Compatibilitatate Leu – Fecioara
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Leu – Fecioara

Leii adora sa conduca, iar Fecioarelor le place sa ii multumeasca pe cei din jur, ceea ce la prima vedere ar putea insemna ca acest cuplu este perfect. Totusi viata nu este facuta numai din relatia stapan/ sclav, asa ca haideti sa privim lucrurile mai in profunzime.

Fecioara este nascuta sub un semn flexibil si mutabil, pe cand Leul incapatanat este un semn fix. Leul este guvernat de gloriosul soare, asa ca lumina lui ajunge indirect asupra tuturor. Fecioara apreciaza lumina stralucitoare, caci o ajuta sa distinga mai bine culorile hainelor, care trebuie sa se potriveasca si de asemenea face ca praful sa fie mai vizibil, ceea ce ii permite sa vada si sa curete cat mai temeinic fiecare coltisor. Acum vorbind serios, Fecioara este guvernata de austerul Mercur, mesagerul adaptabil al zeilor, asa ca este stapana pe arta comunicarii, analizei si (vai!) a criticismului. Acest lucru permite Fecioarei sa isi gaseasca cu usurinta cuvintele cele mai potrivite pentru a-i face pe cei din jur sa se simta minunat… sau ingrozitor, in functie de starea ei de spirit.

Va simtiti atrasi de aceasta intelectualitate discriminativa, desi din punct de vedere al aspectului exterior aceasta nu se ridica la nivelul vostru de atractie sau ca nivel al firii dramatice. Din punct de vedere sexual, Fecioara se aprinde mai greu, insa indata ce s-a aprins poate crea o adevarata explozie. Aveti rabdare suficienta?
Deoarece Leul este un semn de Foc, iar Fecioara este un semn de Pamant, aveti puterea de a va distruge unul pe celalalt. Fecioara va poate scadea entuziasmul cu simtul ei practic, iar dumneavoastra aveti puterea de a-i rani sentimentele Fecioarei cu manifestari sentimentale exagerate. Fecioara este econoama si chiar zgarcita, ceea ce va va distruge placerea de a face cumparaturi pana cheltuiti si ultimul banut. Invatati sa respectati diferentele care exista intre voi; este singura solutie daca vreti sa aveti o relatie.

Sunteti foarte carnal si va veti considera ca fiind un afront personal refuzul partenerului nativ in Fecioara de a va impartasi ardoarea. Felul de a fi rezervat al Fecioarei vi se pare frustrant si din acest motiv se isca neintelegeri si certuri. Nativilor din Leu le place sa fie apreciati si efectiv “infloresc” atunci vand sunt laudati, insa Fecioara este mai degraba carcotasa si le place sa desumfle ego-ul celor care se umfla in pene fara motiv intemeiat.

O, Doamne! Inca putin din acest tratament iar Regele animalelor va pleca sa “vaneze” in alta parte a“padurii”.
Daca nu exista si alte componente compensatorii in astrograme, cum ar fi Luna sau ascendentul, ar fi mai bine pentru voi sa va cautati fiecare fericirea in alta parte!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!