Compatibilitatate Pesti – Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Pesti – Pesti

Pestii sunt un semn de Apa. Doi Pesti impreuna pot crea un Paradis sau un Iad pentru ei insisi, asta in functie de cum decid sa inoate- in directia curentului sau contra curentului. In timp ce sunteti atrasi unul spre celalalt intr-un mod total irezistibil, sunteti inclinati sa va rataciti in vise si fantezii. Daca insa va veti dedica impreuna unor teluri practice si realiste, veti avea sanse excelente de a avea succes.

Deoarece ambii sunteti semne mutabile, comunicarea dintre voi se va face aproape fara niciun efort. De fapt, majoritatea cuplurilor alcatuite din doi nativi Pesti, spun ca exista o legaura telepatica intre ei. De obicei este suficienta doar o privire fugara in ochii partenerului pentru ca sa stiti deja ce gandeste. Daca toate problemele lumii s-ar putea rezolva intre asternuturi, in dormitor, ati fi cei mai fericiti.

Singurul pericol real este sa nu ajungeti sa considerati aceasta legatura dintre voi ca fiind indiscutabila… In timp ce aveti senzatia ca partenerul va poate citi gandurile, tot trebuie sa clarificati lucrurile prin intermediul limbajului sau al scrisului. Nu este o idee buna sa incercati sa va pacaliti sau inselati partenerul. Celalalt Peste va stii cu siguranta o mare parte din adevar, si va fi ranit de faptul ca dumneavoastra nu ati simtit suficienta incredere incat sa puteti fi sincer. Voi doi sunteti cele mai pline de compasiune si cele mai intelegatoare persoane din intreg zodiacul, iar aceasta gentilete sufleteasca trebuie sa o rasfrangeti si unul asupra celuilalt.

Acesta conexiune dubla intre semne de Apa va determina sa fiti in mod automat empatici unul cu celalalt, insa veti pierde acest dar daca veti permite drogurilor, alcoolului sau altor metode de a fugi de realitate, sa va determine sa apucati pe cai gresite. Ati putea fi un cuplu care munceste impreuna pentru a face ca lumea sa fie un loc mai bun sau ati putea fi cuplul care petrece fiecare seara la barul din colt, innecandu-si amarul in bautura. Sa va ridicati deasupra incercarilor vietii este o decizie pe care amandoi trebuie sa o luati, pentru ca niciunul dintre voi nu il va putea salva pe celalalt, daca acesta alege sa se duca la fund.

In general, semnele mutabile (Pestii, Gemenii, Fecioara si Sagetatorul) sunt mai potrivite in ipostaza de prieteni sau colegi, decat in cea de sot/ sotie. Aceste semne au nevoie sa se bizuie pe partenerii lor pentru a se simti in siguranta, in timp ce ei vor asigura, la randul lor, acel liant social si acea pofta de viata, care ii poate determina pe partenerii mai puternici si mai stabili sa fie fericiti, sa fie mai degajati. Fara sa aveti o ancora de nadejde in aceasta relatie, va puteti pierde intr¬-o mare de emotii coplesitoare.
Puterile lui Jupiter si lui Neptun va pot da calitatea de a avea o relatie puternic intuitiva, chiar spirituala, atat timp cat macar unul dintre voi este mai stabil.

Una peste alta, aceasta este o combinatie minunata atunci cand ambii parteneri sunt echilibrati!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!