Compatibilitatate Rac – Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Rac – Varsator

Cand il intalniti pe excentricul Varsator ar putea fi dragoste la prima vedere, datorita atractiei sexuale dintre voi, care este foarte intensa. Aceasta fascinatie se datoreaza in parte si faptului ca aveti stiluri foarte diferite de cunoastere a lumii. Varsatorul este aventuros din punct de vedere intelectual, detasat emotional si suficient de autonom.

Racul este creativ, totusi foarte emotional si are o inima chiar delicata sub cochilia proverbiala. Senzualitatea dumnevoastra si imaginatia romantica il vor intriga pe Varsator, al carui pasiuni sexuale vor fi incurajate de disponibilitatea dumneavoastra de a va alatura exaltarii apetitului neobisnuit al Varsatorului.

Racul cel cardinal, semn de Apa, este guvernat de Luna cea capricioasa, in timp ce neconventionalul Varsator, semn de Aer, este ghidat de structuratul Saturn si de ciudatul Uranus. Saturn este intelectual, calculat si structurat, in timp ce Luna este mamoasa, introverta si orientata spre crestere. Acest amestec, cand se situeaza intr-un mediu structurat si orientat spre scop, poate deveni foarte productiv, datorita creativitatii voastre prolifice si a puterii motivate emotional, combinata cu gandirea de ansamblu si abilitatea Varsatorului de amentine stabila abordarea.

Aceasta combinatie, de crestere supravegheata si dezvoltarea structurata de energie feminina si energie masculina poate fi satisfacatoare, dar aveti nevoie sa va dezvoltati teluri comune si sa munciti impreuna la diverse proiecte, astfel incat energiile voastre sa se canalizeze catre ceva bun, in loc sa se transforme in gelozie si neliniste.

Nevoia de libertate si independenta a Varsatorului poate fi amenintatoare pentru stabilitate si securitate, cele doua nevoi ale dumneavoastra, situate in fruntea listei de prioritati. Varsatorului, care in esenta este un lup singuratic, ii place sa petreaca mult timp singur pentru a putea sta cu gandurile sale, asa ca nu incercati sa il provocati. Ca sa spunem lucrurilor pe nume, natura dumneavoastra emotionala, care este atat demonstrativa cat si posesiva, ii poate periclita si incorseta independenta Varsatorului, care atunci se va retrage in sine, asta daca nu isi face efectiv bagajele si pleaca in Katmandu.

Aveti nevoie de apropiere emotionala, insa Varsatorul se teme de genul acesta de intimitate. Daca iubiti un Varsator va trebui sa va modificati pretentiile, daca vreti ca relatia sa dureze.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!