Compatibilitatate Balanta – Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Balanta – Varsator

Intalnirea dintre doua semne de Aer este una fericita, deoarece Balanta si Varsatorul au foarte multe lucruri in comun. Sunteti persoane intelectuale, carora le place expresia si comunicarea. Amandoi aveti preocupari legate de dreptate si corectitudine. Va place sa legati prietenii, sa evitati conflictele si sa duceti o viata care sa reflecte felul dumneavoastra de a fi plini de compasiune. Varsatorul este puternic si stabil, si in acelasi timp aventuros si gata de a descoperi lucruri inovatoare, de a castiga noi teritorii. Calmul sau intelectual si placerea de a descoperi sunt cu adevarat fascinante.

Prima voastra intalnire este intensa si incitanta. Varsatorului ii place orice noua forma de exprimare a sexualitatii (cu cat mai indrazneata, cu atat mai bine), iar dumneavoastra sunteti fascinat/a de relatie sub toate formele si aspectele ei, mai ales in compania unei asemenea creaturi excentrice. “Meniul” din dormitor este plin de arome noi delicioase si comunicarea voastra sexuala este atat de apropiata de ideal pe cat ati putea spera. Va place felul in care functioneaza fiecare dintre mintile voastre si impartasiti interese comune in muzica, teatru si arta. Bineinteles ca amandoi iubiti petrecerile si sunteti interesati de cei din jur. Un avertisment, totusi: tendinta dumnevoastra de a idealiza dragostea si persoana iubita ar putea fi prea deveni prea siropoasa pentru partenerul dumneavoastra detasat emotional din Varsator. Provocarea pentru dumnevoastra va fi sa reusiti sa il faceti pe iubitul vostru distant si intelectual sa se concentreze mai mult pe “acum si aici”, in loc sa perceapa viata si dragostea ca fiind un experiment in desfasurare.

Balanta este un semn cardinal asa ca se va orienta catre pozitia de control. Varsatorul este un semn fix si va opune rezistenta unei directii setate de altii. Varsatorul este incantat de stilul, eleganta si sociabilitatea dumneavoastra, insa acesta iubeste libertatea, in timp ce Balanta iubeste implicarea- asa ca acesta este un aspect asupra caruia trebuie lucrat un pic mai mult. Ati intalnit una dintre cele mai incapatanate creaturi din lume. Daca veti incerca sa fiti autoritar/a cu Varsatorul, veti pierde un companion loial. Varsatorilor le plac discutiile, insa au un interes foarte limitat fata de indecizie, careia dumneavoastra ii puteti pica victima. Nu va asteptati ca Varsatorul sa participe la toate nelinistile dumneavoastra personale. Varsatorul are nevoie de libertate de miscare si prefera, pentru diversitate, dezbaterea aprinsa.

Doua semne de Aer ar putea avea probleme legate de pastrarea contactului cu realitatea. Ar fi intelept sa va verificati astrogramele pentru a masura daca exista suficienta energie pragmatica si pentru a vedea daca veti fi amandoi cu capul in nori sau veti putea efectiv sa rezolvati tot ce trebuie.
In persoana Varsatorului veti avea nu numai un veritabil excentric, ci de asemenea si o enigma. Pe deoparte Varsatorul va dispretui conventiile. Pe de alta parte insa Varsatorul este conservator, din moment ce rebelul Uranus si seriosul Saturn ii guverneaza impreuna semnul zodiacal. Astfel ca gandirea dumneavoastra legata de cum vor trebui dirijate lucrurile intre voi va fi foarte importanta. Din multe puncte de vedere aceasta combinatie este perfecta, dar va trebui sa recunoasteti diferentele subtile care sunt intre voi pentru a reusi sa faceti ca relatia sa functioneze la nivelul cel mai inalt.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!