Compatibilitatate Rac – Sagetator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Rac – Sagetator

Daca ar fi sa spunem lucrurilor pe nume, iubitorul de libertate -Sagetatorul si conservatorul, orientatul spre familie –Racul, nu au mai nimic in comun. Aveti in comun placerea de a calatori si interesul fata de alte persoane, dar Racul are nevoie de sustinere emotionala, pe cand Sagetatorul cauta aventura si tentatia noului.

Insa daca priviti mai atent si in profunzime, veti descoperi cateva similaritati ciudate. Inflacaratul Sagetator, semn de foc, este guvernat de Jupiter, planeta vindecarii, expansiunii si filozofiei. Senzualul Rac, semn de apa, este guvernat de Luna cea schimbatoare. Daca amestecati apa cu focul va rezulta multa umezeala si un foc stins, insa daca aceasta combinatie reuseste sa ajunga sa fie suficient de puternica, cele doua elemente pot crea suficient abur incat sa puna in miscare o locomotiva. Acordati-va reciproc suficient spatiu de miscare. Jupiter este optimist, extrovertit si expansiv, insa capricioasa Luna este mamoasa, introvertita si orientata spre dezvoltare.

Totusi Racul reuseste sa il exalte pe Jupiter, asa ca mareata lui forta reuseste sa va duca pe dumnevoastra si pe incantatorul Sagetator intr-o calatorie spirituala. Modurile diferite in care aceasta energie iese la suprafata marcheaza fatetele complementare ale acestei combinatii, care in alte conditii ar fi fost prea putin probabila. Jupiter este expansiv; Luna stimuleaza cresterea. Jupiter cauta iluminarea filosofica, insa Luna creste si descreste, iar constiinta Racului se dezvolta prin stapanirea unei puteri profunde, aproape metafizice, a intuitiei. Ajutati-va unul pe celalalt sa explorati partile din voi care va lipsesc.

Aceasta combinatie de crestere- expansiune alaturi de energie masculina si energie feminina pot sustine aceasta relatie, dar incercati sa va dezvoltati teluri comune si sa munciti impreuna la diverse proiecte, astfel incat energiile voastre sa se canalizeze catre ceva bun, in loc sa se transforme in gelozie si neliniste.

Senzualitatea dumneavoastra si imaginatia romantica reusesc sa il incite pe Sagetator, caruia ii place sa isi asume riscuri, dar care, spre deosebire de dumneavoastra, este cerebral. Fiind de fel precaut si emotional considerati ca este forte greu sa gasiti puncte comune cu aceasta persoana necinstita si aventuroasa. Daca iubiti un Sagetator si doriti ca relatia voastra sa evolueze, acordati-i Sagetatorului cat mai mult spatiu de miscare, pastrati-va taria si ramaneti baza stabila la care acest hoinar se poate intoarce dupa ce se satura de vanat cai verzi pe pereti.

Sagetatorii pot fi foarte lipsiti de tact, asa ca incercati sa nu va suparati atunci cand partenerul dumneavoastra, in modul sau stangaci, va scapa o remarca total deplasata, in cel mai nepotrivit moment. Nevoia Sagetatorului de libertate si independenta poate fi chiar amenintatoare pentru securitatea si stabilitatea pe care vi le doriti si care sunt atat de importante pentru dumneavoastra. Mergeti in cat mai multe calatorii impreuna insa pastrati-va un camin sigur in care sa va intoarceti, iar aceste aspecte vor fi echilibrate si rezolvate, mai ales daca exista mai multe elemente compatibile in astrograma, cum ar fi Luna noua sau ascendentul. In caz contrar se va dovedi a fi un drum lung, care nu duce insa nicaieri!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!