Compatibilitatate Scorpion – Sagetator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Scorpion – Sagetator

Pasionalul Scorpion intalneste aventurosul Sagetator, si, cu toate ca pentru o perioada de timp le va fi bine impreuna, vor sfarsi straduindu-se sa se inteleaga reciproc. Scorpionul este un semn fix, asa ca, cu siguanta, intotdeauna va veti misca cu determinare inspre miezul lucrurilor pe care le doriti. Dumneavoastra preferati si alegeti terenuri sigure pentru a explora lucrurile. Sagetatatorul este un semn mutabil, iubeste schimbarea, exaltarea si zarile indepartate. Fiind un semn de Apa, dumneavoastra sunteti emotional, in timp ce Sagetatorul este atras de pasiunile mintii.

Nu putem spune ca Sagetatorul nu va considera a fi incitanta intalnirea cu dumneavoastra. Sagetatorul incearca orice, macar pentru o singura data. Insa este posibil ca voi sa va cautati compania unuia pe a celuilalt insa din motive total diferite. Va trebui sa discutati despre ceea ce va doriti atat pentru voi ca si cuplu, cat si ce va doriti pentru voi insiva, fiecare. Dumneavoastra sunteti mandru si secretos, in timp ce Sagetatorul poate vorbi despre totul sau despre nimic, in timp ce va ignora subiectele cu adevarat importane.

Semnele mutabile sunt evazive, si in timp ce initial stilul Sagetatorului de a fi independent si de a nu respecta neaparat normele sociale vi se va parea fascinant la inceput, nu dupa mult timp veti ajunge sa-l considerati iritant. Daca Marte si Venus sunt in armonie, interesul vostru mutual legat de sex va putea aprinde flacari in dormitor. Jupiter guverneaza Sagetatorul, iar cuvantul “suficient” apare foarte rar in vocabularul acestuia. La fel ca si in al dumneavoastra.

Marte, cel care sustine viata, si Pluto, cel care are de-a face cu moartea, sunt planetele care va guverneaza zodia, dandu-va o energie care nu este usor de egalat, in intreg zodiacul. Totusi, stilul impulsiv al Sagetatorului poate conduce foarte usor spre alte directii, iar un Scorpion care se simte dispretuit nu este o priveliste pe care cineva intreg la minte ar vrea sa o vada. Prea multe remarci excentrice si Sagetatorul ar putea afla cu mahnire ca Scorpionul este zeul vietii si al mortii. Amintiti-va ca initial v-a atras spontaneitatea Sagetatorului, insa prea mult flirt din partea acestuia ar putea intra in conflict cu fixitatea voastra feroce.

Sagetatorul este independent si va considera ca sunteti intens si posesiv. Puteti prelua conducerea in relatie, caci daca va fi o experienta incitanta Sagetatorul va va urma cu placere. Totusi, fara incredere si libertate de miscare, independentul Sagetator ar putea sa se indrepte spre alte zari, inainte sa apucati sa va dati seama. Iar increderea nu este una dintre punctele dumneavoastra forte. Nu-l veti tine pe Sagetator intr-o cusca de aur, insa ati putea aduce stabilitate felului nabadaios de a fi al acestuia, daca i-ati putea acorda ceva spatiu de miscare.

Nevoia dumneavoastra de a pastra misterul se va ciocni cu sinceritatea brutala a Sagetatorului. Iar Sagetatorul are cu el mereu sageti menite sa ii desumfle pe cei care se umfla prea mult in pene. Sagetatorul este iute la manie, insa se va calma la fel de repede, pe cand dumneavoastra clocotiti in interior pana cand explodati. Telurile impartasite ar putea sa va ajute sa puneti baza a ceea ce va fi o relatie destul de problematica si viziunea Sagetatorului ar putea fi exact ceea ce va trebuie. Lucrurile pe care le aveti in comun, cat si intelegerea pe termen lung ar putea fi calea pentru uniunea dumneavoastra. Chiar si asa si tot va fi o relatie dificila. Alegeti cu mare intelepciune!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!