Compatibilitatate Leu – Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Leu – Varsator

Regalul Leu este guvernat de Soarele cel stralucitor, iar Vasatorul este guvernat de calmul si structuratul Saturn, alaturi de excentricul Uranus, asa ca atractia dintre contrarii este foarte intensa. Cand acesti doi nativi se intalnesc, flacarile pasiunii se aprind.

Si Varsatorul si Leul sunt semne fixe, si desi sunteti parteneri firesti unul pentru celalalt, conflictele intre orgolii pot sa apara, mai ales daca va este pusa la indoiala autoritatea. Din fericire aceste conflicte pot fi, mai mereu, rezolvate intre asternuturi, in alcov, deoarece Varsatorul, fiind atat de atras de tot ceea ce este nou si neobisnuit, poate aduce niste variatii fascinante in pat. Varsatorul este adesea acuzat, cu ceva justificari, insa pe nedrept, ca este mult prea detasat emotional si chiar clinic. Din moment ce sunteti atat de dragut, generos si adorati sa fiti in centrul atentiei, acest aspect mai degraba va enerveaza, cu atat mai mult cu cat partenerul dumneavoastra ar putea sa fie atras de alti nativi din alte zodii, care nu este atat de impozanta ca a voastra. Ar trebui sa scapati de aceste conflicte superficiale dintre personalitatile voastre, cu atat mai mult cu cat la nivel mai profund aveti o compatibilitate foarte buna.

Soarele, centrul sistemului nostru planetar, este guvernatorul inimii, si de aceea sunteti in mod firesc loial si sincer, in timp ce Varsatorul, care este interesat de lucruri excentrice, poate fi mult mai promiscuu decat va convine dumneavoastra. Mintea iscoditoare a Varsatorului poate fi de asemenea mult mai critica decat sunteti voi obisnuiti sa fie cineva cu voi, asa ca acest aspect este mai degraba unul care sa va “desumfle” de-a dreptul. Partea buna este ca Varsatorul este original si creativ in toate sensurile, dar mai ales in ceea ce priveste chestiunile legate de dragoste, asa ca va poate face sa aveti parte de experiente total inedite.

Abilitatile si competentele dumneavoastra sociale il pot incuraja pe retrasul Varsator sa iasa mai des in lumina rampei, iar acesta va aduce, la randul sau, mai mult calm si mai mult intelect in aceasta relatie. Varsatorul este concentrat sa exploreze mereu cai noi, originale, sa descopere si structureze un alt tip de cunoastere. Varsatorul uraste sa fie incatusat, legat, si daca ati putea sa va controlati posesivitatea, veti putea admira intelectul partenerului si interesele sale variate, in timp ce acesta va raspunde imbratisarii calde a exclusivitatii Leului.
Concret Leul este fizic, iar Varsatorul este mental. Aveti viziuni diferite asupra independentei: pentru dumneavoastra inseamna sa puteti duce un trai extravagant si incantator, iar pentru Varsator inseamna libertatea de a explora noi orizonturi.

Impreuna puteti face echipa buna, insa daca Varsatorul ajunge sa se plictiseasca de nevoia dumneavoastra constanta de adulatie, sau obiecteaza impotriva atitudinii voastra arogante, problemele ar ajunge sa fie foarte grave si fara putinta de a fi solutionate. Aceasta relatie ar putea fi incantatoare si are potential de a dura in timp, daca veti reusi sa va gasiti si alte interse comune, pentru ca atunci cand se incing spiritele sa aveti macar posibilitatea unui teren neutru.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!