Compatibilitatate Capricorn – Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Capricorn – Varsator

Desi la prima vedere nu pareti sa aveti prea multe in comun, ulterior ati putea descoperi ca, de fapt si de drept, impartasiti aceleasi teluri si idealuri. Bineinteles, este posibil ca fiecare dintre voi sa incercati sa le dobanditi in feluri complet diferite, insa si asa veti reusi sa fiti de acord vis-à-vis de ce este important pe termen lung. Daca Varsatorul va putea respecta nevoia dumneavoastra pentru traditie, iar dumneavoastra ati fi deschis fata de ideile de schimbare ale Varsatorului, impreuna ati putea alcatui o echipa foarte progresista.

Desi amandoua semnele au in comun guvernarea structuratului Saturn, dumneavoastra, fiind un semn de Pamant, vi se va parea destul de dificil sa relationati cu felul de a fi al Varsatorului, care este un semn de Aer. Dumneavoastra militati pentru exprimarea concreta si exteriorizarea sentimentelor, in timp ce Varsatorul pare a fi detasat si nedisponibil emotional cateodata. Posesivitatea este un instinct natural pentru dumneavoastra, insa Varsatorul este extraordinar de independent si are un suflet impredictibil. Mai mult decat atat, dumneavoastra aveti o mare afinitate fata de tot ce este traditional si familial, in timp ce Varsatorul, datorita influentei lui Uranus, cea de-a doua planeta care guverneaza aceasta zodie si care este progresista, este tentat sa incalce conventiile si practicile depasite. Datorita acestor diferente, aceasta nu este cea mai buna combinatie pentru o relatie de dragoste, cu toate ca atractia sexuala initiala se poate transforma intr-o prietenie frumoasa. Ar putea fi, de fapt, o foarte buna combinatie pentru relatii mai putin intime si pentru parteneriate de afaceri.

Fiind un semn cardinal, in general, doriti sa preluati conducerea in ceea ce priveste relatia. Din nefericire, Varsatorul, care este un semn fix, nu este prea bun in a urma pe cineva si ii place sa detina controlul propriei sale directii. Totusi, daca Varsatorul ajunge sa aibe incredere in dumneavoastra si sa va respecte, va va fi extraordinar de loial si va va sprijini in eforturile dumneavoastra. De cele mai mlte ori veti constata ca amandoi sunteti interesati de imbunatatirea conditiei umane, indiferent ca aceasta este de natura fizica, mentala sau spirituala. Atunci cand puteti sa lucrati impreuna pentru a crea o societate mai buna, puteti realiza lucruri marete.

Aceasta combinatie necesita disciplina, motivatie si sprijin din partea Lunii compatibile si a ascendentului. Desi voi doi nu aveti o compatibilitate emotionala puternica, amandoi veti fi conectati prin intermediul impulsului de a imbunatati lumea care va inconjoara. Atunci cand va gasiti teluri comune, puteti sa va canalizati energia pentru a crea ceva pozitiv. Altminteri este o compatibilitatea dificila.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!