureaza din plin placerile vietii. Face absolut totul cu pasiune si bucurie. Este spontana si entuziasta. Desi uneori sunt idealiste si ganditoare, au totusi spirit intreprinzator. Din pacate, aceasta femeie nu are logica si este plina de contadictii. Schimbatoare si impulsiva in vorbe si in fapte, va impun ecelor din jur sa o urmeze fara impotrivire. Insasi fiinta ei emana neliniste. Ii place la nebunie sa fie admirata. Cine stie sa-i cante in struna obtine totul de la ea, iar cine va face fata tuturor toanelor va constata ca efortul a meritat.

Femeia Berbec nu este modesta: este ferm convinsa ca arata foarte bine. Dn aceasta cauza foloseste si putine cosmetice. Nu pierde niciodata ocazia de a se admira in oglinda. In acest scop se foloseste de cate ori are ocazia de vitrina unui magazin. Cadourile pentru ea nu trebuie sa fie neaparat folositoare; admira mai mult cadourile stridente si costisitoare. Datorita faptului ca nu au prestabilit dinainte un plan de actiune oscileaza intre precipitare si descurajare. Desi trece prin multe momente dificile care pe alte femei le-ar face KO, Femeia Berbec isi regaseste elanul, pornnd-o din nou la drum.

Temperament si activitate

Femeia Berbec are temperamentul unei tigroaice: atunci cand este provocata striga, zgaraie si musca pe oricine. Nu se va potoli decat in clipa in care va obtine satisfactie. Barbatii amatori de placeri ieftine e seama femeilor , precum si barbatii prea romantici si visatori au gresit adresa. Dinamismul ei o determina sa-i abandoneze pe cei ce nu pot tine pasul cu ritmul impus de ea. Actioneaza repede, luand decizii de moment. Sunt foarte active: navigheaza, schiaza, joaca tenis, calatoresc, iubesc …. Temperamentul femeii Berbec nu este influentat de varsta. Vesnic romantica, este oricand gata s-o porneasca din nou la drum.

Viata de familie

Femeia Berbec nu va fi cucerita decat de un barbat istet. Desi usuratica in viata de toate zilele, isi alege cu grija tatal copiilor ei. ennta la un atlet sau sportiv pentru un avocat sau medic. In familie, barbatul trebuie sa se multumeasca cu rolul de secund. In caz contrar viata lor va fi un razboi necurmat. Din aceasta cauza si mai ales din dorinta lor de independenta, au vesnice probleme in casatorie. Barbatul unei astfel de femei va trebui sa ii suporte toanele: scandaluri, cumparaturi, gelozie, puternice conflicte sexuale, incurcaturi extraconjugale, egoism si izbucniri reactive. Nu-si fac prea multe planuri de viitor, iar banii pentru ele au un sngur rol: sa fie cheltuiti. Daca femeia Berbec nu se afla sub influenta planetei patronatoare ci a alteia, ea poate fi pentu barbat si visul feminitate.

Viata sentimentala a femeii Berbec

Desi pare ca ignora barbatii, nu este asa. Femeia Berbec foloseste metode subtile pentru a atrage atentia barbatilor. Foarte temperamentala, ea este capabila din punct de vedere sentimental. Va abandona repede barbatii care actioneaza prea lent. Nu vrea sa gaseasca intr-un barbat pratectia si duiasia unui tata ci iubirea inflacarata a unui aman. Sexul e considerat de ea ca o mare bucurie. Cu toate acestea, Femeia Berbec nu accepta pe oricine. Si in aceasta privinta este plina de toane.

Femeia Berbec doarme aproape goala, fiind patrunsa de sentimentul senzual al propriului corp. In dragoste este patimasa si romantica, sentimentala si terestra, senzuala si feminina. Se daruieste nu pentru a face placere barbatului, ci pentru a se satisface pe ea insasi. Nu prezinta pretentii in privinta locului unde se va darui. Daca simte nevoia o va face si pe bancheta masinii, pe o pajiste sau pe banca unui parc. Atunci cand isi pune ochii pe cineva il va acosta fara pardon.

Pentru a fi cat de cat stapanita Femeia Berbec trebuie tratata cu duritate, agresivitate si oprita din drum. Aceasta categorie de femei au un apetit sexual de-a drptul animalic. In permanenta vor avea nevoie de un partener care sa le satisfaca. Sotii si amantii nepriceputi, comozi si lenesi o vor pierde repede pe femeia Berbec.

Femeia Berbec are o fantezie atat de mare incat va va descoperi permanent noi cai de a-si satisface apetiul sexual. Obisnuit ea va prelua conducerea si ritmul miscarilor. Locul ei este sus, deasupra barbatilor; domina si impune calea spre orgasm. In timpul actului erotic zgaraie, musca si ataca continuu. Are aventuri scurte si intense. Este interesata doar de propria placere. Femeia Berbec accepta orice tehnici care-i sporesc placerea. O excita tot ce este interzis. Plictiseala intervine usor. In privinta ei, sexualitatea ocupa primul loc. Ajunge din aceasta cauza pana la sadism activ. Relatiile dintre ele si sexul opus sunt mai degraba relatii de tipul: stapan – sclav. Femeia BerbeciIsi foloseste corpul drept momeala si se imbraca extrem de excitant. In schimb barbtii lor sunt niste oropsiti ai sortii. Ei trebuie in permanenta sa gaseasca ceva nou pentru a mentine atentia femeilor Berbec asupra lor, altfel ele vor trece curand intr-un nou pat.