Compatibilitate Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitate Varsator

Compatibilitate Vărsător cu celelalte zodii

VARSATOR-BERBEC:

Relaţie ciudată, bizară, care se poate dovedi a fi şi reuşita. Depinde în mare măsură cât de mult vor dori cei doi să existe această comuniune. Vărsătorul are nevoie de spaţiu de manifestare, de libertate, iar dacă berbecul va reuşi să-i treacă cu vederea acest lucru, el fiind prin natura lui destul de susceptibil şi impulsiv, vor avea o relaţie bună, armonioasă. Din punct de vedere erotic, ambii parteneri au fantezii, ceea ce îi va uni. Vor trebui să înveţe să îşi acorde încrederea unul celuilalt. Vărsătorul va aprecia spiritul camaraderesc al berbecului, dacă el, berbecul, nu va încălca în mod repetat intimitatea acestuia din urmă. Divergentele pot apărea din neliniştea vărsătorului şi instabilitatea şi agerimea berbecului.?

VARSATOR-TAUR:

Caractere total diferite. Taurul este cel legat de casă, stabil şi lent, în timp ce vărsătorul este activ, imprevizibil şi mult prea sociabil. Vărsătorul va trebui să-şi limiteze diversitatea obligaţiilor din afară căminului pentru a fi pe gustul taurului. Au în comun doar încăpăţânarea care nu le va aduce decât neplăceri. O relaţie care nu poate fi recomandată.

VARSATOR-GEMENI:

Dacă cu nativul precedent nu reuşea să găsească un punct comun, nu acelaşi lucru îl putem spune despre relaţia dintre un geamăn şi un vărsător. Compatibilitatea este foarte bună mergând până la relaţia ideală. Zburdălnicia, imprevizibilitatea, neliniştea, schimbarea permanentă a vărsătorului, va fi pe gustul şi se va plia că o mănuşă pentru geamăn. Ambii parteneri sunt neposesivi, nesufocanti şi au destule în comun care să-i unească într-o relaţie plină de voioşie şi veselie. Până şi cele mai mari conflicte vor trece neobservate.

VARSATOR-RAC:

Familistul şi rezervatul rac nu va accepta prea uşor firea sociabilă a vărsătorului şi va considera că expansiunea acestuia este o risipă fără sens. Judecata rece a vărsătorului va intra în conflict cu sensibilitatea racului. Racul îl poate jigni pe vărsătorul dornic de libertate prin posesivitate. Pot avea relaţii doar de prietenie, celelalte fiind dificil şi greu de gestionat.

VARSATOR-LEU:

O relaţie bună doar pe plan sexual, pentru că mai departe pot apărea probleme. Vărsătorul are un spirit critic care îi va zdruncina leului încrederea în forţele proprii. De cealaltă parte, leul este impetuos şi va încerca să-l domine pe vărsător intimidându-l pe acesta. Relaţia va rămâne indecisa cu tot respectul reciproc pe care îl au ambii parteneri faţă de calităţile fiecăruia. Leul va admira unicitatea şi inventivitatea vărsătorului, iar acesta carisma, energia şi demnitatea leului. Problemele pot să apară atunci când leul devine prea încăpăţânat, iar vărsătorul? Prea distant. Ambii parteneri ţin la independenţa lor neacceptând cu uşurinţă că cineva să le încalce această dorinţa. Un alt risc care poate exista, este acela ca leul poate deveni prea dramatic, iar vărsătorul mult prea imprevizibil. Dacă vor reuşi să descopere interesul şi frumuseţea relaţiei, au şanse mari de a rămâne împreună.

VARSATOR-FECIOARA:

Relaţia dintre un vărsător şi şi o fecioară fie aduce fie ceea ce este mai frumos la cei doi parteneri, fie ceea ce este mai urât. Dacă vor reuşi să înveţe unul de la celălalt, au toate şansele să aibă o relaţie frumoasă. Fecioara este prea ordonată şi sistematică pentru vărsător schimbător şi mai mereu pus pe surprize. Sunt la fel ambiţioşi şi de aceea relaţiile profesionale sunt cele recomandabile.

VARSATOR-BALANTA:

Semne de aer, care se pot înţelege excelent. Ambii parteneri iubesc frumosul, libertatea şi le place să fie înconjuraţi de prieteni. Vărsătorul o va fascina pe romantică balanţa. Pot apărea unele dificultăţi din exuberanta balanţei care nu va înţelege nevoia de singurătate a vărsătorului. Intelectuali şi strălucitori, vor stârni în anturaj multă admiraţie şi invidie.

VARSATOR-SCORPION:

Vor pleca de la sentimentul de admiraţie reciprocă pe care îl au unul faţă de altul şi vor continua prin atracţia fizică pe care şi-o vor consuma din plin în plan sexual. În plan cotidian însă vor apărea probleme deoarece vărsătorul va crede că scorpionul intenţionează să-i îngrădească libertatea. Scorpionul este prea pasional şi prea posesiv pentru recele şi tăcutul vărsător. Dacă în căsnicie se vor obişnui unul cu altul, deşi căsnicia va fi conflictuala, vor putea să continue împreună.

VARSATOR-SAGETATOR:

În acest caz se întrunesc condiţiile unei bune relaţii şi de durată. Cei doi au în comun dinamismul, sunt mereu disponibili la distracţii, la ieşiri în societate şi le plac foarte mult călătoriile. Amândoi se complectează foarte bine, înţelegerea este spontană, iar din punct de vedere profesional, amândoi fac eforturi pentru autoperfecţionare. Este foarte important de remarcat că se vor înţelege foarte bine şi din punct de vedere fizic.

VARSATOR-CAPRICORN:

O legătură sub semnul întrebării deoarece, vărsătorul, imprevizibil şi ager îl va putea deruta pe calculatul şi greoiul capricorn. Dacă vărsătorul va reuşi să înţeleagă legătură de cămin a capricornului, cu toate că temperamentele sunt total diferite, această legătură ar putea continua.

VARSATOR-VARSATOR:

Relaţie bună, în care ambii parteneri se gândesc la problemele umanităţii şi încearcă să-i ajute pe cei din jurul lor. Riscul care poate apare este acela că trăind pentru prieteni vor uita de ei înşişi detaşându-se de orice problemă care va apărea în cuplu. Au momente de individualism când nu reuşesc să se înţeleagă nici pe ei, nici pe cei de alături de ei sau pe prieteni. Ideile pe care le concep împreună sunt aspectul forte al relaţiei. Dacă nu vor uita să picure şi un dram de romantism în relaţia lor, atunci totul va fi perfect.

VARSATOR-PESTI:

Ambii parteneri au compasiune pentru cei din jur şi un spirit umanitar ceea ce îi va uni pentru început. Vor reuşi să facă un cuplu doar dacă înţelegătorii peşti vor da dovadă de multă toleranţă în ceea ce priveşte extravaganta şi sociabilitatea vărsătorului. Depinde în mare măsură de ei că această relaţie să aibă un final neaşteptat de frumos, iar dacă vor reuşi să treacă cu răbdare şi diplomaţie peste momentele tensionate care pot apărea, pot spera la o relaţie solidă şi armonioasă.