Compatibilitatate Rac – Balanta
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Rac – Balanta

Eleganta stralucitoare a incantatoarei Balante va va atrage imediat atentia. Cand intrati intr-o relatie cu o Balanta, o noua si stralucitoare lume a creativitatii, a veseliei si a bunului gust vestimentar vi se va deschide in fata, va va scoate din lumea voastra retrasa si asa veti ajunge sa faceti parte din elita societatii.

Sexualitatea Balantei este sensibila, si depinde foarte mult de atmosfera ambientala. Balanta cauta frumusetea si armonia in toate lucrurile din jurul ei, asa ca daca vreti sa va intelegeti bine, asigurati-va ca ati aranjat decorul potrivit pentru dragoste. Un partener natural si firesc, Balanta are nevoie sa interactioneze si de aceea va incerca mereu sa placa celor din jur. Guvernata de Venus, Balanta este atragatoare, cu un impecabil bun-gust, insa poate fi cocheta si chiar necinstita. Incantatoarea Balanta poate fi narcisista uneori si reactioneaza rapid atunci cand este flatata sau laudata.

Cu cat ii veti acorda mai multa atentie, cu atat va vrea si mai multa. Insa daca la un moment dat va scadea nivelul atentiei pe care i-o aratati, Balanta s-ar putea sa-si piarda interesul si se va orienta spre alte persoane care ii vor arata atentia cuvenita. Balanta are reputatia ca este usor de pacalit si este incapabila sa ia o decizie, insa atunci cand cineva ii sta in cale, o alta latura a sa se va dezlantui, mult mai navalnica, spre surpriza si consternarea celor din jur, care nu se asteptau la asa ceva.

Balanta, la fel ca si Racul, este un semn cardinal, si cel mai bine se potriveste cu o persoana care ii intelege nevoia sa profunda de romantism si care cauta, ca si ea, un mediu stabil si armonios. Cooperanta, creativa si dispusa sa experimenteze in toate manierele toate felurile de a avea o relatie; aceasta flexibilitate a Balantei va intriga, dar in acelasi timp vi se va parea oarecum amenintatoare pentru nevoia dumneavoastra de securitate.

Actionati insa in feluri diferite.
Dumnevoastra doriti ca dragostea sa fie transcedentala din punct de vedere emotional, in timp ce Balanta cauta mai degraba o legatura intelectuala perfecta. Balanta nu tolereaza faptul ca sunteti capricios, iar pe masura ce timpul trece veti deveni exasperat de lipsa de atasament si de superficialitatea emotionala a Balantei. Invatati sa fiti mai tolerant si mai putin posesiv daca vreti sa mentineti relatia cu o Balanta.

Ambii sunteti idealisti asa ca veti reusi sa va gasiti puncte comune in ceea ce priveste valorile sociale, daca veti invata sa va stabiliti prioritatile. Liberala Balanta cauta dreptate si echilibru, dandu-i atentia cuvenita partenerului, in timp ce conservatorul Rac este protectorul casei si al familiei, avand valori puternice care respecta aceste doua aspecte. Amandoi iubiti sa aveti o casa frumoasa, deci va puneti de acord in aceasta privinta, numai ca Balanta este atat de extravaganta incat precautiile dumneavoastra legate de controlul cheltuielilor se vor dovedi a fi zadarnice in momentul in care partenerul/a va incepe sa arunce banii in dreapta si in stanga de parca ar fi confetii.

Prioritatile voastre sunt atat de diferite incat nu reusiti sa gasiti un teren comun. Daca iubiti un nativ in Balanta va trebui sa va puneti deoparte ambitiile si telurile dumneavoastra.
Relatia ar putea fi satisfacatoare numai daca ar exista excelente compensatii venite din partea Lunii si a altor aspecte din astrograma. Daca acestea nu exista, cel mai bine ar fi sa lasati Balanta sa isi gaseasca fericirea in compania altcuiva!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!