Compatibilitatate Rac – Capricorn
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Rac – Capricorn

Sa aveti o relatie cu superbul Capricorn va va face sa nu atingeti pamantul atunci cand pasiti. Emotiile dumneavoastre senzuale si vibrante vor raspunde sexualitatii pamantene a Capricornului si impreuna veti putea avea o viata frumoasa.

Racul este semn de Apa, iar Capricornul este semn de Pamant, ceea ce inseamna ca relatia dintre voi va fi prolifica. Comunicarea sexuala este minunata si chiar daca veti alege sa nu aveti copii, tot ceea ce veti atinge impreuna va inflori si se va dezvolta armonios. Fie ca veti cultiva Bonsai, veti creste caini Chihuahua, va veti conduce propria afacere sau doar gospodaria, veti lucra foarte bine in echipa. Calmul Capricorn va va ajuta sa va structurati emotiile si sa invatati sa planificati anticipat, iar dumneavoastra il veti ajuta pe partenerul vostru, care prea des isi reprima trairile, sa descopere lumea minunata a emotiilor si puterea acestora. Ambii stiti sa gestionati bine banii si va place sa va planificati un viitor financiar sigur.

Totusi, datorita faptului ca amandoi sunteti semne cardinale si aveti tendinta de a prelua conducerea, la un moment dat este posibil sa apara lupta pentru putere intre voi. Incercati sa va puneti de acord in ceea ce priveste sarcinile si responsabilitatile fiecaruia, precum si diviziunea in munca, si asta cat mai la inceputul relatiei. Cel mai fericit caz ar fi cel in care ati reusi, impreuna, sa creati un plan flexibil care asigura un echilibru al puterii, respect reciproc si mandrie, pentru fiecare dintre voi.

Racul este guvernat de capricioasa, dar mamoasa Luna si astfel isi castiga reputatia de Mama a zodiacului. Capricornul, pe de alta parte, este guvernat de patriarhalul Saturn, care simbolizeaza rigurosul Tata. Capricornul are tendinta de a-si pastra ascunse emotiile, pe cand Racul isi exprima mereu emotiile. Racul cel mamos ocroteste aparitia sentimentelor blajine, insa intransigentul Capricorn prefera stoicismul lipsit de non-sensuri… iar cand voi doi va intalniti la jumatatea drumului reusiti sa gasiti echilibul real si multumitor de ambele parti. Ajutati-l pe Capricorn sa invete sa fie vulnerabil si astfel sa se expuna riscului de a se deschide in fata dragostei, asa cum Capricornul va va invata sa deveniti constienti de limitele sanatoase care trebuie sa existe intr-o relatie.

Aceste persoane atat de diferite se atrag si reusesc sa creeze impreuna un parteneriat solid si profitabil. Conexiunile suportive din parea Lunii si a ascendentului v-ar putea ajuta sa faceti relatia sa decurga mai linistit si mai usor, insa, in general, combinatia dintre voi este una buna, care ar trebui sa va satisfaca pe fiecare in parte.

Este o compatibilitate excelenta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!