Compatibilitatate Capricorn – Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Capricorn – Pesti

Gentilul Peste este un partener excelent pentru dumneavoastra, chiar daca initial aveti dubii. Desigur, Pestii sunt niste visatori si in aparenta fragili, insa uneori puterea subtila poate fi confundata cu slabiciunea. Puterile voastre combinate pot compensa slabiciunile fiecaruia dintre voi, iar impreuna alcatuiti o echipa puternica si satisfacatoare.

Pestii, care sunt un semn mutabil, sunt, in general, dornici sa se lase condusi (in chestiunile in care v-ati reunit fortele), de catre dumneavoastra, care sunteti un lider capabil, aspect ce se datoreaza faptului ca sunteti un semn cardinal. Nu ca Pestii nu s-ar descurca si singuri sa-si gaseasca drumul in viata… de fapt veti intalni multi Pesti foarte ambitiosi. Numai ca Pestii prefera sa reprezinte o influenta care sprijina pe celalalt, decat sa fie ei cei care se zbat si alearga. In schimbul protectiei pe care i-o oferiti, fata de lumea rece si dura, partenerul Peste va fi fericit sa creeze o lume de fantezie si imaginatie, in care amandoi sa evadati. Dupa o lunga si grea zi de munca, nimic nu se compara cu magia determinata de Neptun, care va va ajuta sa uitati de grijile de peste zi.

Capricornul, semn de Pamant, combinandu-se cu Pestii, care sunt un semn de Apa, demonstreaza ca voi doi aveti potentialul sa va descurcati foarte bine atunci cand se pune problema de a va asigura un viitor material confortabil. Apa are nevoie de Pamant ca sa ii confere structura, iar Pamantul are nevoie de Apa pentru a fi fertil si roditor. Sa creati si sa cultivati este ceva foarte natural pentru voi doi. Din moment ce dumneavoastra sunteti guvernat de hotaratul Saturn, iar Pestii sunt guvernati de norocosul Jupiter si de magicul Neptun, sa reusiti sa faceti avere impreuna este foarte posibil, insa nu este garantat ca asa se va intampla. Totusi, nu va asteptati sa realizati nimic cu usurinta! Amandoi aveti tendinta de a va ascunde sentimentele, asa ca este foarte important sa pastrati deschise canalele de comunicare dintre voi. Pentru a evita confuziile si neintelegerile, va trebui sa va acordati suficient timp in fiecare zi pentru a reusi sa intrati in conexiune. Cand Saturn, Jupiter si Neptun se combina, visele se transforma in realitate, insa numai dupa modelul traditional. Munca grea si dedicatia reciproca pentru voi si telurile dumneavoastra, va vor aduce in cele din urma mari recompense.

Aceasta combinatie functioneaza de obicei bine si merge prost numai atunci cand exista conflicte serioase intre astrogramele voastre. Atata timp cat voi doi veti comunica deschis, cu claritate si in mod constant, acesta ar trebui sa fie un parteneriat satisfacator si de durata. Exista o compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!