Horoscopul scolarilor
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscopul scolarilor

Scolarul Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sarguinciosi la carte, dar cam nestatornic. E un copil cu o imaginatie bogata. In mod obisnuit, asemenea copii sunt inclinati spre a face economii. Ii corespund urmatorii arbori: alunul, artarul, stejarul.

Scolarul Taurul (21 aprilie – 21 mai)

Copil vrednic de felul sau. Starile sale de veselie alterneaza cu cele de melancolie. Uneori neascultator, dar pentru a fi adus pe drumul cel bun trebuie luat cu binisorul, cu vorba buna. Asemanari cu urmatorii arbori: nuc si castan.

Scolarul Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Atras de aventura, de taramuri necunoscute, copilul cu semnul Gemenilor este un priceput si adesea un glumet, un sugubat. Ii place sa fie un conducator printre copii. Arbori care ii seamana: castanul, frasinul, carpenul, smochinul.

Scolarul Rac (22 iunie – 23 iulie)

Un copil mandru si indraznet, caruia ii place sa doarma mult. E nevoie sa fie incurajat, sa i se stimuleze ambitia. Se aseamana cu: smochinul, mesteacanul, marul, bradul si ulmul.

Scolarul Leu (24 iulie – 23 august)

Copil destept si vrednic (vrednic cel putin in primii ani de scoala). I se recomanda sa se poarte frumos cu parintii in orice imprejurare – sa nu uite acest lucru. Ceea ce face, face temeinic intotdeauna. Ii corespund urmatorii arbori: ulmul, chiparosul, plopul.

Scolarul Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Iata un scolar istet, cinstit, agreabil, norocos si de multe ori (in multe cazuri) bun la matematici. Nu prea isi pastreaza banii si poate prinde un narav sau altul. Corespunde arborilor: pin, salcie, tei.

Scolarul Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Acest scolar se remarca prin bunatatea sa sufleteasca. Este milos si drept. Nu minte. Cel mai adesea nativii in Balanta sunt disciplinati si ascultatori. Arbori asemanatori: maslinul, alunul, artarul.

Scolarul Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scolarul Scorpion poate fi uneori dificil, greu de strunit. E, de obicei, agitat, neastamparat si de aceea e bine sa fie indrumat spre sport unde ar putea obtine succese. Corespondente in lumea arborilor: castanul, nucul, artarul.

Scolarul Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Fire de artist. Un intelept si un cuviincios totodata. Ii place sa-i ajute pe cei din jur. Prietenos. Arbori cu care se aseamana: frasinul, carpenul, smochinul.

Scolarul Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Un copil caruia ii place sa adune. Un gospodar in felul sau. E sdesea harnic si obisnuieste sa se gandeasca si sa chibzuiasca la ceea ce va face. Arbori semnificativi: bradul, marul, fagul, smochinul.

Scolarul Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Un scolar adesea cu sufletul imaculat. Se remarca prin blandete. Nu intotdeauna se tine de cuvant, dar nu-i o gaura in cer. S-ar putea sa aiba succes cu fizica, matematica si alte stiinte de acest fel….Arbori care-l definesc: ilmul, chiparosul, plopul.

Scolarul Pesti (20 februarie – 20 martie)

Un smecher mic, nu de putine ori, dar cu spirit de dreptate in sufletelul lui. E, adesea, curajos si e foarte posibil sa aiba rezultate bune la scoala. Arbori semnificativi: teiul, pinul, salcia.