Compatibilitatate Scorpion – Scorpion
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Scorpion – Scorpion

Atractia sexuala dintre doi Scorpioni intensi este foarte fierbinte, insa temperatura nu va putea creste la nesfarsit. Voi doi sunteti foarte asemanatori, si totusi, nu reusiti sa va intelegeti unul pe celalalt. Dubla prezenta a semnelor de Apa va da o profunda putere emotionala si este precum o lupa care mareste fiecare element al individualtitatii voastre complexe. Aceasta combinatie ridica intuitia la cel mai inalt nivel sau o face sa coboare pana la cea mai mare adancime, insa, deoarece ambii sunteti semne fixe, cea mai mare provocare va fi pentru voi atunci cand va veti afla intr-o lupta de orgolii individuale. Daca reusiti sa va puneti de acord asupra a ceva, e perfect! Daca nu, ei bine, fiecare dintre voi o va tine pe a sa si nu va renunta pana cand nu se va face asa cum vrea el/ea. Mai mult decat atat, daca unul dintre voi (sau amandoi) il are in astrograma sa pe Marte intr-o pozitie mai activa, pregatiti-va sa va folositi acele otravitoare. Compromisul este o indemanare pe care niciunul nu vreti sa v-o dezvoltati.

Scorpionul poate fi si gelos si pretentios. Orice furtuna cat de mica, va fi transformata intr-o adevarata tornada. Majoritatea Scorpionilor vor prefera sa darame intreaga cetate decat sa lase tronul in mana altcuiva. Totusi, cu toate ca urati sa faceti compromisuri, in relatiile personale trebuiesc facute concesii. Faceti eforturi sa va asigurati ca reusiti sa ramaneti in aceeasi echipa, deoarece nu exista un oponent mai formidabil si redutabil decat un alt nativ Scorpion.

Adevarata valoare a unei relatii Scorpion- Scorpion rezida in potentialul sau pentru cresterea spirituala si dezvoltarea personala. Scorpionii sunt loiali si foarte concentrati, insa au nevoie sa isi rezolve dezordinea si zbuciumul interior, care sunt considerabile. Daca iubiti un alt Scorpion, va trebui sa utilizati aceasta relatie potential sortita esecului pe post de parghie, pentru a reusi sa va indepartati de perspectiva apropiata, oferita de statutul unei insecte in praf si sa va ridicati spre perspectiva de ansamblu pe care o are un vultur in zbor.

Aceasta combinatie este foarte problematica, insa ar putea reusi sa functioneze la un nivel mai ridicat (chiar si dormitor!) daca Luna si alti factori de armonie sunt complementari. Exista o reteta: trebuie sa faceti o analiza completa a ambelor voastre personalitati, asa ca daca aveti curajul, incercati sa faceti relatia sa mearga. Daca nu, ar fi mai bine sa incercati sa va gasiti un alt partener, care sa fie mai flexibil, si asta inainte sa se intample ceva urat.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!