Compatibilitatate Rac – Leu
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Rac – Leu

Cand va alaturati Leului este o situatie cosmica de lumina si intuneric- ziua intalneste noaptea. Senzualul Rac, ca semn de Apa, este guvernat de shimbatoarea Luna, stapana noptii, in timp ce dramaticul Leu, ca semn de Foc, este guvernat de statornicul Soare, stapanul zilei. Energia sexuala este foarte puternica, cel putin la inceput, pentru ca Apa si Focul realizeaza o conexiune pasionala. Racul este creativ, insa in acelasi timp este si profund emotional si are o inima delicata, in ciuda cochiliei dure, pe cand Leul este indraznet, generos, are o inima mare, dar este egocentric.

Ambii sunteti foarte romantici, insa aveti stiluri total diferite, fiecare mergand pe alta cale. Dumneavoastra tanjiti dupa o relatie care sa fie semnificativa si implinita, pe cand Leul prefera ca ea sa fie excitanta si plina de provocari. Leului ii place sa stralucreasca in miljocul unei multimi de admiratori, pe cand voi cautati atasament emotional. Evident ca sunteti fericiti sa-l adorati pe neclintitul Leu, iar in schimb Regele animalelor va va asigura, din tot sufletul, securitatea de care aveti nevoie.

Cu abilitatea Leului de a manevra riscurile si de a tine cu o mana ferma un curs stabil, combinata cu creativitatea si puterea emotionala a Racului, ati putea reusi sa faceti sa mearga relatia, insa aveti nevoie sa va gasiti teluri comune si sa colaborati pentru atingerea lor, astfel incat energiile voastre divergente sa conlucreze si sa nu se transforme pe de o parte in gelozie, iar pe de alta parte in nelinisti. Dumneavoastra aveti un dar innascut de a intelege chestiunile financiare si va descurcati foarte bine cu banii, insa Leul nu este chibzuit deloc cu ei. Distreaza-te acum si plateste mai tarziu, cam asta este moto-ul Leului.

Leul, semn fix, are o foarte mare putere de determinare, insa are nevoie constanta de admiratie si veneratie, asa ca daca nu sunteti dispusi sau capabili sa i le asigurati, acesta va cauta dragostea in alta parte. Emotiile Leului sunt manifeste, evidente si oricine le poate vedea, insa caldura sufleteasca a Racului, natura lui responsiva, pot fi diminuate sau distruse de nevoia permanenta a Leului de a se afla in mijlocul atentiei si inconjurat mereu de o multime de admiratori.

Adevarata problema va fi dorinta de nestavilit a Leului de a straluci in societate, (care de cele mai multe ori se poate traduce prin cheltuieli exagerate), in antiteza cu nevoia dumneavoastra de securitate conjugala si de a sta in linistea caminului. Disponibilitatea dumneavoatra de a sta in umbra lui ii va placea Leului, care va va lasa gratios sa ii urmati indrumarile si sa pasiti in urma lui pe calea pe care o deschide.
Avand in vedere plasamentul Lunii, aceasta relatie ar putea fi satisfacatoare, desi nu lipsita de confruntari combative, si ar putea reusi sa supravietuiasca pe termen lung.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!