Compatibilitatate Varsator – Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Varsator – Pesti

Pestii si Varsatorul au o conexiune cu adevarat creativa si plina de simpatie reciproca. Dumneavoastra sunteti intrigat/a de farmecul romantic al Pestilor, iar Pestii sunt atrasi de idealurile dumneavoastra vizionare. Senzualul si foarte imaginativul Peste vi se va alatura in aproape orice demers sau in tot ceea ce va doriti, iar voi doi puteti ajunge sa impartiti o intimitate neobisnuita. Dumneavoastra aveti foarte multe idei originale si creative- si Pestii se vor simti mereu mandri de ele si de voi.

Vizionarul Varsator, semn de Aer, este guvernat de responsabilul Saturn si de nepasatorul Uranus, in timp ce sociabilii Pesti sunt guvernati de divinul Jupiter, Stapanul dansului, si de Neptun, misterioasa planeta a fanteziei si imaginatiei. Acest aspect confera relatiei calitati spirituale, chiar metafizice. Aerul este elementul mintii, comunicarii si al transmiterii cunostintelor, in timp ce Apa este elementul emotiilor, sentimentelor, educatiei si intuitiei. Uranus incurajeaza gandirea progresista si originala, in timp ce Saturn va confera hotararea de care aveti nevoie pentu a pune in aplicare aceste idei. Jupiter ii ajuta pe Pesti sa transpuna ideile intr-un context filosofic, in timp ce Neptun le confeta o aura de misticism, transmitandu-le in eter, catre ceilalti, cu ajutorul unui cald simt social si printr-o stapanire instinctiva a nuantelor.

Pestii, care sunt un semn mutabil, iubesc sa transmita liber sentimentele si se bazeaza pe o puternica intuitie senzitiva. Varsatorul, care este un semn fix, este mult mai intelectual si de asemenea mult mai hotarat si mai stabil. In ciuda oricaror presiuni sentimentale, dumneavoastra puteti fi incapatanat/a si cu siguranta veti fi cel mai puternic si cel mai stabil in acest parteneriat. Este de asteptat ca dumneavoastra sa preluati conducerea, iar Pestii vor fi mai mult decat bucurosi sa va urmeze, atat timp cat reusiti sa va pastrati stralucirea.

In ceea ce priveste arta amorului, Pestii sunt tandri si plini de dorinta, avand o pasiune senzuala care va poate taia respiratia. Pestii sunt stimulati de fantezie si vor “exploda” atunci cand au parte de amestecul corect dintre implinirea dorintelor, mediul favorabil si stimularea emotionala (ca sa nu mai spunem si de cea determinata de o bautura fina!). Amandoi puteti fi oarecum bivalenti in manifestarea sexualitatii, fiind deja cunoscuti pentru testarea unor relatii neobisnuite, inclusiv relatii cu parteneri de acelasi sex, cu mai multi parteneri si altele asemenea. De obicei Pestii prefera rolul in care sunt dominati- insa fiti atent/a ca roata se poate intoarce oricand.

Ambelor semne le place foarte mult sa socializeze, insa Pestii sunt foarte introspectivi si vor avea nevoie de multa sustinere. Gelozia poate aparea uneori, mai mult datorita sentimentului de nesiguranta decat a nevoii de posesiune al celuilalt. Amintiti-va intotdeauna sa va faceti partenerul Peste sa se simta dorit si apreciat. Conflictele apar datorita nevoii de sprijin emotional si tandrete, asa ca renuntati la ideile dumneavoastra in favoarea romantismului.

Aceasta relatie are o compatibilitate foarte buna, insa necesita din partea dumneavoastra sa aratati mai mult angajament sentimental decat sunteti obisnuit. Varsatorii sunt de cele mai multe ori mai degraba detasati emotional, insa daca le veti permite sentimentelor sa iasa la suprafata, veti fi luat pe sus de un “norisor” de fericire romantica.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!