Compatibilitatate Sagetator – Capricorn
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Sagetator – Capricorn

Sagetatorul si Capricornul chiar sunt opusi din punct de vedere temperamental. Comodul Sagetator este voios, iubeste aventura si se va arunca cu capul inainte in orice experienta noua si incantatoare. Conservatorul Capricorn este mai degraba interesat de castigurile pe termen lung, fiind un amestec straniu de ambitie si nesiguranta, si are nevoia de a demonstra lucruri siesi si lumii.

Din moment ce este o relatie intre semne diametral opuse din zodiac, intensa atractie sexuala dintre voi va face sa dispara diferentele dintre voi, insa atunci cand intensitatea pasiunii va scadea, va veti concentra reciproc pe acele aspecte pe care le considerati a fi defecte ale celuilalt. L-ati putea percepe pe Capricornul cel atat de cu picioarele pe pamant ca fiind un pic cam mototol (mai putin in ceea ce priveste dormitorul), in timp ce din prisma felului dumneavoastra de a fi risipitor ati putea aprecia felul in care Capricornul intelege si face avere. Totusi, veti putea trezi in partenerul dumneavoastra Capricorn dorinta pentru aventura si distractie, in timp ce Capricornul va va incuraja sa va directionati mai bine energia, sa acordati mai multa atentie detaliilor si sa intelegeti mai bine amabilitatea sociala care “unge rotile” contactelor umane. Poate ca, pe de alta parte, veti reusi sa invatati aceasta creatura atat de serioasa sa se mai insenineze si relaxeze.

Totusi, pretentiile Capricornului nu sunt usor de satisfacut de catre modul dumneavoastra superficial si frivol in care abordati dragostea. In arta amorului, Capricornul este entuziast si aventuros atunci cand este incitat, insa poate deveni si gelos si posesiv daca se va simti amenintat. Un Sagetator frivol si superficial ar putea fi coplesit de intensitatea pasiunii Capricornului, care izvoraste din adancurile unui asemenea calm aparent. Abordarile voastre sunt total diferite. Capricornul vrea sa urce muntele pana in varf, pe cand dumneavoastra ati prefera mai degraba sa zburati deasupra acestuia.

Sagetatorul este un semn de Foc si este guvernat de expansivul si sociabilul Jupiter, pe cand Capricornul este un semn de Pamant si este guvernat de structuratul si restrictivul Saturn. Dumneavoastra sunteti gata sa va lansati intr-un proiect doar pe baza unei presimtiri ca va fi bine, pe care o aveti, in timp ce Capricornul va vrea sa stie inca de la inceput, in mod practic, ce va trebui sa investeasca si care vor fi rezultatele. Capricornul isi face mereu griji pentru consecinte, insa dumneavoastra va place sa va implicati doar de dragul satisfactiei personale.

Sagetatorul semn mutabil, nu prea este bun pe post de lider (desi i-ar placea sa incerce). Capricornul, semn cardinal, este foarte creativ si are multe idei originale si va organiza totul in cel mai bun mod posibil pentru a le pune pe acestea in practica. Acest lucru ar putea ajuta relatia, atat timp cat rolurile fiecaruia sunt bine determinate si clarificate.

Totusi, felul dumneavoastra de fi deschis si de a spune lucrurile verde-n fata ar putea sa-l deranjeze pe sensibilul conservator Capricorn. Capricornul este restrictiv, un singuratic, celebru pentru conceptiile sale incrancenate, in timp ce Sagetatorul este aventuros, sociabil si expansiv. Capricornul este precaut cu banii si preocupat de aparente – pe cand Sagetatorului putin ii pasa de aceste doua aspecte.

Este o relatie foarte dificila.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!