Compatibilitatate Scorpion – Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Scorpion – Pesti

Atractia dintre Scorpion si Pesti este irezistibila, o uniune care are toate sansele sa aibe succes. Si dumneavoastra si Pestii sunteti pasionali si loiali, iar pentru Scorpion este usor sa savureze o relatie care nu necesita niciun efort din partea sa. Scorpionul este un semn fix, asa ca de indata ce isi ia un angajament, acesta va ramane devotat. Avandu-i pe pasionalul Marte si pe investigatorul Pluto ca planete guvernatoare, vi-i protejati pe cei dragi si doriti sa atingeti cele mai profunde parti ale iubirii.

Pestii sunt un semn mutabil, guvernati de vindecatorul Jupiter si de Neptun cel plin de imaginatie. Pestii inoata cu pricepere de colo- colo, oferind suport si stimulare. Pestii sunt sensibili, asa ca aveti grija la intepatura dumneavoastra veninoasa. Totusi, sa nu credeti ca adaptabilii Pestii sunt fiinte fragile sau delicate, in comparatie cu Scorpionul care este adapostit in armura. Adaptabilitatea este cea care ii face pe Pesti sa fie puternici si ghidati de o hotarare care este rar intalnita la alte persoane. Pestii inoata jur- imprejurul, deasupra sau dedesubtul oricarui obstacol care le-ar sta in calea fericirii.

Considerati-va fericiti daca Pestii isi iau un angajament ferm in fata voastra (logodna sau casatorie). Cu norocosul Jupiter pe post de planeta guvernatoare, o parte din norocul acestora va poate molipsi si pe dumneavoastra. Ati putea deveni scutul care-i protejeaza pe sensibilii Pesti de lumea, care uneori, devine mai mult decat pot ei suporta. Pestii au darul de a aduce la suprafata acea latura blanda si gentila a dumneavoastra, pe care rareori o poate vedea cineva.

Scorpionul si Pestii sunt ambii semne de Apa, plutind in mod natural impreuna, de obicei cautand un scop comun, asa cum doua parauri se unesc si formeaza un rau. Pestii si Scorpionii comunica subtil unul cu celalalt, “citindu-si” reciproc starile si gandurile. Amandoi aveti darul viselor premonitorii, asa ca ati putea sa ajungeti sa cunoasteti viitorul sau chiar trecutul prin intermediul acestora. Totusi asigurati-va ca nu doar plutiti in continuu, savurandu-va uniunea, iar in realitate nemergand nicaieri si ne-evoluand. Putin Pamant si Foc in astrogramele voastre v-ar aduce o relatie care este stabila si care va inspira. Fara acest echilibru, este posibil sa alunecati in escapade si fantezii.

Tentatia dependentei rezulta din umbrele lui Pluto si din ceata lui Neptun. Amandoi sunteti suspiciosi, insa va manifestati diferit. Viata impreuna ar putea degenera pe un fagas indulgent, daca nu veti lucra pentru a clarifica inca de la inceput lucrurile, atat din punct de vedere individual, cat si ca un cuplu. Amintiti-va ca incapatanatul refuz fata de schimbare al Scorpionului si tendinta de a fi evaziv al Pestelui, ar putea scapa de sub control. Dumneavoastra sunteti de la natura mai retras. Pestii sunt secretosi. Daca veti refuza sa va confruntati cu problemele, acestea nu vor disparea, ci va vor astepta dupa colt. Daca insa veti vorbi deschis cu Pestii, nimic care sa va stea in cale nu mai exista.

Dumneavoastra veti fi devotat/a partenerului pe care vi l-ati imaginat, iar in schimb, Pestii vor aduce stralucire vietii voastre. Uniunea voastra are de toate, de la sexualitatea fierbinte, pana la profunzime spirituala.
Intima si rezistenta, relatia dintre voi are compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!