Compatibilitate Balanta
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitate Balanta

Compatibilitate Balanţă cu celelalte zodii

BALANTA-BERBEC:

O combinaţie aproape perfectă, chiar dacă uneori apar motive de ceartă şi lacrimi. Mândria berbecului poate ucide toată dragostea balanţei, stricând echilibrul pe care aceasta îl aduce în relaţie. Capacitatea de înţelegere a balanţei îl va face pe berbec să se înveţe cu „nărav” dar în cele din urmă acesta va realiza greşelile făcute. O relaţie frumoasă, cu suişuri şi coborâşuri, în care încăpăţânarea berbecului aduce mari prejudicii. Balanţa va încerca să educe anumite aspecte de ipocrizie ale berbecului, dar, va ajunge la concluzia că indiferent de situaţie, berbecul face tot cum vrea el.
În general cele două semne se vor completa reciproc, balanta fiind pasională şi raţională în acelaşi timp, diplomata, iar celălalt, berbecul, impulsiv şi mândru.

BALANTA-TAUR:

Dominaţi de planeta Venus şi apreciind tot ceea ce este bun şi frumos în viaţă, raporturile sunt deseori bune. Elegantă, confortul, gustul pentru frumos îi va uni. Totuşi în ciuda acestor aspecte relaţia nu va fi una foarte reuşită. Taurul va fi uneori agasat şi obosit de lipsa de exactitate a balanţei, de superficialitatea acesteia, iar aceasta, chiar dacă apreciază caracterul puternic al taurului nu va accepta posesivitatea, considerându-l de multe ori prea dintr-o bucată.

BALANTA-GEMENI:

Există toate şansele ca cei doi nativi să stabilească o relaţie ideală. Semne de aer, ambii parteneri sunt comunicativi, spirituali şi sociabili. Balanţa va înţelege caracterul schimbător, imprevizibil al geamănului. Diferenţele dintre ei nu vor face altceva decât să alunge monotonia din relaţie. Nu se vor plictisi niciodată şi se vor înţelege şi în momentele tensionate.

BALANTA-RAC:

Chiar dacă racul apreciază strălucirea balanţei iar aceasta, elementul de rezistenţă a racului, între ei pot apărea divergenţe datorate lipsei de comunicare şi temperamentului diferit. Relaţie este în mare parte nereuşită şi pentru ca racul este prea posesiv pentru o balanţă care urmăreşte realizarea mai multor interese decât cele sentimentale şi casnice. Deşi au multe aspiraţii comune este preferabil să nu se insiste într-o relaţie incertă.

BALANTA-LEU:

Ambii parteneri vor trebui să facă concesii şi compromisuri pentru că această relaţie să meargă bine. Rolul primordial îl va avea balanta care va trebui să-l măgulească în permanenţă pe orgoliosul leu şi să domolească extravaganta acestuia. Sunt doi nativi destul de diferiţi, dar care reuşesc împreună pentru că îşi înţeleg reciproc acţiunile. Relaţia va deveni echilibrată în momentul în care armonia balanţei va fi completată de energia leului. Caracterul ferm, hotărâtor al leului o va ajuta în luarea deciziilor şi îi va fi rampa de lansare pentru timidă balanţa. Amândoi sunt strălucitori, le place să fie admiraţi şi au înclinaţii spre lux şi artă. Dacă balanţa va fi mai fidelă, căsnicia lor are şanse sută la sută de a fi fericită.

BALANTA- FECIOARA:

Bunul gust este comun acestor nativi, ca şi colecţionarea de obiecte de artă şi tot ceea ce duce la un confort sporit. Relaţia se va închega în timp, pentru că lipsa de încredere a fecioarei, scepticismul acesteia nu îi va lăsa prea uşor şansa balanţei să-şi arate calităţile şi virtuţile pe care le are. Însă, în timp, după ce se vor cunoaşte, vor descoperi frumuseţea de a fi împreună, asta numai dacă criticile fecioarei la adresa superficialităţii balanţei nu vor fi foarte aspre. Nici o balanţa nu va rezista la asemenea critici. Fecioara va aprecia la balanta diplomaţia şi farmecul acesteia, iar balanta dragostea pentru curăţenie şi ordine a fecioarei. Romantismul fiecăruia va reuşi în cele din urmă să dea culoare acestei relaţii.

BALANTA-BALANTA:

Se aseamănă atât de mult parcă ar fi unul singur, având aceleaşi calităţi şi defecte. Îşi identifica idealurile şi scopurile comune şi vor descoperi şi activităţi similare. Diplomaţia pe care o au ambii parteneri îi va ajuta să restabilească echilibrul relaţiei în momentele mai tensionate. Nu vor înceta în a-şi face complemente şi se vor admira reciproc. Totul este să nu exagereze, iar dacă vor simţi că aceste aprecieri nu sunt făcute din suflet vor suferi enorm. Natura sensibilă şi romantică, iubirea pentru frumos le va îmbunătăţi relaţia. Nu vor tolera nici unul observaţiile celuilalt decât dacă vor fi făcute cu mult tact sau în glumă. Atenţie însă, pentru că nu de fiecare dată vor gusta glumă, devenind chiar isterici şi o ploaie de cuvinte jignitoare vor cădea pe celălalt. În momentele cele mai proaste pot deveni răutăcioşi, aducând celuilalt reproşuri interminabile, vor fi dezordonaţi, aspecte care nu vor fi uşor tolerate de partener.

BALANTA-SCORPION:

Misteriosul scorpion va fi atras de farmecul balanţei. Ambii parteneri vor avea nevoie de afecţiune şi tandreţe, iar posesivitatea scorpionului, dacă nu va fi exagerată, va satisface dorinţele şi idealurile maritale ale balanţei. Există o atracţie sexuală între ei, iar acest lucru îi va uni doar o perioadă de timp. Dacă balanţa nu va încălca prea mult perimetrul scorpionului sau va încerca să preia conducerea relaţiei, aceştia nu vor avea şanse prea mari să rămână împreună. Balanţa va trebui să fie atentă la mândria scorpionului şi la posesivitatea acestuia. În situaţiile conflictuale cele mai grele, cea care va ceda va fi balanţa. Atenţie să nu se întâmple de foarte multe ori pentru că scorpionul nu va mai aprecia acest fapt considerând că nu şi-a găsit un partener în care el să se încreadă.

BALANTA-SAGETATOR:

Ambii parteneri au plăcerea vieţii cotidiene, a călătoriilor, a lucrurilor frumoase şi tendinţa de a flirta des şi cu oricine. Dacă vor reuşi să aibă încredere unul în celălalt, să-şi frâneze tentaţia infidelităţii, relaţia va avea şanse de reuşită. Îşi vor cultiva unul altuia spiritul justiţiar, dragostea pentru lux şi lucrurile frumoase. Superficialitatea săgetătorului poate intrigă şi enerva sufletista balanţa. Au şanse mari de reuşită, dar vor trebui să şi-o dorească amândoi.

BALANTA-CAPRICORN:

Concepţiile generale diferite despre viaţă şi lume vor face că apropierea să fie foarte dificilă în ciuda faptului că se admiră reciproc. Pot deveni buni prieteni sau parteneri pe plan profesional dar nu este indicată relaţia sentimentală. Balanţa nu va înţelege firea sensibilă a capricornului, fiind chiar ea o romantică şi o sensibilă. Va suferi la orice problemă a capricornului, complăcându-se în această stare şi nereuşind să-i fie alături în momentele dificile. Comunicarea între ei nu este foarte bună, iar balanţa se va plictisi repede de rigoarea capricornului.

BALANTA-VARSATOR:

Semne de aer, care se pot înţelege excelent. Ambii parteneri iubesc frumosul, libertatea şi le place să fie înconjuraţi de prieteni. Vărsătorul o va fascina pe romantică balanţa. Pot apărea unele dificultăţi din exuberanta balanţei care nu va înţelege nevoia de singurătate a vărsătorului. Intelectuali şi strălucitori, vor stârni în anturaj multă admiraţie şi invidie.

BALANTA-PESTI:

O atracţie mare la început, dar ca orice scânteie va dispărea repede pentru că relaţia nu are o bază solidă. În ciuda sensibilităţii ambilor parteneri, balanta va sfârşi prin a nu înţelege de ce peştele are mereu nevoie de un umăr pe care să plângă şi de ce trebuie să-şi jertfească în acest fel preocupările şi planurile sociale la care ţine atât de mult. Pentru început va accepta, dar dacă peştele nu va învăţa că nu şi-a găsit partenerul la care să se jelească, relaţia nu va avea nici o şansă. Balanţa nu suporta cicăleala şi lipsa de fermitate a peştelui, ea are nevoie de un caracter puternic, care să o echilibreze, nu de unul care are aceleaşi metehne ca şi ea. Balanţa este prea sociabilă pentru casnicul şi exclusivistul peşte şi nu va dori să preia conducerea doar pentru ai oferi confortul dependenţei.