Zodiac African
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop African

Despre astrologia Africana nu se stiu foarte multe, insa interpretarea semnelor zodiacale furnizeaza multe informatii despre o persoana. Semnele zodiacale ale acestui horoscop se bazeaza pe simbolurile ancestrale, care sunt pietrele de temelie ale culturii africane: familia, natura si sacrul. Iata in continuare care sunt cele 12 semne ale acestui zodiac:

Horoscop African
Tatal 4 Ianuarie – 3 Februarie
Mama 4 Februarie – 5 Martie
Familia 6 Martie – 6 Aprilie
Fiul 5 Aprilie – 4 Mai
Fiica 5 Mai – 4 Iunie
Unchiul 5 Iunie – 4 Iulie
Vrajitoarea 5 Iulie – 4 August
Leul 5 August – 3 Septembrie
Antilopa 4 Septembrie – 3 Octombrie
Inteleptul 4 Octombrie – 3 Noiembrie
Matusa 4 Noiembrie – 3 Decembrie
Abundenta 4 Decembrie – 3 Ianuarie

Zodia Tatal (4 Ianuarie – 3 Februarie)


Ziua norocoasa- Joi
Lunile norocoase- Ianuarie si Mai
Elementul- Aerul
Simtul- Mirosul
Copacul- Baobabul
Culoarea- Verde

Caracterizare Zodia Tatal din Zodiacul African

Semnul Tatălui este asociat cu lumina şi Soarele. Sunteţi o persoană stabilă, ancorată în realitate, cu un caracter onest, corect şi altruist. Celelalte persoane vin la dumneavoastră pentru a vă cere un sfat şi au mare încredere în voi. Aveţi un foarte bun fler pentru afaceri, însă niciodată nu neglijaţi latura umană a situaţiilor. De obicei sunteţi o persoană norocoasă, însă preferaţi să nu vă bazaţi pe noroc, ci pe forţele proprii şi să munciţi din greu pentru ceea ce vă doriţi. Sunteţi un punct de sprijin pentru cei din jurul dumneavoastră şi aveţi încredere în sine şi în corectitudinea judecăţii voastre. Dacă sunteţi femeie, atunci când deveniţi mamă, aveţi grijă să nu vă lăsaţi prinsă în capcana unui singur rol – acela de mama şi să uitaţi că sunteţi şi femeie – şi nu vă neglijaţi propria persoana – faceţi lucruri şi pentru dumneavoastră înşivă.

Dragoste

În dragoste căutaţi o relaţie stabilă, care să evolueze treptat şi din ce în ce mai profund, pentru a ajunge din în ce în ce mai frumoasă şi mai puternică. Vă place să faceţi absolut totul împreună cu partenerul de viaţă: să trăiţi împreună, să faceţi cumpărături, să mergeţi în vacanţe, etc şi tot ceea ce este important într-o viaţă, voi împărtăşiţi. Fiind în semnul Tatălui, dumneavoastră sunteţi ancora din relaţie. Vă ajutaţi şi vă susţineţi mereu partenerul. Aveţi mulţi prieteni şi îi apreciaţi pe fiecare în parte pentru ceea ce reprezintă şi pentru ceea ce aduce fiecare dintre ei în viaţa voastră.

Cariera

În cariera simţiţi nevoia de a avea un anumit statut profesional şi social şi în general obţineţi acest lucru. Trebuie să îndrăzniţi să vă exprimaţi mai mult, să preluaţi conducerea în proiectele întreprinse sau să fiţi liderul echipei cu care lucraţi. Sunteţi mai mult decât capabil/a să faceţi aceste lucruri, chiar dacă uneori dumneavoastră nu ştiţi “să vă vindeţi” imaginea. Ceea ce contează însă cu adevărat este că ceilalţi să vă aprecieze calităţile şi abilităţile.

Sănătate

În ceea ce priveşte sănătatea, trebuie să faceţi exerciţii fizice pentru a putea scăpa de stresul acumulat. Alegeţi acele sporturi care reuşesc să vă facă să vă relaxaţi şi să vă detensionaţi: tenis sau înot şi nu uitaţi să faceţi şi exerciţii care implică un ritm de respiraţie profund, cum ar fi Yoga sau Pillates, pentru a putea scăpa de toxine.


Zodia Mama (4 Februarie – 5 Martie)


Ziua norocoasă Miercuri
Lunile norocoase – Februarie şi Iunie
Elementul – Aerul
Simtul- Văzul (în întuneric)
Copacul – Arborele de nucă de cocos
Culoarea – Gri, bleu

Caracterizare zodia Mama din Zodiacul African

Semnul Mamei este asociat cu Luna, dulcele miraj al nopţii, cea care ne ghidează în întuneric şi atunci când avem vreo îndoială şi care ne ajută să ne explorăm subconştientul. Sunteţi o persoană liniştitoare, dar care în acelaşi timp este şi foarte puternică. Ştiţi să dăruiţi multe, să faceţi persoanele să se simtă binevenite şi să le distraţi, iar ceilalţi vă admira foarte mult bunătatea şi calitatea de a şti să-i ascultaţi. Însă nu foarte multe persoane reuşesc să vă cunoască cu adevărat, deoarece nu lăsaţi pe oricine să se apropie de voi. Nu vă place să vorbiţi despre dumneavoastră şi preferaţi să-i ascultaţi pe ceilalţi.

Dragostea

Sunteţi o persoană atractivă pentru cei de sex opus, însă nu sunteţi mereu constant/a sau fidel/a. Sunteţi o persoană independentă, spirituală, iar pentru persoanele de sex opus, care se simt atrase de dumneavoastră, reprezentaţi ceva exotic şi deosebit. Iubiţi să purtaţi discuţii lungi, vă plac lucrurile insinuante şi întâlnirile fierbinţi şi orice altceva ce va ajuta să vă condimentaţi relaţia sentimentală. Nu prea sunteţi înclinat/a spre o viaţă “de casă”, stabilă şi liniştită, însă veţi găsi persoana potrivită cu care să vă împărţiţi viaţa (atâta timp cât vă va acorda spaţiu personal şi nu vă va sufoca). Dacă sunteţi femeie, maternitatea vă va aduce foarte multă fericire şi va reprezenta o modalitate de a vă cunoaşte mai bine şi de a descoperi lucruri noi despre propria persoană.

Cariera

Veţi experimenta perioade foarte aglomerate şi intense, ce vor alterna cu unele în care va trebui să luaţi o pauză pentru a regândi lucrurile şi situaţiile. Acceptaţi aceste perioade de aparenta inactivitate, deoarece va ajuta foarte mult să “funcţionaţi” mai bine. Este posibil să vă schimbaţi de câteva ori de-a lungul vieţii locurile de muncă, dacă nu chiar şi domeniul de activitate. Ştiţi să vă înconjuraţi mereu de persoane care să vă dea sfaturile cele mai bune şi aveţi tendinţa de a cădea mereu în picioare, în orice situaţie.

Sănătatea

Trebuie să menţineţi o dietă cu alimente uşoare şi sănătoase, dar trebuie neapărat să rezistaţi tentaţiei de a mânca prea multe dulciuri. Va trebui, de asemenea, să aveţi grijă specială de sănătatea oaselor şi a plămânilor. Sportul nu este o plăcere pentru dumneavoastră, însă încercaţi măcar să ieşiţi la aer curat din când în când.


Zodia Familia (6 Martie – 6 Aprilie)


Ziua norocoasa – Marţi
Lunile norocoase – Martie şi Iulie
Elementul – Pământul
Simtul – Mirosul
Copacul – Palmierul
Culoarea – Roşu rubin

Caracterizare zodia Familia din Horoscopul African

Simbolul acestui semn zodiacal este un cerc cu un punct în mijloc, care reprezintă comunitatea şi solidaritatea dintre membrii unei familii sau a unui grup de prieteni. O familie este alcătuită din mai multe persoane, şi se măreşte pe măsură ce se nasc sau se adopta copii, ce sunt primiţi în această comunitate. Cei născuţi în acest semn sunt oameni calzi, atenţi, care de multe ori uita de sine deoarece încearcă mereu să-i ajute sau să îi mulţumească pe ceilalţi. Veţi fi atras/a către activităţi umanitare sau caritabile şi este posibil că destinul dumneavoastră să vă poarte pe această cale şi să vă ajute să scăpaţi de frământările zilnice.

Dragostea

Prietenii, familia şi copii au un rol esenţial în viaţa dumneavoastră. Pentru a putea fi cu adevărat fericit/a aveţi nevoie să fiţi înconjurat/a de cei dragi. Partenerul/a dumneavoastră va trebui să accepte modul în care alegeţi să vă trăiţi viaţa, deşi nu-i va fi mereu uşor, deoarece i se va părea un pic ciudată atracţia dumneavoastră pentru lucruri fantastice şi neobişnuite. Ştiţi cum să vă puneţi în valoare şarmul personal şi să seduceţi persoanele de sex opus, însă cele mai bune rezultate le obţineţi atunci când nici măcar nu vă propuneţi să seduceţi pe cineva. Partenerul/a dumneavoastră nu se va plictisi niciodată alături de voi, deoarece oferiţi atât de multe lucruri noi şi interesante de descoperit.

Cariera

V-aţi putea construi o carieră în învăţământ, pregătire sau sprijin de orice fel, deoarece va place să îi învăţaţi pe alţii, să dăruiţi, să ajutaţi şi să împărtăşiţi ceea ce ştiţi cu ceilalţi. Sunteţi o persoană receptivă şi sensibilă, care ştie să îi asculte pe ceilalţi. Veţi şti să transformaţi în adevărata artă ceea ce vedeţi, simţiţi sau aflaţi, şi veţi face acest lucru prin intermediul scrisului, al muzicii sau a unei alte forme de manifestare artistică. Bogăţia emoţională este cea care vă va dezvolta potenţialul creator.

Sănătate

Vă place Yoga, stretching-ul, tai chi şi artele marţiale. Vă place să vă menţineţi şi să vă lucraţi temeinic trupul. Învăţaţi să vă relaxaţi şi să vă menţineţi starea de sănătate. Încercaţi să petreceţi timp în locuri liniştite şi solitare, pentru a vă încărca bateriile. Aveţi nevoie de aceste pauze pentru a reuşi să vă menţineţi în formă.


Zodia Fiul (5 Aprilie – 4 Mai)


Ziua norocoasa – Sâmbătă
Lunile norocoase – Mai şi August
Elementul – Pământul
Simtul- Auzul
Copacul – Accacia
Culoarea – Verde

Caracterizare zodia Fiul din Horoscopul African

Semnul dumneavoastră este reprezentat de o săgeată cu vârful în sus, care simbolizează fiul ce îşi caută calea. Poate să urmeze ruta pe care i-o arăta tatăl său, cu condiţia să-şi aleagă propriul drum, dar să nu schimbe complet direcţia.
Persoanele născute în zodia Fiului sunt de încredere, sunt persoane pe care ceilalţi se pot baza. Sunteţi fideli şi loiali, şi mereu veţi fi alături de familie sau de cei dragi când aceştia au nevoie de dumneavoastră; de asemenea vă veţi ţine întotdeauna promisiunile făcute. Sunteţi o persoană organizată şi plină de energie, care se implica cu absolut toată fiinţa atunci când face ceva, şi asta în detrimentul stării generale de bine şi al odihnei. Ar trebui să vă înconjuraţi de oameni calmi, înţelepţi şi care reflectează profund, şi să îi ascultaţi atunci când vă atrag atenţia că ar trebui să mai încetiniţi ritmul şi să nu mai exageraţi. Oamenii vă iubesc şi adoră să stea în preajma dumneavoastră, însă va trebui să învăţaţi să mai spuneţi şi “nu” din când în când, căci altfel veţi ajunge să vă epuizaţi efectiv tot încercând să le faceţi pe plac.

Dragoste

În dragoste căutaţi devotament şi iubire adevărată şi reuşiţi să vă păstraţi claritatea şi obiectivitatea. Căutaţi o relaţie puternică, plină de pasiune, care să dureze întreaga viaţă, şi din acest motiv este posibil să treceţi prin mai multe dezamăgiri şi despărţiri până când veţi reuşi să vă găsiţi alesul/aleasa. Însă nimeni nu poate spune că a reuşit să se sature de compania dumneavoastră. Sunteţi o persoană încântătoare în relaţii, însă uneori aveţi tendinţa de a cere foarte mult de la partener/a, aveţi tendinţa să cereţi totul, pentru că şi dumneavoastră să puteţi da totul. Cei care vă cunosc cu adevărat va admira devotamentul şi fantezia de care daţi dovadă. Sunteţi o persoană liberală şi sunteţi dispus/a să faceţi absolut orice pentru dragostea adevărată. Relaţia voastră este pe primul loc în viaţă, iar alesul/aleasa se poate considera o persoană norocoasă.

Cariera

Aveţi nevoie de o provocare, de ceva care să fie semnificativ pentru dumneavoastră personal pentru a vă implica într-un anumit proiect. Vă place muzica, să cântaţi şi să vorbiţi. Meseriile care implică rutină vă plictisesc, aşa că aveţi tendinţa de a vă schimba des (poate prea des!) locul de muncă şi nu vă place să daţi socoteala în fata şefilor. Sunteţi cel/cea mai fericit/a atunci când aveţi ocazia să faceţi echipă cu un prieten/a şi să munciţi împreună la un proiect în care vă puteţi implica cu trup şi suflet şi în care să vă investiţi şi din punct de vedere emoţional.

Sănătate

Vă place să faceţi orice formă de mişcare: să mergeţi cu bicicletă, să vă plimbaţi în mijlocul naturii sau în locuri rustice, să urcaţi pe munţi sau să faceţi călătorii active, pline de acţiune. Sunteţi o persoană foarte activă, dar din nefericire, aveţi tendinţa să vă neglijaţi, nerespectându-vă somnul şi odihnă şi neavând o dietă tocmai sănătoasă şi echilibrată. Încercaţi să luaţi o pauză şi să nu faceţi nimic altceva decât să vă relaxaţi, măcar o dată pe an. Meritaţi acest lucru! Probabil că vă va fi foarte dificil să staţi fără să faceţi absolut nimic, însă acest lucru v-ar ajuta foarte multă să vă menţineţi sănătatea.


Zodia Fiica (5 Mai – 4 Iunie)


Ziua norocoasa – Duminica
Lunile norocoase – Mai si Septembrie
Elementul – Focul
Simtul – Tactil
Copacul – Arborele de Guava
Culoarea – Maron

Caracterizare zodia Fiica din Horoscopul African

Semnul dumneavoastră este feminin şi îndrăzneţ, iar simbolul prin care este reprezentat este o stea cu cinci colţuri. Sunteţi generos/generoasă şi optimist/a, însă uneori aveţi tendinţa de a vă face griji despre lucruri, ceea ce vă va afecta pe dumneavoastră şi pe cei dragi în mod inutil inutil. Nu vă serveşte la absolut nimic şi vă mai strica şi tihna vieţii uneori.

Încercaţi să vedeţi jumătatea plină a paharului şi învăţaţi să aveţi încredere în ceilalţi: îşi pot purta şi singuri de grijă şi se descurcă foarte bine şi fără dumneavoastră. Personalitatea dumneavoastră sclipitoare este un mare atu în viaţa voastră: pofta voastră nebună de viaţă, plăcerea cu care v-o trăiţi, şi felul dumneavoastră natural de a vă pasă de cei din jur vă vor fi de mare folos şi vă vor aduce mulţi prieteni buni.

Dragoste

Vă plac pasiunea arzătoare şi marile declaraţii de dragoste. Pentru dumneavoastră funcţionează principiul totul sau nimic: cu un minut în urmă vă părăseaţi partenerul/a, pentru că peste încă un minut să fiţi iar în braţele lui/ei. Sunteţi imposibil/a, datorită faptului că v-aţi creat un ideal despre cum ar trebui să fie dragostea. Veţi frânge multe inimi în viaţa voastră, cu toate că nu sunteţi un vânător de fuste sau o devoratoare de bărbaţi (depinzând dacă sunteţi bărbat sau femeie). Însă mereu vă ascultaţi inima şi din acest motiv sunteţi irezistibil/a. Atunci când sunteţi într-o relaţie ştiţi să vă faceţi partenerul/a să meargă până în pânzele albe şi să se dea peste cap pentru a vă satisface dorinţele. Aveţi nevoie de pasiune, emoţii puternice, motivaţii şi de lucruri mereu noi pentru a reuşi să menţineţi flacăra aprinsă între voi şi partener/a. Altfel veţi căuta în altă parte ce nu mai găsiţi acasă.

Cariera

Prietenii sunt foarte importanţi în viaţa dumneavoastră. Mai ales atunci când vine vorba despre muncă, deoarece ei sunt cei care vă dau idei geniale şi va ajuta să mergeţi mereu înainte. Sunteţi o persoană creativă şi entuziastă, însă uneori sunteţi pur şi simplu lipsită de energie şi de rezistenţă.

Aţi putea dezvolta o carieră în grafica, comunicare sau relaţii publice. Cel mai mare randament îl daţi atunci când trebuie să lucraţi rapid, cu termene limita foarte scurte şi atunci când vă aflaţi sub presiunea acestora.

Sănătate

Vă plac sporturile în aer liber, mai ales sporturile de echipă. Aveţi însă grijă să nu suferiţi vreo întindere musculară sau vreo ruptură de muşchi. Mâncaţi peşte şi fructe de mare pentru a vă asigura o piele sănătoasă şi frumoasă, dar şi pentru a vă ajuta neuronii. Fiţi mereu cu mare băgare de seamă la aparatul circulator, căci se pare că nu funcţionează bine mereu.


Zodia Unchiul (5 Iunie – 4 Iulie)


Ziua norocoasa- Luni
Lunile norocoase- Iunie si Octombrie
Elementul- Apa
Simtul- Gustul
Copacul- Cactusul tropical
Culoarea- Galben

Caracterizare zodia Unchiul din Horoscopul African

Semnul Unchiului este reprezentat printr-un pătrat, care are în centru o piatră al cărei vârf ascuţit este îndreptat spre în sus. În cultura africană, Unchiul simbolizează puterea şi autoritatea, însă o persoană poate să deţină puterea numai atunci când reuşeşte să-i convingă pe ceilalţi că merită acest lucru, că este demn de aşa ceva… iar persuasiunea, din păcate, nu este un punct forţe al dumneavoastră.

Aveţi tendinţa de a fi autoritar/a şi chiar dacă aveţi dreptate şi sunteţi îndreptăţit/a să fiţi aşa, cei dragi vouă vor considera că sunteţi mult prea dur/a. Din fericire simţul umorului pe care îl aveţi şi faptul că ştiţi să faceţi câteodată şi haz de necaz, dar şi de voi înşivă, va face să fiţi simpatic/a. Sunteţi un lider înnăscut şi nu ezitaţi atunci când vine vorba să preluaţi conducerea şi controlul asupra echipei dumneavoastră sau asupra o orice şi chiar şi a oricui. Aveţi mare nevoie să învăţaţi toleranţă şi să înţelegeţi că nu toată lumea se poartă, gândeşte sau vorbeşte că dumneavoastră.

Dragostea

Mereu este vorba despre suişuri şi coborâşuri atunci când vine vorba despre dumneavoastră în ceea ce priveşte dragostea: cereţi foarte mult de la partener/a, nu sunteţi dispus/a să faceţi compromisuri, şi de aceea să vă găsiţi jumătatea se va dovedi a fi un demers destul de dificil. Însă în momentul în care aţi găsit persoana potrivită sunteţi dedicat/a în totalitate, pe termen lung. Nu încercaţi să vă faceţi partenerul/a să se schimbe pentru a se suprapune perfect imaginii pe care voi v-aţi creat-o: acceptaţi-l/o aşa cum este şi veţi vedea că în final totul va fi foarte bine. Sunteţi o persoană neastâmpărata şi sexy şi din acest motiv mereu veţi avea admiratori/admiratoare.

Cariera

Aveţi tendinţa de a vă simţi responsabil/a pentru tot ce se întâmplă şi pentru toţi cei cu care munciţi şi din acest motiv vă enervaţi deseori la locul de muncă. Învăţaţi să fiţi mai egoist/a şi să faceţi lucrurile numai pentru dumneavoastră înşivă. Canalizaţi-vă energia către cariera, provocările şi încercările dumneavoastră personale, în loc să încercaţi mereu să-i salvaţi sau să-i impresionaţi pe toţi ceilalţi.

Sănătate

Întotdeauna sunteţi plini de energie şi de viaţă, mai puţin atunci când deja aţi exagerat, căci ajungeţi la epuizare. Încercaţi să practicaţi sporturi care să vă ajute să vă relaxaţi şi să vă detensionaţi, cum ar fi alergatul, mersul cu rolele, surful şi tenisul, care vă folosesc energia într-un sens bun.


Zodia Vrajitoarea (5 Iulie – 4 August)


Ziua norocoasa – Marti
Lunile norocoase – Iulie si Noiembrie
Elementul – Focul
Simtul – Tactil
Copacul – Cedrul african
Culoarea – Portocaliu

Caracterizarea zodiei Vrăjitoarea din Horoscop African

Nu vă îngrijoraţi! Semnul Vrăjitoarei, care este simbolizat printr-un triunghi echilateral, reprezintă mai degrabă divinaţia şi autoritatea, decât răutatea şi nefastul. Întotdeauna aţi avut o personalitate sclipitoare, inteligenta şi hotărâtă, chiar de când eraţi doar un copil.

Vă cunoaşteţi bine pe voi înşivă, vă ştiţi punctele forte şi slăbiciunile foarte bine. Sunteţi generos/a, nerăbdător/nerăbdătoare, aveţi tendinţa de a vă arunca cu capul înainte în majoritatea situaţiilor, însă niciodată nu pierdeţi timp ca să regretaţi ceea ce s-a întâmplat în trecut. Sunteţi o persoană foarte intuitivă; vedeţi în spatele aparenţelor şi ştiţi să citiţi oamenii foarte bine. Sunteţi misterios/misterioasă şi efectiv îi fascinaţi pe ceilalţi oameni.

Dragoste

Vă place să atrageţi atenţia asupra dumneavoastră, să fiţi remarcat/a şi să seduceţi persoanele de sex opus, însă aveţi un mod absolut natural în care faceţi asta, fără a depune nici măcar cel mai mic efort. Vă schimbaţi prietenii şi amicii destul de des. Cu partenerul/a dezvoltaţi o relaţie puternică, profundă şi intensă, bazată pe o complicitate reciprocă extraordinară şi pe intimitatea fizică. Aveţi tendinţa de a vă îndrăgosti la prima vedere, pentru ca apoi să puneţi ochii pe altcineva, iar uneori chiar să cădeţi în ispită… numai pentru ca apoi să vă reîntoarceţi iar la prima iubire sau să căutaţi pe altcineva nou.

Cariera

Sunteţi o persoană ambiţioasa şi intuitivă şi veţi reuşi în orice carieră v-aţi alege. Vă simţiţi mulţumit/a şi fericit/a în cadrul unor companii mici, unde puteţi lucra la proiecte care vă motivează, în loc să prestaţi o muncă rutinieră într-o companie multinaţională. De cele mai multe ori vă luptaţi pentru a putea ajunge la o înţelegere ce şefii dumneavoastră. Cu cât un job este mai autonom, cu atât mai bine vi se potriveşte.

Sănătate

Sunteţi o persoană splendidă, sigură pe sine, autentică şi lipsită de complicaţii, însă cu toate acestea tot trebuie să faceţi exerciţii fizice pentru a vă menţine în formă maximă (chiar dacă asta înseamnă numai să mergeţi pe jos mult şi atât). Sportul va face bine; încercaţi să înotaţi (în piscina acoperită sau în mare/ocean), de preferat în compania prietenilor, pentru a reuşi să vă menţineţi astfel motivaţia.


Zodia Leul (5 August – 3 Septembrie)


Ziua norocoasa – Miercuri
Lunile norocoase – August si Decembrie
Elementul – Pamantul
Simtul – Gustul
Copacul – Arborele de Cola
Culoarea – Negru

Caracterizare zodia Leul din Horoscopul African

Simbolul dumneavoastră este un leu tânăr şi plin de energie. Sunteţi o persoană fericită, care iubeşte viaţa şi tot ceea ce are ea de oferit. Toată lumea iubeşte felul dumneavoastră pozitiv de a fi şi de a gândi, cât şi faptul că aveţi abilitatea de a uita lucrurile care vă rănesc sau vă fac rău. Sunteţi plin/a de viaţă, instabil/a şi aveţi tendinţa de a visa cu ochii deschişi, şi nu aveţi mereu răbdarea de a-i asculta pe ceilalţi sau capacitatea de a-i alina pe cei dragi. Cu toate astea, aveţi un al şaselea simţ, care va face să fiţi foarte intuitiv/a în ceea ce priveşte persoanele şi situaţiile pe care le întâlniţi.

Urâţi rutina şi vă puteţi schimba deseori locul de muncă, tara, casa şi partenerii/partenerele de-a lungul vieţii. Vă place să încercaţi totul, însă în momentul în care aţi reuşit să obţineţi ceea ce vă doreaţi vă plictisiţi şi începeţi să căutaţi o nouă provocare.

Dragostea

Aveţi parte de multe transformări şi schimbări în viaţa amoroasă şi de obicei aveţi tendinţa de a vă întoarce de unde aţi plecat. Călătoriile spontane, declaraţiile înflăcărate de iubire şi certurile răsunătoare şi pline de pasiune sunt cele care reuşesc să vă condimenteze cu adevărat relaţia dumneavoastră. Cu toate acestea vă puteţi păstra claritatea şi reuşiţi să vă priviţi relaţia în mod obiectiv. Mintea va reuşi întotdeauna să preia controlul asupra inimii pasionale în ceea ce priveşte afectivitatea, iar acest lucru este singurul care reuşeşte să vă facă să nu înnebuniţi atunci când treceţi printr-o despărţire şi prin perioade dificile de transformări şi schimbări.

Cariera

Vă plictisiţi destul de rapid de un loc de muncă. Este posibil să vă schimbaţi cariera, domeniul de activitate sau chiar meseria, de câteva ori în viaţă. Aveţi încredere în ceea ce va spune intuiţia: sunteţi acel tip de persoană care îşi asumă riscuri. Veţi vedea că drumul carierei dumneavoastră vă va ghida pe o cale unde veţi reuşi să găsiţi un job creativ, diferit, în care veţi avea oportunitatea de a vă alege chiar dumneavoastră înşivă oamenii cu care să lucraţi.

Sănătate

Sunteţi o persoană foarte ocupată, care are mulţi prieteni şi care este nevoită să jongleze cu sarcinile şi angajamentele pentru a reuşi să-şi respecte toate promisiunile. Vă place orice formă de mişcare fizică: începând cu dânsul şi până la sporturile pe plajă din timpul vacantelor, însă cu toate acestea nu faceţi suficient sport. Amintiţi-vă că trebuie să obţineţi eficienţă maximă din exerciţiile sau sporturile practicate.


Zodia Antilopa (4 Septembrie – 3 Octombrie)


Ziua norocoasa – Joi
Lunile norocoase – Septembrie si Ianuarie
Elementul – Aer
Simtul – Vazul (diurn)
Copacul – Tufa de Savana
Culoarea – Lumina roz a rasaritului si apusului

Caracterizare zodia Antilopă din Horoscop African

Antilopă este un amestec minunat între dezechilibru şi stabilitate. Este un semn dublu, cu două faţete total separate: frică şi speranţă, plecare şi reîntoarcere. În Africa, antilopele se găsesc la intersecţia între două lumi diferite: în lumea deschisă a savanei, unde umblă pe cărări numai de ele ştiute şi în tufişuri, unde se pun la adăpost de feline.
Sunteţi o persoană pasională, iubitoare, pretenţioasă şi hotărâtă. Vreţi totul acum, în acest moment şi totuşi, în acelaşi timp sunteţi foarte nehotărât/a. Trebuie să învăţaţi să cântăriţi cu mai mult calm lucrurile şi situaţiile, dar şi să învăţaţi să-i acceptaţi pe ceilalţi pentru ceea ce sunt şi reprezintă.

Dragostea

Preferaţi să aveţi un cerc mic de prieteni adevăraţi şi apropiaţi, decât o armată întreagă de cunoştinţe, şi acelaşi principiu îl aplicaţi şi în viaţa amoroasă: preferaţi relaţii de lungă durată, puternice şi intense, în locul unor flirturi trecătoare şi lipsite de perspective.

Ca urmare, este nevoie de mult timp pentru a reuşi să vă găsiţi partenerul mult-visat, care vă înţelege, vă acceptă aşa cum sunteţi şi vă lasă să vă trăiţi viaţa în libertate (iar acest lucru este vital pentru dumneavoastră!). Aveţi nevoie de un partener idealist, care să aibă viziuni aproape utopice şi care să vă respecte latura misterioasă. Prietenii, părinţii şi familia sunt foarte importanţi pentru dumneavoastră, deoarece vă reamintesc de rădăcinile şi originile voastre.

Cariera

Uneori vă simţiţi copleşit/a de greutatea pusă pe umerii dumneavoastră de către locul de muncă, de multele ore lucrate şi de limitările care vi se impun. Hobby-urile dumneavoastră creative reuşesc să vă însenineze zilele, însă, de asemenea, aţi putea face o carieră frumoasă în domeniul achiziţiilor financiare sau în cel al Bursei. Cu ajutorul intuiţiei dumneavoastră sclipitoare aţi putea chiar deveni stăpânul jocului!

Sănătate

Suferiţi de perioade de oboseală şi epuizare severe, pentru ca, după aceea, efectiv să debordaţi de energie şi să îi uimiţi pe toţi. Asiguraţi-vă că dormiţi suficient şi că serviţi micul-dejun, care vă va furniza energia de care aveţi nevoie şi în acelaşi timp va face să nu mai fiţi capricios/a şi cu toane.


Zodia Inteleptul (4 Octombrie – 3 Noiembrie)


Ziua norocoasa- Vineri
Lunile norocoase- Octombrie si Februarie
Elementul- Apa
Simtul- Auzul
Copacul- Zada
Culoarea- Alb

Caracterizare zodia Inteleptul

Semnul dumneavoastră este reprezentat printr-un elefant, care simbolizează înţelepciunea străbunilor, în Africa. Sunteţi o persoană caldă, însă precaută. Sunteţi o persoană emoţională, însă gândiţi cu atenţie atunci când vorbiţi. Sunteţi reprezentarea perfectă a complexităţii şi a dualităţii care există în fiecare dintre noi, şi de asemenea înţelegeţi foarte bine aceste aspecte. Sunteţi capabil/a ca astăzi să fiţi un poet idealist, pentru că în ziua următoare să vă transformaţi într-un geniu al manipulării – sunteţi schimbător/e ca şi vremea şi aveţi toane. Cei dragi se zbat şi fac eforturi reale de foarte multe ori pentru a reuşi să vă înţeleagă, însă dumneavoastră înşivă vă înţelegeţi perfect stările.

Punctele dumneavoastră forţe sunt extraordinara voastră abilitate de a vă adapta şi fineţea şi şiretenia nemaipomenite de care daţi dovadă. Ştiţi în mod instinctiv dacă anumiţi oameni reprezintă o influenţă bună pentru dumneavoastră, dacă aceştia vă pot fi de ajutor în demersurile şi întreprinderile voastre sau în ceea ce vă doriţi.

Dragostea

Sunteţi cu adevărat fericit/a numai atunci când sunteţi îndrăgostit/a: va face să vă simţiţi apreciat/a. Cu toate că mai mereu săriţi din floare în floare, făcând diverse alte lucruri şi rătăcind drumul, aveţi nevoie să ştiţi că acasă va aşteaptă cineva, care vă iubeşte şi care se gândeşte în permanenţă la dumneavoastră.

Vă place să călătoriţi şi să descoperiţi lucruri şi persoane noi, şi nu sunteţi mereu credincios/credincioasă, nici măcar cu voi înşivă. Sunteţi o persoană tandră şi romantică şi ştiţi cum să vă determinaţi partenerul/a să vadă în mod clar ceea ce vă doriţi.

Cariera

Deschideţi-vă larg aripile şi zburaţi! Aveţi în dumneavoastră tot ceea ce este necesar din creativitate, imaginaţie, intuiţie, abilităţi de a scrie şi de a picta pentru a putea exprima frumuseţea şi intensitatea dumneavoastră interioare. Aşa că, ce mai aşteptaţi? În asta constă puterea dumneavoastră, asta în cazul în care nu vă veţi face o carieră într-un domeniu care să vă solicite şi să vă valorifice creativitatea în feluri diferite – de exemplu într-un post în care trebuie să lucraţi cu copii. Dumneavoastră iubiţi şi înţelegeţi copii şi ei la rândul lor vă iubesc mult.

Sănătate

Aveţi o energie nelimitată şi mereu sunteţi în acţiune: alergaţi, vă urcaţi pe munte sau săriţi cu paraşuta. Acest lucru este foarte bun pentru sănătatea dumneavoastră, însă ar trebui să încercaţi să vă cunoaşteţi pe voi înşivă mai bine şi să mai ţineţi cont şi de ceea ce va transmite corpul: să dormiţi nu este un semn de slăbiciune, ci este o modalitate de a vă menţine mereu în formă şi de a fi în top.


Zodia Matusa (4 Noiembrie – 3 Decembrie)


Ziua norocoasa- Sambata
Lunile norocoase- Noiembrie si Martie
Elementul- Focul
Simtul- Gustul
Copacul- Eucaliptul
Culoarea- Mov

Caracterizare zodia Matusa din Horoscop African

Semnul dumneavoastră este reprezentat de un băţ de lemn, care în Africa reprezintă simbolul autorităţii naturale. Aţi fost binecuvântat/a cu un caracter generos, binevoitor şi devotat. Îi atrageţi pe ceilalţi spre voi datorită faptului că emanaţi energie pozitivă şi aveţi un efect de calmare asupra lor.

Norocos/norocoasă şi intuitiv/a aveţi mare potenţial de a vă îmbunătăţi propria persoană, de a evolua, atât din punct de vedere material cât şi spiritual. Reuşiţi să vedeţi latură bună a oamenilor şi reuşiţi să intraţi în conexiune rapid cu ceilalţi. Totuşi, să nu fiţi naiv/a!

Vă plac viaţă şi plăcerile ei, ştiţi ce este bun pentru dumneavoastră şi îi răsfăţaţi pe cei dragi tot timpul.

Dragoste

De multe ori staţi şi vă întrebaţi: oare ce tip de relaţie vi s-ar potrivi cel mai bine: o dragoste stabilă, o casă şi copii sau o mulţime de flirturi pasionale? S-ar putea să nu fiţi capabil/a să decideţi, aşa că le alternaţi pe cele două, însă aveţi mare grijă să nu îi răniţi pe cei dragi vouă, căci dumneavoastră nu sunteţi o persoană iresponsabilă. Aveţi nevoie să faceţi sex şi să aveţi parte de multă afecţiune; iar aceste aspecte sunt cele care vă fac să fiţi cel/cea mai fericit/fericită/

Cariera

Nu sunteţi mereu sigur/a de ceea ce vă doriţi cu adevărat, aşa că de multe ori sunteţi prins/a în vârtejul evenimentelor. Această situaţie funcţionează bine pentru voi, deoarece oamenii pe care îi întâlniţi va ajuta să vă vedeţi de carieră, iar aptitudinile dumneavoastră sociale va ajuta să vă adaptaţi la orice situaţie neprevăzută care se iveşte. Aceasta este o calitate care vă poate ajuta să urcaţi pe scara ierarhică la locul de muncă.

Sănătate

Staţi foarte bine la capitolul sănătate. Trebuie să faceţi totuşi mişcare pentru ca să vă simţiţi bine şi de asemenea trebuie să schimbaţi des sporturile pe care le practicaţi, pentru a nu ajunge să vă plictisiţi. Alegeţi sporturile de sezon, care se desfăşoară afară, de preferinţă, astfel reuşind să aveţi parte de o mare varietate de acţiuni şi în acelaşi timp petrecând timp la aer curat.


Zodia Abundenta ( 4 Decembrie – 3 Ianuarie)


Ziua norocoasa – Marti
Lunile norocoase – Decembrie si Aprilie
Elementul – Apa
Simtul – Auzul
Copacul – Ginkgo Biloba
Culoarea – Auriu

Caracterizare zodia Abundenta din Horoscopul African

Abundenta este reprezentată de o cascadă, care simbolizează abilităţile, bogăţia şi abundentă, în toate sectoarele vieţii. Sunteţi o persoană norocoasă, care străluceşte şi navighează uşor prin viaţă, pe ape line, dar care nu se gândeşte întotdeauna suficient de mult şi la ceilalţi oameni. Oamenii vă iubesc, însă trebuie să le câştigaţi dragostea oferind mai mult din dumneavoastră şi din timpul vostru. Deseori simţiţi că aveţi prea multe persoane în cercul dumneavoastră social şi nu mereu acestea sunt persoanele cele mai potrivite. Învăţaţi să le alegeţi pe acelea cu care relaţionaţi şi vă potriviţi cel mai bine. De asemenea vă trebui să învăţaţi să vă încredeţi mai des în intuiţia voastră.

Dragoste

Alternaţi flirturile cu relaţiile stabile, deoarece nu vă puteţi hotărî pe care le preferaţi mai mult. Dacă în cele din urmă hotărâţi să vă aşezaţi la casa dumneavoastră împreună cu cineva, acest lucru trebuie să se întâmple în condiţiile impuse de dumneavoastră: să nu rămâneţi blocat/a în rutină şi relaţia să nu vă îngrădească în niciun fel. Aveţi nevoie de lux, de surprize neaşteptate şi de vise în viaţa voastră. Potenţialul partener/a vă avea mult de furcă şi mult de “lucrat” pentru a reuşi să vă păstreze aproape, însă va fi foarte motivat/a să facă asta.

Cariera

Ştiţi că vă puteţi baza mereu pe steaua dumneavoastră norocoasă pentru ca să vă ajute şi să vă deschidă uşile. Însă pentru a vă putea păstra norocul, va trebui să îl ajutaţi şi voi cu abilităţile pe care le-aţi obţinut în urma experienţelor trăite în viaţă. Aveţi grijă însă să nu folosiţi prea multă afectivitate la locul de muncă, deoarece aveţi această tendinţă. Amintiţi-vă mereu că munca este munca; sunteţi la locul de muncă pentru a munci, nu pentru a-i face pe cei din jur fericiţi!

Sănătate

Aveţi nevoie să petreceţi timp singur/a pentru a reuşi să vă păstraţi controlul asupra lucrurilor, aşa că practicaţi sporturi individuale, care vă fac să vă concentraţi, aşa cum ar fi golful sau echitaţia. Asiguraţi-vă că aveţi cu adevărat grijă de voi!