Compatibilitatate Capricorn – Capricorn
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Capricorn – Capricorn

Doi Capricorni sub acelasi acoperis ar putea fi conceptul cel mai apropiat de Rai, din punctul dumneavoastra de vedere, insa, uneori, s-ar putea dovedi a fi foarte asemanator cu Iadul! Aceasta ar putea fi o combinatie foarte compatibila, insa, de asemenea, ati putea ajunge sa fiti in situatia de a vi se uri de prea mult bine. Daca voi doi aveti suficient de multe interese diferite, care sa va impiedice sa va scufundati intr-o rutina plictisitoare si reusiti sa mentineti un echilibru sanatos intre voi in ceea ce priveste detinerea puterii, acesta ar putea fi un parteneriat foarte fericit.

Datorita faptului ca amandoi sunteti influentati de cumpatatul si conservatorul Saturn, este prea putin probabil ca relatia dintre voi doi sa fie una intamplatoare si trecatoare. Chiar daca sunteti numai simple cunostinte aveti tendinta de a-l trata pe celalalt (dar si pe sine) cu foarte multa seriozitate. Majoritatea Capricornilor se confrunta cu probleme semnificative si grave in primii ani de viata, dar au tendinta de a le rezolva pe masura ce trece timpul. Efectiv infloriti la anii maturitatii. Fiind ambii semne cardinale, amandoi sunteti tentati de a prelua rolul de conducere, iar acest aspect ar putea reprezenta o problema in anumite relatii. Va trebui sa va impartasiti asteptarile dumneavoastra inca de la inceput, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa trebuiasca sa renuntati la cele nerealiste. Creati-va o diviziune a muncii si a responsabilitatilor, asupra careia amandoi sa fiti de acord, astfel incat niciunul dintre voi sa nu se simta prea impovarat sau nedrept tratat.

Faptul ca exista o dubla prezenta a elementului Pamant poate creste compatibilitatea, deoarece este foarte probabil sa aveti temperamente similare. Amandoi apreciati beatitudinea simturilor si aveti tendinta de a avea un libido mai crescut decat al celorlalti nativi, de fapt, Capricornul este unul dintre cele mai pasionale semne! Aveti in comun si impulsul de a avea abundenta si de a iesi in evidenta, asa ca este posibil sa cadeti de acord asupra acelorasi valori si teluri. Insa va trebui sa va feriti sa deveniti prea materialisti. Viata inseamna mult mai mult decat mancare buna, vin fin si avantajele aduse de bani. Puteti face multe pentru a reusi sa transformati lumea intr-un loc mai bun, asa ca gasiti modalitati de a va dona banii, timpul si energia unor cauze caritabile. Cu cat veti da mai mult, cu atat veti primi mai mult!

Si in concluzie, aceasta combinatie este foarte buna, insa ar putea fi afectata de faptul ca aveti prea multe in comun, atat bune cat si rele. Luna compatibila si plasamentul ascendentului, in special in semne de Apa, ar putea creste potentialul acestei relatii de a dura mult timp si de a fi fericita.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!