Compatibilitatate Balanta – Capricorn
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Balanta – Capricorn

Prima intalnire intre Balanta si Capricorn este foarte intensa, si asta datorita faptului ca exista diferente profunde intre cei doi nativi. Dumneavoastra sunteti atras/a de sexualitatea pe care o emana Capricornul si de faptul ca este o persoana puternica, dar tacuta, in timp ce Capricornul este atras de stilul si eleganta dumneavoastra. Acest fapt va aduce magnetism in dormitor, insa dumnevoastra va place mult sa discutati, pe cand Capricornul prefera sa acumuleze informatii. Dumneavoastra stati si cantariti propozitiile pana cand gasiti raspunsul corect, in timp ce Capricornul va astepta sa stranga suficiente informatii, apoi va decide cum va actiona. Aviditatea dumneavoastra fata de procesele mentale il fascineaza la inceput pe Capricorn, insa atitudinea dumneavoastra conservatoare si chiar condescendenta il va face pe acesta, sa se sature de nevoia voastra constanta de a dezbate lucruri care nu tin neaparat de luarea unei decizii.

Si Balanta si Capricornul sunt semne cardinale. Aceasta este o provocare si va trebui sa negociati si sa stabiliti cine va fi la conducere. Niciunul dintre voi nu va renunta cu usurinta. Incercati sa va acomodati cu ideea, insa nu va convine sa renuntati la control. Veti constata ca nativul in Capricorn este o persoana care preia comanda cu multa hotarare, asa ca la un moment dat veti sfarsi prin a va lupta pentru putere.
Capricornul este un semn de Pamant, ghidat de preocupari pragmatice, in timp ce Balanta, care este un semn de Aer, este o oportunista. Realismul Capricornului versus idealismul Balantei. Daca nu veti face compromisuri nu veti reusi sa supravietuiti. Capricornul va fi cu picioarele pe pamant, pe cand dumneavoastra sunteti cu capul in nori- daca negociati procesul de comunicare. Daca insa nu il veti negocia, Aerul va trece pe deasupra Pamantului, si nu se va produce nicio schimbare.

Guvernat/a de Venus, dumnevoastra sunteti indragostit/a de iubire si va place sa cheltuiti multi bani. Capricornul este un solitar avar si uneori isi reprima sentimentele. Va aduceti aminte de imaginea de om puternic si tacut care va impresionat initial? Calmul si structuratul Saturn este o prezenta puternica in ambele semne, insa relatiei voastre i-ar merge mai bine daca ati avea domenii de activitate diferite, de exemplu dumneavoastra sa conduceti acasa, iar Capricornul sa detina puterea la locul de munca sau viceversa. Acest echilibru intre casa si locul de munca este crucial pentru ca relatia sa aibe succes. Daca unul dintre voi va domina in ambele sectoare, atunci celalalt va pleca.

Sunteti o persoana foarte persuasiva! Puterea dumnevoastra rezida din abilitatea de a vedea mereu ambele fatete ale situatiei, insa din momentul in care Capricornul a decis asupra unui lucru, nu-i veti mai putea influenta decizia decat daca ii veti prezenta argumente clare sa faca asta si ii veti acorda timp sa reflecte asupra acestora. Replici de genul “Poate ar mai fi si alta cale” nu il vor influenta pe Capricorn daca nu ii veti prezenta dovezi puternice.

Daca doriti ceva de la Capricorn, fiti pregatiti sa va sustineti cauza cu argumente rezonabile. Totusi, daca nu va asculta,exista mici sanse pentru un viitor impreuna, deoarece dumneavoastra aveti nevoie in viata de a purta discutii bine informate. Daca veti reusi sa rezolvati acest aspect, inseamna ca aveti o legatura puternica. Daca nu, inseamna ca nu aveti alta alegere decat sa va cautati dragostea in alta parte.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!