Horoscop Floral - Horoscop
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop Floral

Un horoscop floral dedicat în sexului frumos. Calităţi, defecte, compatibilităţi şi incompatibilităţi; toate le veţi găsi aici; pentru că floarea care vă reprezintă spune totul despre dumneavoastră. Dacă sunteţi norocoasă ori nu, pasională ori rece, horoscopul floral nu vă va ascunde nimic.

Zodiacul floricol este şi el împărţit în 12 semne, ca şi majoritatea celorlalte zodiace, câte un semn pentru fiecare dintre cele 12 luni ale anului, chiar dacă intervalele diferă de distribuţia clasică a lunilor în 28, 29, 30 sau 31 de zile. Intervalele au fost stabilite în funcţie de prezenţa anumitor planete sau de mişcările Soarelui.

Fiecare floare corespunde unei anumite perioade calendaristice, iar persoanele născute în acest interval împărtăşesc anumite caracteristici.

Iniţial acest zodiac a fost destinat femeilor, “sexului frumos”, însă prin extensie caracteristicile sunt aplicabile şi bărbaţilor.

Iată florile în funcţie de data naşterii:

Caprifoiul, 21 Martie – 19 Aprilie
Macul, 20 Aprilie – 19 Mai
Levantica, 20 Mai – 20 Iunie
Acanthus, 21 Iunie – 22 Iulie
Floarea-Soarelui, 23 Iulie – 21 August
Zoreaua, 22 August – 22 Septembrie
Trandafirul, 23 Septembrie – 22 Octombrie
Crizantema, 23 Octombrie – 21 Noiembrie
Narcisa, 22 Noiembrie – 21 Decembrie
Garoafa, 22 Decembrie – 21 Ianuarie
Orhideea, 21 Ianuarie – 19 Februarie
Nufarul, 20 Februarie – 20 Martie

Zodia Caprifoiul (21 Martie – 19 Aprilie)


Persoanele născute sub acest semn floral reuşesc, în mod natural, să-i atragă pe ceilalţi prin farmecul şi graţia de care dau dovadă. Aceşti nativi au o anumită siguranţă de sine, care va atrage în jurul lor foarte mulţi şi variaţi prieteni, dar şi parteneri de afaceri.

Aşa cum albinele nu pot rezista tentaţiei aromei şi nectarului Caprifoiului, nici oamenii care intră în contact cu aceşti nativi, nu pot rezista energiei pe care aceştia o degaja. Fiind născuţi în prima zodie a acestui horoscop, sunt asertivi şi au abilităţi înnăscute de lideri.

Cei născuţi sub semnul Mâinii Maicii Domnului sunt puternici şi hotărâţi, croindu-şi drum prin toate încercările pe care viaţa le scoate în calea lor şi au o abilitate specială atunci când vine vorba să găsească soluţii inovatoare la problemele cu care se confruntă.


Zodia Macul (20 Aprilie – 19 Mai)


Cei născuţi sub acesta zodie florala iubesc lucrurile fine, de calitate şi le place foarte mult să împartă cu ceilalţi ceea ce deţin. Au un simţ estetic deosebit, un ochi format pentru detalii şi abilitatea extraordinară de a pune lucrurile împreună cu mult stil, de a le asorta cu gust şi a le integra într-un tot unitar şi armonios.

Rafinamentul este ceva care li se pare firesc şi au o elegantă şi o distincţie pe care cei din jur le consideră a fi surse de inspiraţie.

Cei din zodia Macului sunt adepţii plăcerii: să o primească, dar şi să o dăruiască. Iubesc siguranţă şi confortul.

Aceşti nativi din horoscopul floral sunt optimişti şi adaptabili şi reuşesc să învingă întotdeauna orice furtună care se abate asupra lor, reuşesc să iasă învingători din toate încercările pe care viaţa le scoate în calea lor.


Zodia Levantica (20 Mai – 20 Iunie)


Aceşti nativi din horoscopul floral reuşesc întotdeauna să înfrumuseţeze mediul ambiant, locul unde locuiesc sau muncesc, prin multele lor idei inovatoare. Iubesc să-şi împărtăşească ideile cu cei din jur, dar şi să primească sugestii, care de cele mai multe ori îi ajută să găsească şi mai multă inspiraţie în ceea ce întreprind.

Sunt foarte expansivi, expresivi şi reuşesc mereu să găsească noi şi noi surse de inspiraţie. Aceşti nativi sunt extraordinar de productivi, creativi şi au o minte mereu activă.

Este posibil ca uneori nativii Levănțică să ajungă să se simtă traşi în toate direcţiile, suprasolicitaţi. Însă acest fapt face parte din farmecul lor. Reuşesc mereu să fie prezenţi acolo unde este nevoie de ei şi să-i ajute pe cei care le solicită ajutorul.


Zodia Acanthus (21 Iunie – 22 Iulie)


Sensibilitatea este cuvântul cheie pentru aceşti nativi din zodiacul floral. Sunt foarte receptivi şi deţin o intuiţie foarte puternică, mai ales atunci când vine vorba de ceea ce se întâmplă în mediul social sau în chestiunile din domeniul sentimental.

De obicei nativii Acanthus reacţionează la emoţiile celor din jur şi chiar dacă aceştia nu-şi dezvăluie adevăratele sentimente şi trăiri, aceşti nativi ştiu exact ce se petrece în mintea şi-n sufletul interlocutorilor lor.

Sunt persoane calde, simpatetice, compasionale şi au abilitatea de a-i consolă şi vindecă pe ceilalţi mai ales în ceea ce priveşte problemele legate de iubire.

Sunt foarte influenţaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor şi de către forţele exterioare – mai ales de stadiile şi mişcările Lunii.

Un mediu sigur, într-un cămin primitor, în care să fie înconjuraţi de familie şi de prieteni, cu care să-şi împartă dragostea şi afecţiunea, este cea mai bună soluţie pentru a reuşi să-i menţină pe aceşti nativi cu picioarele pe pământ, să-i protejeze de influenţe negative şi a nu-i lăsa să cadă pradă tristeţii şi melancoliei.

Zodia Floarea-Soarelui (23 Iulie – 21 August)

Nativii din acesta zodie florala sunt persoane calde, deschise şi sunt lideri înnăscuţi. Abordează orice situaţie siguri pe sine şi nu au niciodată dubii că n-ar fi ei cei mai potriviţi, cei mai deştepţi, cei mai în măsură să facă faţă oricărei provocări; şi într-adevăr, obţin rezultate excelente de fiecare dată, reuşind mereu să ajungă cât mai sus, în toate aspectele vieţii.

Au tendinţa de a se afla mereu în centrul atenţiei, iar cei din jur, de foarte multe ori le solicită sfaturile şi îi cer îndrumarea.

Datorită faptului că sunt firi analitice, nativii Floarea-Soarelui reuşesc să emită întotdeauna judecaţi de valoare foarte importante şi corecte. Nu se sfiesc să-şi facă auzite opiniile, însă mereu cei din jur vor beneficia de pe urmă ideilor şi demersurilor întreprinse de aceşti nativi.

Sunt prieteni devotaţi, de încredere, care-i respecta şi-i preţuiesc pe cei care le sunt aproape.

Aceşti nativi din horoscopul floral sunt foarte generoşi, iar la rândul lor, au primit foarte multe daruri de la Mama-natură, fiind dotaţi cu o capacitate intelectuală deosebită, cu simţ analitic, foarte multă energie şi hotărâre.


Zodia Zoreaua (22 August – 22 Septembrie)


Cei născuţi sub semnul Zorelei sunt foarte meditativi şi reflexivi. Au tendinţa de a sta şi a analiza foarte bine lucrurile, de a lua în calcul toate posibilităţile şi abia apoi de a trece la acţiune.

Sunt persoane foarte organizate şi analitice. Le place foarte mult ca lucrurile să fie bine puse la punct, ordonate. De asemenea au tendinţa de a curăţa şi înfrumuseţa locul unde îşi desfăşoară activitatea.

Au o capacitate extraordinară de a observa foarte atent orice detaliu, indiferent cât de mic şi neînsemnat ar putea părea acesta. De asemenea sunt foarte curioşi şi au un talent deosebit de a obţine informaţii de la ceilalţi. Sunt foarte buni oratori şi interlocutori şi au o memorie remarcabilă.

Le place foarte mult să-i ajute pe cei din jur, şi deseori îşi folosesc abilităţile organizatorice pentru a-i învăţa şi ghida şi pe cei mai împrăştiaţi, felul în care trebuie să rezolve şi să sistematizeze lucrurile. Din acest motiv oamenii apelează la aceşti nativi pentru a primi sfaturi şi îndrumare.


Zodia Trandafirul (23 Septembrie – 22 Octombrie)


Acest semn al zodiacului floral reprezintă dezvăluirea adevărului din toate lucrurile şi situaţiile. Cei născuţi în această zodie au abilitatea de a vedea ceea ce este ascuns, de a descoperi tâlcul din spatele cuvintelor sau înţelesurile din spatele gesturilor. Bineînţeles că vor şi expune tuturor ceea ce descoperă.
Sunt poate cele mai înţelegătoare şi toleranţe persoane din zodiac, cărora le pasă de ceilalţi şi care mereu vor avea grijă să-i protejeze şi să-i ajute pe cei defavorizaţi.

Aceşti nativi din zodia Trandafir au un simţ estetic deosebit şi le place să fie înconjuraţi de lucruri frumoase, piese clasice şi de valoare. Sunt atraşi de filosofie, artă şi poezie.

Datorită faptului că reuşesc atât de bine să vadă adevărul şi frumuseţea din spatele lucrurilor, aceste persoane nu suporta nedreptăţile, inegalitatea sau cruzimea. Caută mereu echilibrul şi armonia, iar atunci când este necesar se implica activ în restabilirea acestora.

Cel mai bine se simt atunci când sunt înconjuraţi de familie şi prieteni şi pot petrece timpul liber împreună cu aceştia, undeva în mijlocul naturii.


Zodia Crizantema (23 Octombrie – 21 Noiembrie)


Nativii din acest semn zodiacal floral sunt mereu surprinzători pentru cei din jur. Când cineva este sigur că a reuşit să descopere toate faţetele acestor persoane, ele reuşesc să scoată la iveală ceva cu totul inedit despre ele.
Le plac lucrurile clare şi sinceritatea în toate aspectele vieţii lor. De altfel, atunci când o situaţie este neclară, este învăluită în prea multe mistere sau neconcordante, aceşti nativi sunt cei care vor reuşi să scoată adevărul la iveală şi să rezolve toate iţele şi încurcăturile ivite.

Cei născuţi în Crizantema sunt foarte serioşi atunci când vine vorba despre sentimentele lor. De asemenea sunt şi foarte intuitivi, reuşind să-i ajute pe cei din jur să identifice care sunt aspectele la care ar trebui să lucreze pentru a reuşi să evolueze emoţional.

Sunt persoane foarte active, dar care ştiu mereu să-şi păstreze atenţia concentrată asupra lucrurilor importante. Vor înlătura întotdeauna, cu tenacitate, obstacolele ce stau în calea atingerii scopurilor pe care şi le-au propus.

Au tendinţa de a observa lucrurile din umbră, însă nu rămân foarte mult nevăzuţi. Atunci când soseşte momentul oportun vor şti să-şi facă apariţia triumfală, în forţă şi cu determinare pentru a îndrepta lucrurile sau a le pune în mişcare, după caz.


Zodia Narcisa (22 Noiembrie – 21 Decembrie)


Reprezentanţii acestui semn floral au o mare putere de influenţa şi convingere asupra celor din jur şi le place foarte mult să-şi împărtăşească ideile filosofice şi opiniile, celor de lângă ei.

Narcisele sunt persoane directe, care intră drept în mijlocul problemei, fără ocolişuri şi vorbărie inutilă, dar care, în acelaşi timp, sunt foarte de încredere şi foarte sincere.

Pe lângă faptul că sunt binecuvântaţi cu înţelepciune, aceşti nativi Narcisa au parte şi de foarte mult noroc în viaţă.
Cu toate că în aparenţă par a fi persoane puternice, dure, în realitate sunt foarte sensibili, însă această latură a lor n-o vor arăta decât la câţiva dintre cei din jur, aleşi pe sprânceană.

Nativii din acest semn sunt dotaţi cu o imaginaţie nemaipomenită şi deseori le place să viseze cu ochii deschişi, făcându-şi planuri şi scenarii în minte.

Vor trebui însă să înveţe să-şi consume şi canalizeze energia în scopuri mai pragmatice, căci altfel vor pierde timp preţios şi-şi vor irosi potenţialul încercând să meargă în mai multe direcţii în acelaşi timp.


Zodia Garoafa (22 Decembrie – 21 Ianuarie)


Cei născuţi sub semnul Garoafei sunt adepţii organizării şi punerii în ordine a lucrurilor şi situaţiilor. Au o voinţă de fier şi sunt foarte hotărâţi să se facă auziţi de către ceilalţi, să-şi expună întotdeauna punctul lor de vedere.

Au abilităţi de lideri înnăscuţi, iar ceilalţi se bizuie pe ei, de cele mai multe ori, aşteptând ghidare, îndrumare, dar şi sfaturi pentru a reuşi să îşi atingă ţelurile.

Au o personalitate foarte puternică, mai ales datorită faptului că sunt persoane hotărâte, care au o voinţă de fier şi mereu iau iniţiative. Ştiu să-şi pună în practică ideile şi cunoştinţele pe care le deţin şi mereu vor încerca să menţină stabilitatea şi ordinea.

Ştiu să muncească mult pentru a-şi atinge scopurile şi de cele mai multe ori vor să facă lucrurile în maniera lor, cu propriile lor mâini. Sunt răbdători şi perseverenţi, şi reuşesc să-şi ducă la finalitate planurile şi sarcinile, deoarece vor acţiona mereu pas cu pas, corectând din mers ceea ce nu funcţionează, dar realizând mereu ceea ce şi-au propus.

Nativilor Garoafa le place stabilitatea, să se simtă în siguranţă şi să aibe confortul necesar unui trai tihnit, pentru a se bucura de roadele muncii şi eforturilor lor.


Zodia Orhideea (21 Ianuarie – 19 Februarie)


Nativii din acest semn floral sunt curioşi şi inventivi. Uneori pot părea a fi plini de contradicţii, însă întotdeauna aceşti nativi vor şti de unde vin şi încotro se îndreaptă.

Sunt persoane visătoare, iar cei din jur se simt atraşi de felul de a fi al acestora, care uneori poate fi chiar excentric. Îns, în acelaşi timp, nativii Orhidea sunt persoane loiale, oneste şi foarte inteligente.

Au o viziune personală total inovatoare şi diferită asupra lumii. Sunt umanişti prin excelenţă şi le place foarte mult să descopere şi să dezvăluie tainele vieţii.

Sunt indivizi foarte buni organizatori şi excelează în sarcini a căror finalitate este stabilirea şi punerea lucrurilor în ordine. Cu toate că metodele pe care le folosesc nu sunt tocmai ortodoxe, ei prefera să acţioneze discret, din umbră, dar să restabilească ordinea firească, iar rezultatele sunt de cele mai multe ori absolut surprinzătoare.

Au înclinaţii artistice şi poetice.


Zodia Nufarul (20 Februarie – 20 Martie)


Nativii din acest semn zodiacal floral sunt foarte perceptivi şi au abilităţi psihice şi parapsihice deosebite. Abilităţile lor intuitive sunt extraordinar de puternice, însă nu vor face niciodată parada de aceste calităţi pe care le deţin, fiind destul de retraşi.

Deseori au capacitatea de a absorbi efectiv gândurile şi ideile celor din jurul lor. De asemenea pot fi influenţaţi de trăirile emoţionale ale persoanelor cu care interacţionează, mai ales dacă există o conexiune puternică între ei şi acestea.

Nativii Nufar sunt persoane sincere, demne de toată încrederea, şi altruiste. Uneori pot fi extrem de precauţi, însă în alte situaţii dau dovadă de naivitate.

Câteodată emoţiile le pot scăpa de sub control. Însă în aceste situaţii, aceşti nativi, se vor folosi de abilităţile lor creative şi vor reuşi astfel să revină cu picioarele pe pământ.

Sunt artişti înnăscuţi, având o afinitate specială pentru dans şi muzica. Sunt buni oratori şi au înclinaţii spre studierea sau predarea limbilor străine.