Compatibilitate Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitate Pesti

Compatibilitate Peşti cu celelalte zodii

PESTI-BERBEC:

Brutalitatea, agresivitatea, dinamismul şi firea explozivă a berbecului e prea mult pentru rafinatul, sensibilul şi încetul peste. Berbecul va prelua conducerea de la început, punând piciorul în prag. Vor reuşi împreună doar în urma unui pact reciproc avantajos şi dacă vor dori să facă compromisuri, încercând să înveţe unul de la celălalt. Berbecul va trebui să înveţe diplomaţia şi să acţioneze cu tact dacă va dori să aibă o relaţie cu un peşte.

PESTI-TAUR:

Relaţie bună deoarece ambii nativi iubesc liniştea căminului şi mediul familial. Taurul este iubitor şi protector iar peştele romantic şi imaginativ. Toate acestea se vor întâmpla numai dacă taurul îi va acorda şansa peştelui de a ieşi din rezervă să. Va descoperi un partener intuitiv, sentimental, senzual şi familist, ceea ce nu va face altceva decât să se bucure pentru că a descoperit un asemenea partener. Siguranţa şi dependenta peştilor, fără de care ar fi perturbaţi, vor fi satisfăcute de protectorul taur.

PESTI-GEMENI:

În ciuda faptului că există nepotriviri, între ei se va face simţită o mare atracţie fizică. Ambii parteneri au tendinţa de a depinde de cineva, iar acest lucru va face că relaţia să nu meargă foarte mult timp. Nestatornicia şi superficialitatea geamănului nu poate fi acceptată atât de uşor de sensibilul peste. Nici concepţiile şi principiile de viaţă nu sunt comune. Se vor înţelege numai de la distanţă şi în relaţiile sociale şi profesionale.

PESTI-RAC:

În ansamblul ei relaţia dintre cei doi nativi este în general bună. Au aceleaşi idei despre prietenie, despre latura materială a existenţei, despre cum vor să arate căminul lor. Peştii sunt la fel de sensibili ca şi racii, şi cu gentileţe şi în mod firesc, se vor lăsa dominaţi şi vor ceda conducerea relaţiei racului. Mici neînţelegeri, datorită faptului că peştii, nu au acelaşi har în ceea ce priveşte administrarea finanţelor, fapt care îi va supăra pe răci.

PESTI-LEU:

Susceptibilul peste poate fi rănit cu uşurinţă de către impetuosul leu. Acesta, deşi vă fi flatat de dependenţa peştelui de el, va fi în acelaşi mod iritat de reproşurile mute ale acestuia. Leul este prea dinamic şi prea impulsiv pentru introvertitul peste. Relaţia este nerecomandabilă, leul suportând greu accesele de deprimare şi lacrimile nesecate al peştelui. Leul face de cele mai multe ori numai ceea ce vrea el, luând de? Comandă în toate proiectele, în timp ce peştii sunt la polul opus, tăcuţi şi introspectivi. Sunt diferiţi din multe puncte de vedere, însă sunt doi visători. Când le va pasă unul de celălalt, vor trece toate barierele pentru a fi împreună şi vor reuşi să îşi ofere ceea ce au nevoie. Vor învăţa unul de la celălalt, cu atât mai mult cu cât sunt foarte receptivi.

PESTI-FECIOARA:

Cinismul, firea analitică şi critică a fecioarei nu le va fi pe plac visătorilor şi sentimentalilor peşti. Un ton prea ridicat le va provoca imediat o criză de plâns. Dar, cu unele concesii de ambele părţi există mari şanse de înţelegere. Diferenţele dintre ei echilibrează de cele mai multe ori reuşita relaţiei. Fecioara va fi alături să-l ajute pe nativul din? Peste să-şi ducă la bun sfârşit proiectele şi visele, arătându-i în acelaşi timp cum se poate transforma o idee în realitate. Peştii se vor recompensa învăţând pe fecioara bunătatea, profunzimea emoţională, blândeţea. Aspiraţiile lor în viaţă sunt în general diferite, iar dacă vor reuşi să înveţe să depăşească acest fapt, vor avea o relaţie bună.

PESTI-BALANTA:

O atracţie mare la început, dar că orice scânteie va dispărea repede pentru că relaţia nu are o bază solidă. În ciuda sensibilităţii ambilor parteneri, balanta va sfârşi prin a nu înţelege de ce peştele are mereu nevoie de un umăr pe care să plângă şi de ce trebuie să-şi jertfească în acest fel preocupările şi planurile sociale la care ţine atât de mult. Pentru început va accepta, dar dacă peştele nu va învăţa că nu şi-a găsit partenerul la care să se jelească, relaţia nu va avea nici o şansă. Balanţa nu suporta cicăleala şi lipsa de fermitate a peştelui, ea are nevoie de un caracter puternic, care să o echilibreze, nu de unul care are aceleaşi metehne ca şi ea. Balanţa este prea sociabilă pentru casnicul şi exclusivistul peşte şi nu va dori să preia conducerea doar pentru ai oferi confortul dependenţei.

PEŞTI-SCORPION:

Cele două zodii ilustrează maxima de „dragoste la prima vedere”, rar trecând un scorpion pe lângă un peşte şi să nu fie atras unul de celălalt. Uneori peştele va părea excentric dar scorpionul îl va înţelege foarte bine iar acest fapt îi va creea? Primului senzaţia de protecţie. Dacă peştele îl va copleşi cu sentimentele sale pe scorpion, acesta se poate îndepărta de relaţie deoarece dinamismul sau îl vor solicita în numeroase şi diverse alte activităţi. Chiar dacă relaţia nu va fi una de durată ea se va distinge şi va atinge culmi nebănuite din punct de vedere sexual.

PESTI-SAGETATOR:

Teoretic această relaţie ar fi interesantă, dar practic este greu de crezut că melancolicul şi dependentul peşte ar putea face casă bună cu zburdalnicul, veselul şi mereu însetatul de libertate săgetător. Nu trebuie uitat în cadrul acestei relaţii că raportul erotic este bun şi acest lucru s-ar putea să aibă un rol hotărâtor în stabilitatea ei.

PESTI-CAPRICORN:

O legătură foarte bună pentru că peştii vor admira siguranţă, simţul practic şi nevoia de stabilitate a capricornului. Rolul de lider va fi cedat fără reticenta capricornului care va mai primi şi acea doză de romantism care le va infrumuseţa acestora faţada cenuşie. Capricornii vor asigura protecţia peştilor dându-le acestora posibilitatea să fie mai încrezători în forţele proprii şi mai practici. Se anunţă o legătură stabilă şi fericită.

PESTI-VARSATOR:

Ambii parteneri au compasiune pentru cei din jur şi un spirit umanitar, ceea ce îi va uni pentru început. Vor reuşi să facă un cuplu doar dacă înţelegătorii peşti vor da dovadă de multă toleranţă în ceea ce priveşte extravaganta şi sociabilitatea vărsătorului. Depinde în mare măsură de ei că această relaţie să aibă un final neaşteptat de frumos, iar dacă vor reuşi să treacă cu răbdare şi diplomaţie peste momentele tensionate care pot apărea, pot spera la o relaţie solidă şi armonioasă.?

PESTI-PESTI:

O relaţie de obicei recomandabila în care va exista o totală armonie fizică. Problemele care pot apărea se vor datora în special din cauza sensibilităţii lor exacerbate şi din cauza ruperii lor de realitate, motiv care îi va face să-şi depăşească de multe ori limitele individuale, încălcându-şi reciproc teritoriul şi intimitatea, ceea ce va duce la conflicte de ordin pragmatic, acolo unde nici unul din ei nu se pricepe.