Compatibilitatate Leu – Balanta
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Leu – Balanta

Colosala combinatie intre Leu si Balanta este de-a dreptul “delicioasa” si de bun gust! Balanta este punctul focal al elegantei si a sicului, din intregul zodiac. Guvernata de Venus, planeta dragostei si a incantarii senzuale, Balanta cauta relatiile cu fervoare. Balanta traieste pentru dragoste…si moda! Leul este indraznet, inteligent si plin de energie. Optimismul dumneavoastra si pozitivismul cu care priviti viata va face sa fiti o persoana placuta, in compania careia este o incantare sa stea cineva. Va place sa fiti in centrul atentiei, insa de asemenea sunteti un foarte bun interpret si aveti o inima larga, totul fiind condimentat cu generozitate si cu un “praf” de egomanie. Balanta chiar poate adauga un pic de aroma creativa acestei combinatii, aducand la randul ei fler si entuziasm.

Sunteti de-a dreptul fermecat de atitudinea artistica si de eleganta degajata a Balantei, iar aceasta, la randul ei, este fascinata de pofta dumneavoastra de viata si de increderea in sine pe care o aveti si cu care conduceti. Felul in care Balanta abordeaza dragostea, “jucausa” si plina de imaginatie, se amesteca in mod ideal cu energia si entuziasmul dumneavoastra. Sunteti amandoi de-a dreptul romantici, iar armonia sexuala dintre voi este nemaipomenita. Senzualitatea dumneavoastra indrazneata reuseste sa o ”aprinda” pe Balanta, asa ca temperatura din dormitor este foarte, foarte ridicata. Toleranta Balanta vrea mereu sa fie pe plac si vede amorul ca pe o arta, in care amandoi excelati. Sa creati atmosfera corecta pentru dragoste este foarte important, iar esecul dumneavoastra in incercarea de a realiza aceasta atmosfera se va solda, cel mai probabil, cu o retragere rapida a Balantei.
Guvernata de senzuala Venus, zeita dragostei, placerilor si artei, Balanta tinde sa-si concentreze atentia asupra frumusetii, armoniei si echilibrului. Aveti in comun dragostea pentru lux, petreceri si crearea unui camin frumos.
Totusi simtul dreptatii sociale este puternic, asa ca amandoi faceti o echipa buna si nu doar pentru satisfactia voastra, ci si pentru beneficiul multora, pentru ca Balanta este cel mai potrivit “curtean” de la curtea Regelui Leu.

Aerul stimuleaza focul si il ajuta sa creasca si sa se dezvolte. Balanta este semn de Aer, iar Leul este semn de Foc, asa ca parteneriatul vostru este foarte dinamic si va va duce in locuri la care ati visat numai. Aveti senzatia ca dumneavoastra sunteti lumina calauzitoare a acestei calatorii, insa Balanta este cea care tine haturile, chiar daca o face in mod subtil. Energia dumneavoastra este reciproc stimulativa, iar Balanta va venereaza indeajuns, insa este suficient de inteligenta sa va acorde destula independenta si libertate, astfel incat sa aveti destul loc de miscare.

Balanta cea creativa, care este un semn cardinal, va gasi rapid idei proaspete si locuri noi pe care sa le vizitati – insa la fel de rapid se va razgandi si se va indrepta spre alte directii. Puterea dumneavoastra de a va axa pe scopuri si increderea in fortele proprii sunt exact ceea ce are Balanta nevoia pentru a stabiliza acea nesfarsita nevoie de a cantari lucrurile inainte de a putea lua o hotarare ferma si o decizie finala.

Va veti bucura unul de celalalt si va veti aprecia reciproc. Aceasta combinatie, plina de energie si satisfactie, este una perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!