Compatibilitatate Leu – Scorpion
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Leu – Scorpion

Scorpionul sinuos va va alege privind de la distanta, isi va pune la punct un plan de atac, apoi va va incercui si va va submina apararea, caci puternica emotie a vanatorii se afla in sangele Scorpionului. Cu cat tinta este mai mare, cu atat mai bine, iar Leul, ca Rege al animalelor, este cea mai mare prada din savana. Indraznetul si cinstitul Leu va fi fascinat instant, deoarece subtilitatea Scorpionului este legendara.

Nu sunteti incepator sau nepriceput in amor, insa sexualitatea Scorpionului este mult mai profunda, epuizanta si intensa. Scorpionul cauta transformarea prin intermediul experientelor sexuale, si, exceptand stadiile initiale ale unei relatii, acest aspect este luat foarte in serios. Guvernat de Marte, zeul instinctelor, si de Pluto, stapanul lumii subpamantene, Scorpionul amesteca pasiunea primara cu o profunda nevoie de a deslusi misterele vietii si ale mortii, dar mai ales pe cele sexuale.

Emotiile sunt foarte profunde in acest nativ, a carei intuitie este atat de corecta, incat antenele sale puternice pot detecta un potential partener dintr-o singura privire. Sa investigheze cele mai adanci mistere este domeniul de specialitate al Scorpionului. “Dansul” din dormitor este o sinteza ametitoare dintre blandete si salbaticie, deoarece combinatia dintre Apa si Foc poate genera suficienta energie pentru a pune in miscare si o turbina. Fiti pregatit si doritor sa fiti epuizat, asta in cazul in care doriti sa obtineti tot ce are mai bun de oferit un Scorpion.

Totusi Leul si Scorpionul sunt semne fixe, asa ca au in comun, cam in aceeasi masura, curajul, determinarea si rezistenta. Ciocnirea dintre doua puternice personalitati, care sunt insa absolut diferite, va duce la conflicte mari, daca Scorpionul va incerca sa va controleze sau sa nu plateasca tributul de atentie cuvenit unui rege. Aceste conflicte pot fi rezolvate in explozii de pasiune fierbinte, mai ales la inceputul relatiei cand vulcanul pasiunii inca erupe.

In ciuda atractiei magnetice, in scurt timp va vor obosi gelozia si posesivitatea Scorpionului, deoarece acesta are un temperament care mocneste, pe cand dumneavoastra sunteti extrovertit si va place sa fiti in centrul atentiei. Scorpionul nu poate intelege nevoia dumnevoastra de a avea mereu un auditoriu care sa va admire si constanta dumnevoastra dorinta de a va distra.
Scorpionul mai degraba domina decat sa admire si acest lucru nu se impaca prea bine cu pozitia dumnevoastra regala. Sexul nu este totul!

Pentru ca aceasta relatie sa poata functiona trebuie sa faceti compromisuri, asa ca faceti o comparatie ca sa vedeti daca exista ceva factori moderatori. Daca reusiti sa reaprindeti flacara pasiunii, aceasta va da suficienta energie. Daca nu reusiti, cel mai bine ar fi sa va vedeti fiecare de drumul sau.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!