Compatibilitatate Leu – Sagetator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Leu – Sagetator

Atractia instantanee pe care o veti resimti unul pentru celalalt este fireasca si se va dovedi a fi foarte intensa si cu potential de a dura o perioada mare de timp. Sagetatorul, aventurosul Arcas, este partenerul ideal pentru regalul Leu. Veti fi subjugat de abordarea lipsita de non-sensuri si de pofta sa de viata, iar Sagetatorul va fi incantat de felul dumneavoastra de a fi deschis, senin si mai ales de taria dumnevoastra, care ii inspira si pe cei din jur. Aveti o intelegere instinctiva fata de nevoile cele mai intime ale fiecaruia dintre voi si amandoi sunteti chiar deschisi in ceea ce priveste implinirea sexuala, nefiindu-va frica nici unuia de relatia fizica puternica.

Leul este guvernat de stralucitorul Soare, iar Sagetatorul, de catre Jupiter cel norocos. Soarele este centrul sistemului nostru solar si este guvernatorul inimii, asa ca in schimbul caldurii si loialitatii dumneavoastra, Sagetatorul va fi mai mult decat incantat sa va lase sa fiti in centrul atentiei. Jupiter este orientat spre spiritualitate, asa ca sexul poate reprezenta pentru Sagetator calea de acces catre o cunoastere de sine mult mai profunda (asta, evident, pe langa faptul ca reprezinta si multa placere!). Nimeni nu poate spune ca Sagetatorul este un conservator cand vine vorba despre sex, asa ca este innebunit dupa tot ce este nou si exotic, mai ales dupa acele lucruri care ii amintesc de aventura si de locuri indepartate. Sa faca planuri de calatorie in mod absolut spontan sau sa-si aminteasca experientele intime traite in tari indepartate sunt doua dintre lucrurile care il excita pe Sagetator.

Jupiter iubeste exaltarea si sa gaseasca noi orizonturi, dar prefera sa fie puterea din spatele tronului. Leului ii place sa straluceasca si sa fie in centrul atentiei, asa ca Sagetatorul este incantat sa faca asta pentru voi, desi uneori este posibil sa se simta satul de nevoia voastra constanta de dezmierdari. Din moment ce sinceritatea este un aspect cheie pentru Sagetator, asta inseamna ca uneori ar putea fi total lipsit de tact si sa dea cu bata in balta din atata onestitate, fapt care va va irita orgoliul. Pastrati-va maretele gheare in teaca si fiti marinimos. Beneficiile acestei relatii cantaresc mai mult decat certurile neinsemnate.

Sagetatorul, semn mutabil, are nevoie alaturi de el de un partener mai puternic, mai stabil, iar Leul, care este un semn fix, trebuie sa invete sa fie mai deschis la posibilitati noi si mai mari. Sagetatorul aduce ceva cu valoare spirituala in acest parteneriat, in timp ce puternicul vostru simt al proprietatii ar putea sa-l mai cizeleze pe partener in ceea ce priveste ciudatenia personalitatii lui sociale.

Sagetatorul este fara griji si concentrat pe urmatoarea aventura, asa ca trece cu vederea lucrurile negative si sa se concentreze asupra celor pozitive. Chiar si atunci cand sunteti in cea mai proasta dispozitie posibila, Sagetatorul va reusi sa patrunda in spatele acestei situatii neplacute si va va distrage atentia cu simtul sau pentru aventuri. Taria dumneavoastra profunda si inima puternica il vor sprijini, sustine pe Sagetator, al carui optimism natural si disponibilitatea de a-si asuma riscuri se potriveste de minune cu personalitatea dumneavoastra extrovertita.

Impreuna puteti face o echipa grozava. Aceasta relatie va fi plina de fericire si are potential sa dureze pe termen lung.
Este o compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!