Horoscopul Frumusetii - Horoscop
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Horoscopul Frumusetii

Din momentul naşterii, horoscopul ne influenţează sub numeroase aspecte şi îşi pune totodată amprenta asupra stilului individual. Fiecare zodie are propriul stil coloristic şi de machiaj. Urmând sfatul experţilor îţi poţi personaliza stilul propriu şi poţi descoperi frumuseţea zodiacală.

Berbec

Femeia berbec se bucura din plin de viaţă, este idealistă şi este adeptă unui machiaj impresionant. Îi place să atragă privirea asupra ochilor şi buzelor şi foloseşte în acest sens culori impresionante. Femeia berbec trebuie să folosească machiaj negru pentru ochi şi ruj roşu din moment ce piatra sa este rubinul şi elementul “foc”.

Taur

Din moment ce planeta călăuzitoare este Venus, femeia taur este frumoasă, plină de feminitate, se bucura de machiaj şi îi place să se aranjeze. Piatra zodiei taur este smaraldul, de aceea recomandăm culoarea verde pentru machiajul ochilor. Albastrul este de asemenea recomandat.

Gemeni

Fire libertină şi amuzantă, femeia gemeni se bucura de schimbările din viaţa sa şi în machiaj este deschisă noutăţilor. Din moment ce zodia sa este albastrul marin, iar elementul său este aerul, culoarea ideală pentru ea este albastrul. Cu un machiaj de ochi albastru, femeia gemeni va avea o înfăţişare atrăgătoare. Mascara albastru va fi cu siguranţă preferatul ei!

Rac

Copilăroasă şi atractivă, femeia rac este extrem de romantică şi din moment ce astrele sale sunt legate de lună, ea va folosi culorile lunii pentru machiajul ochilor pentru a pune în evidenţă romantismul de care dă dovadă. Ea va folosi culorile alb şi argintiu pentru machiajul ochilor şi culoarea roz pentru buze. Culorile naturale şi hidratarea foarte bună oferită de luciul pentru buze sunt perfecte pentru femeia rac.

Leu

Femeia leu este recunoscută pentru farmecul, încrederea în sine şi atitudinea sa nobilă. Este atrasă de lux şi grandoare, culorile auriu şi galben potrivindu-se perfect pentru femeia leu.

Fecioară

Elegantă şi atentă la detalii, femeia fecioara foloseşte cu precădere culori discrete şi elegante pentru machiaj. Din moment ce astrele sale sunt legate de Pământ, ea va folosi culori asociate pământului precum maro şi verde închis pentru machiajul ochilor. Pentru obraji ea va prefera o culoare naturală – roz pal.

Balanţa

Experţii recomanda pentru femeia Balanta plină de viaţă, sensibilă şi elegantă, să folosească tonuri de turcoaz, gri şi beige care reflectă nuanţele pietrei zodiei sale, opalul. Din moment ce femeia balanta ştie foarte bine să îşi pună în valoare ochii într-un mod foarte atractiv, un tus pentru ochi va fi sprijinul de care va avea nevoie.

Scorpion

Fermecătoare şi galanta, femeii scorpion i se potrivesc cel mai bine culorile roşu şi negru. Ea ştie să îşi pună în evidenţă ochii foarte bine şi este indicat să îşi contureze ochii pentru un impact sporit prin folosirea fardului de pleoape negru şi a dermatografului. Pentru un impact maxim, este indicat să folosească rimelul 3 în 1 care conferă alungire, curbare şi volum în acelaşi timp!

Săgetător

Plină de viaţă, cu spirit de aventură şi prietenoasă, femeia săgetător va folosi nuanţe de negru sau maro pentru machiajul ochilor. Pentru buze va folosi nuanţe de maro şi de arămiu. Pentru un impact sporit asupra ochilor, femeia săgetător va folosi rimelul care va defini fiecare geană.

Capricorn

Ambiţioasă, veselă şi atractivă, femeia capricorn va folosi un machiaj maro sau violet pentru ochi. Femeia capricorn care nu utilizează farduri de pleoape poate aplica cu uşurinţă creionul sidefat pentru pleoape care are în compoziţie formula îmbunătăţită de culoare şi durabilitate.

Vărsător

Spirit întreprinzător şi creativ, femeia vărsător iese în evidenţă prin aspectul diferit. Din momentul ce elementul său este aer, culoarea sa este albastru în nuanţe care pornesc de la albastru deschis până la albastru închis.

Peşti

Sensibile şi imprevizibile, nativele din zodia peşti folosesc un machiaj simplu. Ele îşi vor pune în evidenţă melancolismul printr-un machiaj al ochilor în nuanţe de maro.