Compatibilitatate Rac – Rac
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Rac – Rac

Cand doi Raci ies din cochiliile lor si se intalnesc fata in fata, un tsunami de emotii se va revarsa in jurul lor. Acest val creeaza foarte multa energie, insa de obicei nu dureaza mult, iar cand se retrage lasa in urma lui o dara de devastare si pustiire.

Racii sunt semne de Apa, asa ca amandoi sunteti atat de profunzi emotional si sensibili, incat sunteti aproape metafizici. Sunteti atat de sensibili incat ati invatat sa va creati o carapace dura, care sa va protejeze inimile delicate. Aceasta face parte din simbolismul specific Racului, alaturi de tendinta de a da inapoi in fata unei probleme decat sa incerce sa se confrunte cu ea. Ca amant cautati siguranta si fidelitate, si desi chiar si voi aveti partea voastra de flirturi vinovate, va simtiti foarte raniti daca increderea v-a fost tradata de catre persoana pe care o iubiti. Racul este imaginativ si romantic, dar in acelasi timp are un foarte bun simt practic in ceea ce priveste organizarea casei si creearea unei familii. Racul are un fel de a fi protectiv. care da incredere celor din jur, chiar posesiv am putea spune, dar poate fi si un amant gelos, desi gelozia sa este izvorata mai degraba din nesiguranta sa si nu din simpla dorinta de a domina.

Sexualitatea dumneavoastra este foarte profunda, dar pentru a iesi la suprafata si a se manifesta trebuie sa reuseasca sa depaseasca multe obstacole, pe care, in cea mai mare parte a lor, chiar dumneavoastra le creati. Guvernati de Luna, aveti tendinta de a va lasa dusi de val si reflectati foarte mult mediul inconjurator. Sa deschideti zagazurile emotiilor in fata unui nativ din aceeasi zodie poate fi o mare usurare, insa in timp acest lucru poate duce la o problema serioasa. Sensibilul Rac, atunci cand este supus presiunilor, se poate retrage in el insusi si va acumula emotiile reprimate pana cand acestea fie vor exploda in afara cu o forta naucitoare, fie vor exploda in interior in mod catrastofal si vor produce un colaps total.

Fluctuatiile Lunii pot reflecta felul dumneavoastra de a fi capricios, insa acest fapt nu este usor de inteles si nici de “digerat” nici macar de un alt nativ in acelasi semn cu dumneavoastra, mai ales atunci cand lasati emotiile irationale sa va intunece mintea, care altfel este stralucita. Problema este urmatoarea: cand un Rac este cu moralul ridicat si bine din punct de vedere emotional, asa va fi si partenerul sau Rac. Asta e bine, nu-i asa? Insa ce se poate face atunci cand amandoi sunt cu moralul la pamant si ambii sunt in toane proaste sau deprimati? Aveti prea multe in comun si asta este problema! Va intelegeti perfect unul pe celalalt, insa, in acelasi timp v-ati putea rani unul pe celalalt chiar si fara sa vreti. Amandoi sunteti prea sensibili, prea dificili si prea dependenti unul de celalalt. Racul are nevoie de adorarea sinuoasa a Pestilor, sau desexualitatea suportiva a Scorpionului, dar nu de felul agonizant al altui Rac.

Bucurati-va de relatie cat rezista, dar incercati sa nu deveniti prea dependenti unul de celalalt. In cazul in care nu aveti conexiuni fabuloase intre Luna si ascendent, ar fi mai bine sa va cautati dragostea in alta parte.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!