Compatibilitatate Scorpion – Capricorn
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Scorpion – Capricorn

In dragoste sau un afaceri sau in ambele, aceasta este combinatie puternica, una dintre cele mai bune din intreg zodiacul. Intre voi se stabileste o iubire usoara si confortabila, ca si cand deja v-ati cunoaste foarte bine unul pe celalat. Si daca Marte si Venus va favorizeaza, in dormitor atmosfera va fi incinsa.
Capricornul reprezinta un element cheie care este greu de gasit, un partener in care va puteti increde. Astfel veti fi si dumneavoastra tentati sa va dezvaluiti in toata gloria voastra seducatoare si pasionala. Pentru o persoana mandra si secretoasa, acest fapt reprezinta un risc. Aceasta relatie necesita incredere si angajament. De cele mai multe ori Scorpionului ii place sa guste din toate placerile pe care i le poate oferi viata, insa Capricornul este mult mai conservator. Insa daca va veti declara loialitate reciproca, veti deveni o forta invincibila.

Amintiti-va ca nativul Capricorn nu va avea pic de rabdare cu Scorpionul care vrea sa umble din floare in floare. Dezlantuiti-va pasiunea fanatica ce ademeneste spre adancuri si Capricornul va fi sedus. Marte si Pluto guverneaza Scorpionul. Conservatorul Saturn guverneaza Capricornul. Amandoi abordati lucrurile cu hotarare si realism. Nici unul dintre voi nu se sperie asa usor.
Impartasiti un anumit simt al rezervei, insa fiecare dintre voi este fericit in sinea sa, ca celalalt ar putea penetra misterul. Aveti grija ca tendinta spre gelozie si posesivitate, de ambele parti, sa nu depaseasca masura, caci ambele sunteti semne razbunatoare. Scorpionul sau Capricornul care va calca stramb in relatie, va avea nevoie de avocati foarte buni.

Daca veti negocia totul de la bun inceput, veti elimina astfel problemele care ar putea aparea. Elementul de Apa al Scorpionului se potriveste foarte bine cu elementul Pamant al Capricornului. Ambii puteti fi practici si va puteti dezvalui sentimentele, insa trebuie sa aveti mare grija sa nu ramaneti blocati. Incercati sa pastrati mereu prospetimea relatiei. Puteti sa il ajutati pe Capricorn sa se deschida pentru o mai mare profunzime a sentimentelor. In schimb, Capricornul va va acorda asistenta practica si companie, care va ajuta sa treceti la actiune constructiva si sa ramaneti hotarat.

Sunteti un semn fix, care abunda de loialitate si hotarare, si sunteti atras sa scoateti tot ce este mai bun din resursele voastre reunite. Capricornul este un semn cardinal si este ambitios. Capricornii iubesc controlul, insa daca le veti arata unde gresesc sau le veti da o idee buna, va vor asculta. Atat timp cat veti face planuri, totul va fi bine.

Impartasiti-va secretele. Nu ascundeti nimic de Capricorn. Capricornul va fi extrem de greu de pacalit atunci cand vreti sa nu ii impartasiti ceva. Voi doi puteti fi fericiti in familie, in dragoste si in afaceri. Sub o stea norocoasa, aceasta relatie poate fi una de durata si de succes. Este puternica, incitanta si rezistenta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!