Compatibilitatate Scorpion – Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Scorpion – Varsator

Atat Scorpionul, cat si Varsatorul sunt semne fixe, iar atunci cand se intalnesc doua semne fixe, este intens si fascinant. Insa undeva, de-a lungul timpului, vor aparea luptele pentru control. Pasionalul Scorpion, semn de Apa, este guvernat de puternicul Marte, anticul zeu al razboiului, si de clocotitorul Pluto, stapanul lumii subpamantene. Varsatorul, semn de Aer, este guvernat de structuratul Saturn, stapanul karmei si de imprevizibilul Uranus (rasturnari de situatie, schimbari neasteptate). Sa pui impreuna acesti doi nativi e ca si cand ai pune lupul paznic la oi.

Masca in spatele careia va ascundeti profunzimea este o provocare pentru detasatul emotional Varsator. Este pasiune si excentricitate in dormitor, insa in cele din urma o forta irezistibila se ciocneste cu un obiect de neclintit. Problema este sa stiti cine este care dintre acestea.
In adancul sufletului, sunteti mandru, confidential si va paziti bine secretele. Amuzantul si uneori ametitorul Varsator detasat s-ar putea sa nu va ia atat de in serios pe cat ati vrea. Si Varsatorul mai degraba va impartaseste un secret decat sa pastreze unul. Sunteti o persoana care are toane, in timp ce Varsatorul este o creatura cu idei si cu interese schimbatoare. Vi se va parea intrigant la inceput schimbul constant de atentie si idei, insa ulterior va va pune rabdarea la incercare.

Va place sa va tineti iubitul/a aproape, asa ca sunteti gelos si posesiv. Asta va fi prea mult pentru Varsatorul mare iubitor de libertate, care iubeste sa fie in societate si sa aiba o gama variata de prieteni. Varsatorul este loial, insa are nevoie de libertate de miscare si de timp pentru el. Daca veti considera ca acest aspect nu se potriveste cu nevoia dumneavoastra de intimitate, puteti negocia impreuna partile mai dificile ale vietii impreuna.

Sexul este o preocupare din pasiune a Scorpionului, in timp ce Varsatorul,(desi ii place sexul), nu va reusi sa va egaleze apetitul. Scorpionul ar putea avea ganduri negre si ar clocoti daca va fi nesocotit sau dispretuit, in timp ce Varsatorul evita conflictele, (asa cum fac semnele de Aer) ceea ce poate duce la detasare emotionala. Daca veti erupe in toata splendoarea dumneavoastra vulcanica, veti pierde un companion modest. Varasatorul predica toleranta. Scorpionul nu suporta sa pice de prost.

Varsatorul este o exceptie in randul semnelor de Aer, deoarece iubeste schimbarile si varietatea, in timp ce regula generala, legata de aceste semne, spune ca trebuie sa stea alaturi de familie. Oricum ar fi, dumneavoastra va place sa va asumati riscuri si sa va impingeti limitele cat mai mult. Veti incerca sa spulberati calmul Varsatorului pentru a reusi astfel sa preluati conducerea. Scorpionului ii place sa patrunda in esenta lucrurilor, pe cand Varsatorul se ridica in stratosfera viselor.

Daca nu aveti la baza niste idealuri comune, este posibil sa trebuiasca sa va luptati pentru ca aceasta relatie sa mearga. Aceasta combinatie este plina de provocari. Va trebui sa cautati si alte aspecte favorabile in astrogramele voastre pentru a reusi sa faceti sa mearga relatia. Pentru cei care stiu sa faca un compromis si sa se alieze pentru o cauza mai buna, aceasta uniune ar putea fi plina de satisfactii.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!