Compatibilitatate Leu – Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Leu – Pesti

Va veti simti atrasi de nativii din Pesti, care sunt atat de sexy si in mod bizar atat de vulnerabili. Pestii sunt de asemenea atrasi de Leu, deoarece aceste suflete blande simt ca aveti o inima atat de buna si o tarie de caracter datorita careia le veti sta alaturi atunci cand vor fi in impas. Datorita faptului ca dumneavoastra sunteti un semn de Foc, iar Pestii sunt semn de Apa, viata sexuala va fi si ea foarte pasionala. Dumneavoastra, cu siguranta, veti savura atentia care vi se acorda, iar Pestii se vor simti speciali pentru ca au fost alesi de Regele animalelor.

Pestii, semn de apa mutabil, beneficiaza de guvernarea norocosului Jupiter si de ce a lui Neptun, cel plin de imaginatie. Acest fapt le confera Pestilor dragostea pentru fotografie, pentru lux si pentru fantezie, si-i pot determina sa fie persoane care isi asuma riscuri. Cum dumneavoastra sunteti mai fericit ca niciodata sa va aflati in centrul atentiei, aceasta caracteristica a Pestilor (si anume aceea de a va acorda toata atentia nedivizata dumneavoastra si nimanui altcuiva) va conduce la un schimb de energii mai mult decat satisfacator, cel putin pentru o perioada. Pestii sunt foarte inventivi si supusi in pat, ceea ce la inceput vi se pare excitant, insa un asemenea comportament exotic poate deveni un pic dezagreabil (in opinia dumneavoastra regala!) daca va dura mai mult timp. Dumneavoastra sunteti cu adevarat emfatic si va place sa dominati. “Ragetul” dumneavoastra il va incanta pe nativul in Pesti, insa cand el va lua o pozitie de supunere, tentatia dumneavoastra va fi mai degraba sa “maraiti” si sa-i sariti la jugulara.

Pestii sunt spirituali, chiar mistici si amandoi veti fi intrigati de fascinatia diferentelor care sunt intre voi. Totusi, aveti grija sa nu coplesiti aceasta creatura ciudata si precauta, deoarece felul dumneavoastre de a fi sociabili si expansivi nu se potriveste cu felul visator si introspectionist de a fi al Pestilor. Pestii pot fi uneori chiar inselatori si ar putea sa si triseze, aspecte care nu prea sunt compatibile cu mandria dumnevoastra si caracterul pozitiv.

Pe de alta parte dumneavoastra ati putea sa va saturati de nevoia constanta a Pestilor pentru reasigurare si declaratii de dragoste. Pana la urma cine este de fapt in centrul atentiei? Nu voi?

Nu este o relatie usoara. Va fi necesar ca faceti mai multe compromisuri decat sunteti obisnuit. Ideal ar fi sa reusiti sa va gasiti o cauza comuna in care sa va investiti amandoi energiile, deoarece relatia in sine nu va fi suficienta pentru dumneavoastra, chiar daca felul profund de intelegere a relatiei de catre Pesti si sensibilitatea acestora se potrivesc de minune cu generozitatea voastra. Este nevoie de compatibilitate puternica din partea Lunii si a altor factori pentru ca aceasta relatie sa aibe sanse sa dureze.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!