Zodia Bou
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Zodia Bou

Anii zodiei Bou sunt 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033, 2045, 2057

Stabili şi solizi, aceşti nativi sunt născuţi pentru a fi lideri. Sunt oameni pe care ceilalţi se pot baza cu adevărat şi posedă abilitatea înnăscută de a realiza lucruri măreţe în viaţă. Au tendinţa de a trudi din greu şi de a realiza lucrurile metodic, pas cu pas, însă niciodată nu pierd din vedere ţinta pe care şi-au propus-o. Sunt neobosiţi în eforturile lor, sunt orientaţi spre detalii şi mereu vor face lucrurile corect şi bine încă de la prima încercare. De multe ori ajung să deţină funcţii de mare responsabilitate, datorită calităţilor pe care le au şi a valorilor după care îşi ghidează viaţa. Au tendinţa de a munci prea mult (pot deveni workaholics).

Dacă cineva are nevoie de un sfat obiectiv sau de analiza imparţială a unei situaţii, aceşti nativi sunt cei mai potriviţi pentru aceste lucruri.

Sunt punctuali şi ordonaţi. Au o memorie extraordinară şi sunt în stare să mute şi munţii pentru a se achita de o datorie sau o obligaţie pe care o au. Nu suportă să ceară ajutorul nimănui şi sunt în stare să muncească pe brânci pentru a se achita de sarcinile pe care le au de îndeplinit. Sunt foarte productivi, mai ales atunci când lucrează pentru ei înşişi, pe cont propriu.

Ceilalţi i-ar putea percepe ca fiind prea serioşi şi incapabili de a se relaxa. Aceşti nativi robuşti nu prea sunt sociabili şi chiar au tendinţa de a se izola de ceilalţi şi de a fi introvertiţi. Nu prea le pasă de ceea ce spun şi gândesc ceilalţi despre ei şi întotdeauna vor face lucrurile în felul în care consideră ei că este cel mai bine. Nu vor uita niciodată o trădare.

În ciuda aparenţei de calm, de cele mai multe ori aceşti nativi sunt foarte sensibili, uşor de rănit, şi se simt singuri şi neînţeleşi. Prietenii şi familia reprezintă principala sursă de confort pentru ei. Nu sunt adepţii discuţiilor de complezenţă şi consideră că flirtul este o pierdere de timp.

Ca prieteni sau parteneri de viaţă, aceste persoane sunt puternice, loiale, iubitoare, protectoare şi mereu de încredere, pe care ceilalţi se pot baza oricând. Atunci când îşi găsesc jumătatea vor fi fideli pe viaţă. Cu toate astea le va fi dificil să păstreze relaţii armonioase, deoarece au tendinţa de a da vina pe ceilalţi atunci când lucrurile nu merg bine.

Pe de altă parte, nativii din acest semn pot da dovadă de foarte multă încăpăţânare, inflexibilitate şi nu vor ceda niciodata- fie se face aşa cum vor ei, fie nu se mai face deloc. Nu suportă să fie forţaţi să facă ceva sau să li se impună ceva. Sunt destul de iuţi la mânie.

Meseriile care li se potrivesc cel mai bine sunt cele de arheolog, horticultor, mecanic, bancher, militar, ofiţer în armată, medic, imobiliare. Prefera muncile rutiniere şi îşi abordează sarcinile într-o manieră foarte metodică, excelând în meseriile care sunt foarte specializate. Sunt foarte atenţi la detalii şi vor respecta mereu etică la locul de muncă.

Au încredere în ceilalţi şi mereu le vor asculta opiniile, însă deciziile prefera să le ia numai după ce cercetează ei în amănunt situaţia.

Lecţia pe care aceşti nativi trebuie să o înveţe: să reuşească să-şi depăşească prejudecăţile care îi împiedică să relaţioneze cu ceilalţi. Dacă vor învăţa să-şi valorifice calităţile bune pe care le au, vor reuşi să creeze în inimile lor spaţiu suficient pentru a-i primi şi pe cei din jur.

Sunt compatibili cu Şarpele şi Cocoşul şi nu se înţeleg cu Calul şi Tigrul.

În funcţie de anul naşterii şi de cele 5 elemente există următoarele categorii de nativi în acest semn:

Boul de Metal- (1901, 1961, 2021)

Aceşti nativi sunt mai tari decât oţelul. Sunt extraordinar de muncitor şi nu-şi vor găsi liniştea până nu vor rezolva ceea ce şi-au propus. Sunt demni de încredere, iar ceilalţi se pot baza pe ei şi nu îşi exteriorizează niciodată emoţiile şi trăirile. Nu au empatie aproape deloc şi nu ştiu nici să interpreteze sentimentele celorlalţi.

Boul de Apă (1913, 1973, 2033)

Sunt persoane mult mai flexibile şi din acest motiv reuşesc să citească trăirile celor din jurul lor. Sunt sinceri, răbdători şi foarte ageri.

Boul de Lemn (1925, 1985, 2045)

Aceştia sunt foarte buni ca şi colegi şi lucrează foarte bine în echipă, însă, datorită faptului că respectă mereu etica muncii, că au încredere în ei şi au un înalt simţ moral, sunt mai degrabă potriviţi pentru poziţii de conducere. Uneori au tendinţa de a se enerva rapid şi de a spune exact ceea ce gândesc în acel moment.

Boul de Foc (1937, 1997, 2057)

Aceşti nativi sunt lideri înnăscuţi. De cele mai multe ori vor ocupa cele mai înalte poziţii în ierarhia socială, indiferent dacă sunt la muncă sau în familia. Se enervează destul de rapid şi sunt impulsivi.

Boul de Pământ (1949, 2009, 2069)

Cei născuţi în această zodie reuşesc să obţină succesul datorită hotărârii şi tenacităţii, de care dau mereu dovada. Sunt modeşti şi de încredere.