Ascendent in Rac
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Ascendent In Rac

Persoanele cu ascendentul în Rac au suflet blând şi bun. Aveţi senzaţia că îi ştiţi de când lumea… sunt familiari. Sunt foarte sensibili faţă de tot ce îi înconjoară şi devin rapid agitaţi atunci când se afla în mijlocul unei mulţimi. Atunci când se simt ameninţaţi, primul lor instinct este să se apere. De obicei sunt timizi când sunt puşi în situaţii noi sau cunosc persoane noi. Vor aborda astfel de situaţii cu multă precauţie şi se vor adapta treptat la situaţie, pe măsură ce se simt mai confortabil vis-à-vis de ea. Sunt grijulii şi agreabili. Pe de altă parte, când un asemenea nativ s-a retras foarte mult în sine, poate fi oricum, însă numai amabil şi abordabil, nu. Ar putea fi percepuţi ca fiind capricioşi, nesiguri şi mult prea sensibili.

Nativii cu ascendentul în Rac îşi doresc structura în viaţa lor. Siguranţa este foarte importantă pentru ei şi sunt dispuşi chiar să renunţe la libertate pentru a obţine securitate. Îşi doresc un partener puternic în viaţa lor, alături de stabilitate emoţională şi financiară. Le place să aibe reguli bine stabilite în relaţii, astfel încât să ştie în fiecare moment unde se situează fiecare. Sunt pragmatici şi cu picioarele pe pământ şi au tendinţa de a se manifesta aşa chiar şi în căsnicie. Pot crea din casă un minunat sanctuar pentru cei pe care îi iubesc. Persoanele cu ascendentul în Rac nu sunt adeptele relaţiilor ocazionale… pentru ele sentimentele sunt strâns legate de intimitate. Aceşti nativi îşi doresc foarte mult să îşi atingă şi să îşi satisfacă scopurile şi ambiţiile în viaţă, însă uneori par atât de vulnerabili încât unii ar putea avea dificultăţi în a decide dacă aceşti nativi sunt suficient de puternici să reuşească ce şi-au propus. Pe de altă parte, sunt capabili să îşi ascundă vulnerabilitatea în spatele unei faţade puternice.

Persoanele cu ascendent în Rac sunt pline de imaginaţie şi sunt sentimentale. Sunt ascultători simpatetici şi le plac conversaţiile bune. Acest ascendent este foarte strâns legat de casă, de cămin. Sunt foarte sensibili vis-à-vis de critici şi le place istoria. De asemenea, mai pot fi interesaţi şi de genealogie. Confortul este foarte important pentru ei şi le place să colecţioneze diferite lucruri. Sunt buni educatori şi în acelaşi timp le place că ceilalţi să aibe grijă de ei. Sunt persoane în prezenţa cărora cineva se poate relaxa foarte bine. Sunt uşor influenţabili. Uneori ar putea decide să facă ceva numai pentru statutul social şi nu pentru că le-ar face plăcere. Ar putea avea, de asemenea, talent în arhitectura sau în bucătărie.

Persoanelor cu ascendentul Rac le place să îi ajute pe ceilalţi să se perfecţioneze, nu deoarece ar considera că acea persoană are nevoie de îmbunătăţiri, ci pentru că ar vrea ca persoanele să fie fericite. Le place să păstreze lucrurile puse fiecare la locul lui, cu toate că obiectele de lux nu sunt importante pentru ei. Cei cu ascendentul în Rac prefera să îşi cheltuie banii pe lucruri inutile. Niciodată să nu atacaţi ceva ce are valoare sentimentală pentru acest ascendent, căci altfel veţi afla cât este de puternic cu adevărat.

Atunci când sunt supăraţi, aceşti indivizi cu ascendent in Rac au tendinţa de a face indigestie. Sunt creativi, dar se simt nesiguri. Atunci când în sfârşit ajung să se simtă în siguranţă veţi vedea cum personalitatea lor înfloreşte, pe măsură ce încep să se simtă confortabil. Ei reuşesc să facă totul foarte bine atunci când au un cămin sigur în care să se retragă în fiecare noapte. Acest fapt le asigura un loc în care să se refacă, să reîntinerească şi să se pregătească pentru următoarea confruntare cu lumea.