Compatibilitate Gemeni
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitate Gemeni

Compatibilitate Gemeni cu celelalte zodii

GEMENI – BERBEC:

O relaţie cu multă bătaie de cap, în care nesiguranţa este cuvântul predominant şi în general o relaţie sortită eşecului. Nonconformistul berbec, nu va reuşi să înţeleagă convenţionalul geamăn, iar dragostea impulsivă a geamănului nu va găsi corespondentul în berbec.

GEMENI – TAUR:

Economul şi sistematicul taur nu va accepta prea mult timp risipitorul şi împrăştiatul geamăn doar dacă cel din urmă va învăţa câte ceva de la primul. Dacă nu, cu toată inteligenţa lui, îi va lăsa o impresie destul de proastă taurului, acesta considerându – l superficial, fals, neserios. Gemenii sunt prea depărtaţi de familie, pe când taurul este un casnic. Au destul de puţine lucruri care să – i unească şi drept urmare nu este o relaţie care să reziste.

GEMENI – GEMENI:

Vor ajunge la o compatibilitate foarte bună dacă vor reuşi să – şi păstreze calmul în situaţiile critice. Faptul că sunt atât de asemănători constituie un avantaj în relaţia acestor doi nativi. Îndrăzneala, spiritul întreprinzător, iniţiativa sunt caracteristici care îi vor ajuta pe cei doi să se sprijine în toate proiectele. Vor rezista împreună dacă nu se vor intoxica cu problemele personale, nu se vor critica unul pe celălalt, sau unul dintre ei, din diferite motive, va deveni plictisit rupând relaţia necondiţionat.

GEMENI – RAC:

Racul este cel ataşat de familie şi cămin, romantic şi sensibil, caracteristici care nu prea pot atrage un geamăn împrăştiat, cu iniţiativa şi activ în permanenţă. Monotonia racului îl va obosi ca şi raţionalitatea şi ordinea acestuia. O relaţie tensionată care va avea viitor doar dacă racul va încerca să fie mai dinamic şi îndrăzneţ.

GEMENI – LEU:

Instinctul social foarte dezvoltat pe care îl au ambii nativi îi vor uni şi îi vor face să se înţeleagă iniţial. Problemele vor apărea în intimitate pentru ca geamănul nu va accepta cu uşurinţă posesivitatea leului. Îşi vor aprecia reciproc farmecul, dar leul nu va înţelege inconsecventă, frivolitatea, neseriozitatea şi libertinismul geamănului.

GEMENI – FECIOARA:

Fecioara are prea multă rigoare, prea multe nemulţumiri, critici, la adresa comportamentului geamănului care îl vor exaspera. Ceea ce îi uneşte pe cei doi este gustul artistic, preferinţele pentru vestimentaţii frumoase. Din punct de vedere sentimental, schimbătorii gemeni nu se vor înţelege cu statornicia fecioarei care – i va reproşa mai tot timpul această caracteristică. Vor reuşi doar dacă geamănul îşi va frâna instinctul aventurier şi schimbător, iar fecioara va înţelege acest defect şi îl va ajuta fără să – l critice.

GEMENI – BALANTA:

Există toate şansele ca cei doi nativi să stabilească o relaţie ideală. Semne de aer, ambii parteneri sunt comunicativi, spirituali şi sociabili. Balanţa va înţelege caracterul schimbător, imprevizibil al geamănului. Diferenţele dintre ei nu vor face altceva decât să alunge monotonia din relaţie. Nu se vor plictisi niciodată şi se vor înţelege şi în momentele tensionate.

GEMENI – SCORPION:

Superficialitatea şi firea schimbătoare a gemenilor nu se va plia niciodată cu profunzimea şi posesivitatea scorpionului. Relaţia nu poate merge atunci când aceste aspecte sunt prezente chiar dacă gemenii se vor simţi atraşi de misterul din jurul scorpionului, stârnindu – i curiozitatea. Scorpionul va tolera nesinceritatea şi frivolitatea geamănului, va face compromisuri deoarece ceea ce îi uneşte pe cei doi este dragoste, căsnicia, viaţa cotidiană. Este şi o atracţie fizică între ei dar trebuie să aibă grijă la susceptibilitatea fiecăruia, altfel vor ajunge la certuri destul de dese.

GEMENI – SAGETATOR:

Iubitori de libertate şi dinamici, relaţia poate merge o perioadă. Atunci când apar problemele sentimentale şi cum se ştie că nici unul dintre nu ţine la statornicie, ruptura va fi firească. Vor avea şanse doar dacă vor descoperi constantă şi consistenţă prin interese comune. Îi uneşte, dar îi şi poate despărţi dorinţa de schimbare şi o uşoară superficialitate. Poate există între ei o înţelegere bună pe plan social şi profesional.

GEMENI – CAPRICORN:

Relaţie nerecomandabilă pentru niciunul dintre nativi. Echilibratul capricorn nu va suporta nestatornicia aventurierului geamăn. Nu au în comun mai nimic, sunt total diferiţi şi nu vor încerca să ajungă la nici un compromis. Deosebirile sunt atât de mari între cei doi nativi, încât parcă ar veni de pe alte planete.

GEMENI – VARSATOR:

Dacă cu nativul precedent nu reuşea să găsească un punct comun, nu acelaşi lucru îl putem spune despre relaţia dintre un geamăn şi un vărsător. Compatibilitatea este foarte bună mergând până la relaţia ideală. Zburdălnicia, imprevizibilitatea, neliniştea, schimbarea permanentă a vărsătorului, va fi pe gustul şi se va plia că o mănuşă pentru geamăn. Ambii parteneri sunt neposesivi, nesufocanti şi au destule în comun care să – i unească într – o relaţie plină de voioşie şi veselie. Până şi cele mai mari conflicte vor trece neobservate.

GEMENI – PESTI:

În ciuda faptului că există nepotriviri, între ei se va face simţită o mare atracţie fizică. Ambii parteneri au tendinţa de a depinde de cineva, iar acest lucru va face că relaţia să nu meargă foarte mult timp. Nestatornicia şi superficialitatea geamănului nu poate fi acceptată atât de uşor de sensibilul peste. Nici concepţiile şi principiile de viaţă nu sunt comune. Se vor înţelege numai de la distanţă şi în relaţiile sociale şi profesionale.