Horoscop dupa zilele saptamanii - Horoscop
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscop dupa zilele saptamanii

Luni

Cei nascuti in ziua de luni vor putea ajunge oameni ai apelor, naturalisti sau chiar poeti. Acesti oameni vor fi dominati de Luna, deci vor fi niste viste visatori, placandu-le mai mereu sa se legene pe fel de fel de iluzii. Au multa imaginatie, iar printre ceilalti oameni se vor comporta ca niste timizi. Luna nu va da acestor oameni prea multa vointa.

Marti

Daca te-ai nascut in zi de marti, inseamna ca esti dominat de planeta Marte. Dintre cei nascuti martea se aleg avocatii, militarii, chirurgii, stomatologii. Planeta Marte ii domina pe luptatori, oamenii cu semnul ei fiind rezistenti, energici, tenaci, viteji. Martienii sunt iuti la fire si plini de neprevazut. Altfel spus, sunt oamenii surprizelor.

Miercuri

Cei nascuti miercurea au cu ei semnul planetei Mercur. Sunt cunoscuti ca oameni care se adapteaza usor, dovedind ingeniozitate si desteptaciune. Planeta Mercur le da celor nascuti sub inraurirea ei darul cuvintelor maiestrite, al vorbelor pline de duh si de convingere. De aceea, dintre mercurieni se aleg diplomati, filosofi, comercianti. Se zice ca tot dintre cei nascuti miercurea ies foarte buni agenti pentru serviciile secrete.

Joi

Iata niste oameni linistiti si cumpatati. acestia sunt, fara indoiala, cei nascuti in ziua de joi, avand deasupra fiintei si spiritului lor semnul planetei Jupiter. jupiterienii sunt oameni reconfortanti, fiind aproape intotdeauna o placere sa te intalnesti cu ei si sa ai de-a face cu ei. Pot ajunge sefi la viata lor, dar nu dand din coate, ci prin sinceritate, bunatate, bun simt. Mancaciosi de felul lor, cei nascuti joia isi iubesc familia si le place sa se bucure de linistea si binefacerile ei. Jupiterienii pot ajunge chiar conducatori de stat, dar in mod obisnuit pot ajunge vrednici preoti, medici sau magistrati.

Vineri

Cei nascuti vinerea au de partea lor dragostea, frumusetea, generozitatea. Planeta care-i conduce este Venus. Venusienii sunt ceea ce se numeste oamenii subtiri, oameni cu stil, cu staif. Poarta cu ei talente artistice ce merita valorificate. Oameni de gust, venusienii adora armonia.

Sambata

Planeta nefericita. A te naste sambata, in umbra planetei Saturn, aparent este o mare nesansa. Cautatori de singuratate, saturnienii sunt expusi multor boli. Ei pot avea trasaturi de comportament neplacute. Se spune, astfel, despre Saturn ca este planeta tristetii. Totusi, si dintre cei nascuti sambata se pot ridica oameni importanti, personalitati, mai ales in domeniul stiintelor exacte. Istoria omenirii retine insa si cazuri de mari artisti care s-au nascut in zi de sambata.

Duminica

Oamenii Soarelui, cei nascuti duminica, sunt personalitati puternice, cu sanse de a ajunge lideri. Au destula inteligenta pentru a iesi in evidenta. Au destula ambitie pentru a reusi. Si totodata au destula mandrie pentru a fi respectati de ceilalti oameni. Oamenii Soarelui au in ei fibra de aristocrati.