Compatibilitate Scorpion
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitate Scorpion

Compatibilitate Scorpion cu celelalte zodii

SCORPION-BERBEC:

Apă şi foc, foc şi apă. Două elemente opuse, care nu pot trăi în comuniune. O relaţie plină de surprize, la care nu te poţi aştepta decât la eşec. Un butoi de pulbere este aceasta combinaţie, dar în care partenerii sunt atraşi doar din punct de vedere fizic. Nu reuşesc să facă compromisuri, fiecare dorind să preia conducerea. Nu vor reuşi să comunice, îşi vor anihila unul altuia planurile din diverse motive, nu vor reuşi să ducă la bun sfârşit nici o acţiune. Îşi vor călca reciproc independenta la care ţin amândoi atât de mult şi nu vor face altceva din căminul lor decât un câmp de luptă. Vor reuşi să se admire şi să se respecte numai de la distanţă.

SCORPION-TAUR:

Sunt la fel de puternici, duri şi sensibili în acelaşi timp, astfel încât pot avea o relaţie cu totul specială care poate dura. Se înţeleg bine din punct de vedere sexual, admirându-se reciproc. Au principii asemănătoare în ceea ce priveşte căminul, dragostea, viaţa cotidiană, identificându-şi chiar şi idealuri comune. Vor apărea situaţii explozive dacă nu vor învăţa să-şi stăpânească şi să-şi gestioneze sentimentul de gelozie, bănuitor.

SCORPION-GEMENI:

Superficialitatea şi firea schimbătoare a gemenilor nu se va plia niciodată cu profunzimea şi posesivitatea scorpionului. Relaţia nu poate merge atunci când aceste aspecte sunt prezente chiar dacă gemenii se vor simţi atraşi de misterul din jurul scorpionului, stârnindu-le curiozitatea. Scorpionul va tolera nesinceritatea şi frivolitatea geamănului, va face compromisuri deoarece ceea ce îi uneşte pe cei doi este dragostea, căsnicia, viaţa cotidiană. Este şi o atracţie fizică între ei, dar trebuie să aibă grijă la susceptibilitatea fiecăruia, altfel vor ajunge la certuri destul de dese.

SCORPION-RAC:

Spiritul posesiv, dominator şi pasional al scorpionului va conveni de minune sensibilului rac care va fi astfel mai motivat. Se înţeleg intuitiv, profund şi au în comun firea casnică, nevoia de siguranţă afectivă şi materială. Se vor completă foarte bine, iar legătura lor va deveni în timp inseparabila. Chiar dacă sunt cele mai neîncrezătoare semne, vor învăţa în timp să se bazeze unul pe celălalt.

SCORPION-LEU:

Îşi înţeleg nevoile foarte bine şi vor forma un cuplu foarte sudat şi puternic, dacă vor face unele compromisuri în ceea ce priveşte supremaţia relaţiei. Fiecare în felul său este sclipitor, iar per ansamblu sunt prea diferiţi. Leul nu va fi flatat, pe cât de mult ar vrea, de către posesivul şi prea gelosul scorpion. Leul apreciază luxul şi frumosul, pe când scorpionul nu va fi de acord să-i satisfacă aceste gusturi, considerându-le capricii. Există prea puţine şanse ca această relaţie să aibă sorţi de izbândă, deoarece cu toată stima reciprocă pe care o au unul faţă de celălalt fiecare va încerca să-şi impună punctul de vedere, în mod special leul care este mai extrovertit şi va încerca să domine scorpionul. Este nevoie de multă diplomaţie din partea leului pentru a face ca această relaţie să dăinuie. Se vor înţelege bine pe plan sexual, raporturile dintre ei devenind de multe ori explozive. Personalităţi puternice şi diferite.

SCORPION-FECIOARA:

Un cuplu care nu va dori să iasă foarte mult în evidenţă, în ciuda faptului că fecioara adoră viaţa cotidiană. Cel care temperează fecioara este scorpionul, cu personalitatea şi hotărârea cu care este înzestrat acest nativ. Ambii sunt materialişti, fecioara dorind ordine în relaţie, iar scorpionul puterea. Diferenţele mari dintre ei îi va uni, pentru că practic se completează unul pe celălalt. Vor rezista, doar dacă fecioară nu îl va jigni pe mândrul şi orgoliosul scorpion şi vor înţelege că trebuie să facă şi compromisuri, iar adevărul este întotdeauna undeva la mijloc, chiar dacă fiecare are dreptate în felul său. Ambii sunt riguroşi şi perfecţionişti, şi îşi vor admira aceste calităţi.

SCORPION-BALANTA:

Misteriosul scorpion va fi atras de farmecul balanţei. Ambii parteneri vor avea nevoie de afecţiune de tandreţe, iar posesivitatea scorpionului, dacă nu va fi exagerată, va satisface dorinţele şi idealurile maritale ăla balanţei. Există o atracţie sexuală între ei, iar acest lucru îi va uni doar o perioadă de timp. Dacă balanţa nu va încălca prea mult perimetrul scorpionului sau va încerca să preia conducerea relaţiei, aceştia nu vor avea şanse prea mari să rămână împreună. Balanţa va trebui să fie atentă la mândria scorpionului şi la posesivitatea acestuia. În situaţiile conflictuale cele mai grele, cea care va ceda va fi balanţa. Atenţie să nu se întâmple de foarte multe ori pentru că scorpionul nu va mai aprecia acest fapt considerând că nu şi-a găsit un partener în care el să se încreadă.

SCORPION-SCORPION:

Natura extremistă a ambilor îşi va pune accentul şi în relaţia dintre ei, care poate fi excepţională sau explozivă. Pasionalitatea, gelozia, posesivitatea sunt caracteristicile care le vor consuma în mare parte energia. Îşi intuiesc destul de bine dorinţele şi particularităţile, fapt ce va face că iubirea dintre ei să se consume în fiecare moment, puţin câte puţin. Dacă vor reuşi să aibă încredere, să se înţeleagă, cedând şefia sau stabilind de comun acord cine este şeful, relaţia dintre ei va fi una deosebită.

SCORPION-SAGETATOR:

Atracţia fizică şi respectul reciproc, iniţial avut, nu vor fi suficiente pentru a închega o relaţie de durată. Săgetătorul este dornic de libertate atât în mişcare cât şi în exprimare, iar scorpionul prin sufocantul sau spirit de proprietate va face că la un moment dat să apară conflicte, iar unirea lor este total nerecomandabila. Deosebirile dintre ei sunt fundamentale, scorpionul este mai grav şi doreşte să cunoască totul despre celălalt, iar săgetătorul socoteşte ingeniozitatea primului drept fantezie căzută în desuet.

SCORPION-CAPRICORN:

Un cuplu fericit care-şi va consuma relaţia în discreţie, muncă îndârjită, loialitate, confort şi seriozitate. Morocănia capricornului nu va reprezenta o caracteristică negativă în opinia scorpionului şi primul se va simţi întotdeauna înţeles chiar dacă uneori va uita să-şi explice latura sa închisă. Ambii au un deosebit simţ practic şi vor şti să-şi facă viaţa liniştită şi plăcută. Ingeniozitatea scorpionului va face inteligenta capricornului mai sclipitoare, iar acesta va da relaţiei un plus de realism pentru planurile făurite împreună.

SCORPION-VARSATOR:

Vor pleca de la sentimentul de admiraţie reciprocă pe care îl au unul faţă de altul şi vor continua prin atracţia fizică pe care şi-o vor consuma din plin în plan sexual. În plan cotidian însă vor apărea probleme deoarece vărsătorul va crede că scorpionul intenţionează să-i îngrădească libertatea. Scorpionul este prea pasional şi prea posesiv pentru recele şi tăcutul vărsător. Dacă în căsnicie se vor obişnui unul cu altul, deşi căsnicia va fi conflictuala, vor putea să continue împreună.

SCORPION-PESTI:

Cele două zodii ilustrează maxima de „dragoste la prima vedere”, rar trecând unul pe lângă altul fără să nu fie atraşi. Uneori peştele va părea excentric, dar scorpionul îl va înţelege foarte bine, iar acest fapt îi va creea primului senzaţia de protecţie. Dacă peştele îl va copleşi cu sentimentele sale pe scorpion, acesta se poate îndepărta de relaţie deoarece dinamismul sau îl va solicita în numeroase şi diverse alte activităţi. Chiar dacă relaţia nu va fi una de durată ea se va distinge şi va atinge culmi nebănuite din punct de vedere sexual.