Compatibilitatate Rac – Fecioara
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Rac – Fecioara

Fecioara, care este semn mutabil, si Racul, care este semn cardinal, fac impreuna o combinatie fabuloasa. Aveti o compatibilitate instanta, care va duce la o relatie reusita si de lunga durata. Fecioara apreciaza abilitatea dumneavoastra de a asigura o viata de familie sigura, insa amandoi sunteti preocupati de bunastarea celorlalti si de furnizarea celor mai bune conditii pentru ei. Conjugati-va acest fel de a fi pe care il aveti in comun si va veti realiza toate visele pe care le nutriti impreuna.

Atractia sexuala este puternica si ar putea fi profund pasionala, insa Fecioara este circumspecta atunci cand vine vorba de declaratii de dragoste prea pompoase. Ambii aveti sentimente puternice, insa partenerul/a guvernat/a de Mercur are tendinta de a analiza anumite lucruri si aspecte, despre care dumneavoastra ati fi preferat sa nu se discute. Cuvintele sunt cheia spre inima unei Fecioare, asa ca aveti grija sa pastrati mereu un grad constant de comunicare.

Racule, iti place sa preiei conducerea, in ciuda fluctuatiilor starilor tale, iar Fecioara, prin talentul ei consultativ si prin abilitatea ei de a face schimb de idei practice, reuseste sa te ajute sa ramai echilibrat si productiv. Poti inflori cu adevarat prin intermediul sprijinului constant si ferm al Fecioarei, insa nu care cumva sa crezi ca ti se cuvine totul fara a da nimic la schimb. Fecioarei ii place sa ajute, insa este usor de ofensat.
Nu uitati ca Fecioara v-a analizat deja toate punctele slabe si sensibile si ca are o limba ascutita cu care v-ar face harcea- parcea sensibilitatea dumneavoastra blajina. Aveti un simt al umorului deosebit insa nu suportati sa fiti criticat si aveti tendinta de a pastra ranchiuna. Acesta este iarasi un lucru pe care il aveti in comun: amandoi tineti minte pentru foarte, foarte mult timp cand cineva v-a ranit sentimentele (fie ca este vorba de o neintelegere sau chiar ati fost lezati).

Racul este semn se Apa, iar Fecioara este semn de Pamant, asa ca impreuna sunteti fertili si prolifici. In afaceri, Racul are abilitatea de a spori averile stranse deja, iar Fecioara are rabdarea de apune lucrurile cap la cap si de a analiza detaliile. In eforturile creatoare o puteti inspira pe Fecioara, care este mult prea perfectionista, sa invete sa isi asume riscuri pentru a reusi sa castige.

Fiti atenti la obiceiurile personale, caci Fecioara este foarte cusurgie si poate fi si foarte critica. Fecioara este mai degraba rezervata, asa ca fiti pregatiti sa perseverati si veti gasi in ea un prieten si un aliat, care in acelasi timp poate ajunge pe inalte culmi sexuale alaturi de voi.

Combinatia este una dintre cele mai bune!
Sunteti suflete- pereche! Este o compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!