Compatibilitatate Leu – Leu
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Leu – Leu

Cand se intalnesc Regele si Regina animalelor flacarile iubirii si ragetele pasiunii se vad si se aud in intreaga jungla, care se cutremura de incantare. Leul este monarhul absolut al zodiacului, asa ca perechea regala este observata cu nerabdare de catre cei din jur, mai ales ca relatia lor este etalata in fata tuturor.

Atractia este imediata, iar pasiunea este fierbinte. Soarele guverneaza zodia Leului, asa ca steaua centrala a sistemului nostru solar, guvernatorul inimilor, straluceste cu bucurie peste iubirea voastra. Indraznet, aventuros si pitoresc Leul este partenerul perfect si firesc pentru dumneavoastra, desi este necesar sa faceti si ceva compromisuri, avad in vedere ca este dificil sa impartiti lumina rampei si sa stati amandoi pe tron in acelasi timp.

Veti iubi competentele sociale ale partenerului dumnevoastra, atasamentul acestuia fata de societate si abilitatea naturala de a prelua comanda. Va seamana atat de mult! Leul poate fi autoritar, orgolios si exigent, Leul poate fi posesiv (si asta datorita mandriei si nevoii de a fi in centrul atentiei), insa Leul este mereu loial si sincer si intotdeauna va avea grija de cei care ii stau alaturi. Asadar va trebui sa va inconjurati de un “alai de slujitori”, astfel incat sa existe suficienta adulatie in jurul vostru.

Un lucru trebuie retinut: Leul este un semn fix, astfel ca luptele iscate din orgoliile dintre doi Lei sunt de-a dreptul furtunoase. Cea mai buna solutie (in afara de cea oferita de “pesteri” separate) ar fi sa va marcati clar teritoriile, astfel incat beneficiile si responsabilitatile sa fie impartite in mod absolut egal. Doua semne de Foc chiar pot aprinde cerul. Sexul este un fel de nevoie organica pentru voi, si din fericire, va plac aceleasi lucruri, si chiar daca viata voastra sexuala nu este chiar plina de imaginatie, cel putin este pasionala si satisfacatoare.
Inlaturati orice conflict superficial legat de personalitatile voastra, caci in esenta voi sunteti foarte potriviti unul pentru celalalt. Aspectele legate de competitia dintre voi pot fi “exorcizate” in sport sau alte activitati fizice, desi amandoi urati sa pierdeti, asa ca mai bine incercati sa faceti un fel de aranjament jucand tenis. Tensiunile mai pot fi dezamorsate prin atragerea stralucirii in adunarile sociale de orice tip, unde amandoi puteti iesi in evidenta. Tot orasul va vorbi despre petrecerile organizate de voi.

Impreuna faceti o echipa grozava, insa daca una dintre feline nu obtine suficienta cooperare sau va displac reciproc incercarile celuilalt de a prelua conducerea, atunci vor aparea problemele. Fiecare aveti nevoie de un grup de admiratori in jurul vostru, care sa reprezinte decorul pentru splendoarea voastra mutuala. Aceasta relatie va fi incantatoare si cu sanse reale de a dura pe termen lung, mai ales daca reusiti sa va gasiti interese comune exterioare relatiei, pentru ca fiecare dintre voi este foarte incapatanat si niciunul nu va renunta pana cand nu se vor face lucrurile asa cum doreste el.

Intelegeti-va unul altuia puterile si slabiciunile (pentru ca sunt si ale dumneavoastra in egala masura) si nimic nu va va mai putea opri.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!