Zodia Caine
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Zodia Caine

Horoscop Caine

Anii – 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042

În culturile vestice, câinele este cel mai bun prieten al omului. Însă în China lucrurile stau altfel…
Aceşti nativi sunt loiali, credincioşi, oneşti şi întotdeauna îşi vor respecta codul de onoare şi etică. În general sunt foarte demni de încredere, excepţie făcând acele minciuni nevinovate care sunt spuse pentru a-şi uşura situaţia sau pentru a scăpa din încurcături.

Cei nascuti in zodia Caine sunt prieteni foarte loiali şi discreţi şi excelenţi ascultători. Într-o conversaţie vor spune întotdeauna lucrurilor pe nume, fără a se pierde în amănunte sau a trata vreun subiect pe ocolite. Subtilitatea nu este un punct forţe pentru ei.

Au tendinţa de a fi supuşi şi înclinaţia lor spre a face mereu lucrurile corect îi face să fie devotaţi locului de muncă şi faţă de prieteni până în măduva oaselor. Se pare că motto-ul acestora ar fi “Trăieşte viaţa corect, fereşte-te de nemernici şi luptă cu nedreptatea şi răul!”.

Cainii sunt persoane îndrăzneţe, hotărâte, care niciodată nu se vor da înapoi în a-şi respecta un angajament şi niciodată nu vor trăda încrederea care le-a fost acordată. Sunt foarte interesaţi de bunăstarea celor dragi şi vor face mereu tot ce le stă în putinţă care să le-o asigure.

Cei născuţi in zodia Caine pot fi chiar foarte dogmatici. Nu le plac discuţiile în zeflemea sau tachinările şi chiar protestează vehement dacă sunt atinse în vreun fel lucrurile în care ei cred şi pe care le valorizează. În astfel de situaţii iese la iveală o altă latură a lor, căci demonstrează cât de încăpăţânaţi şi obtuzi pot fi. Nu sunt capabili să-şi păstreze calmul şi uzul raţiunii în momentul în care un aspect important pentru ei este vizat şi ridiculizat sau minimalizat. Sunt foarte temperamentali şi uneori este nevoie să se retragă în solitudine pentru a reuşi să se calmeze şi să-şi tempereze desele schimbări de dispoziţie. Parte din problemă constă în faptul că nativii zodiei Caine au foarte multe temeri iraţionale, care au tendinţa de a se transforma în stări anxioase neplăcute, care evoluează în sentimente rănite şi se sfârşesc cu foarte multă ranchiună.

Acest semn sensibil trebuie să înveţe să se apropie incet- încet de ceilalţi şi să capete încredere în cei din jurul lor. Dacă nu reuşesc să aibe încredere în cineva, aceşti nativi dau dovadă de multe prejudecăţi şi chiar de bădărănie.

Cei mai fericiţi sunt atunci când sunt implicaţi în orice formă de activitate fizică. La locul de muncă sau acasă, aceşti nativi veşnic vor face câte ceva, vor construi sau vor curată, încercând mereu să pună lucrurile la punct şi să îmbunătăţească situaţia. Cainii nu vor cheltui niciodată bani pentru a cumpăra lucruri de lux, ci le vor prefera pe cele care sunt întâi practice şi abia apoi estetice. Mereu fac economii pentru a se asigura că şi în viitor vor fi capabili să-şi achite toate potenţialele plăti pe care le vor avea de făcut.

Faptul că au un simţ de discernământ foarte puternic, îi face să fie nişte oameni de afaceri extraordinari, care, datorită faptului că sunt atât de pretenţioşi şi de precauţi, reuşesc să-şi dezvolte un simţ special cu ajutorul căruia reuşesc întotdeauna să anticipe mişcările şi motivele ascunse ale adversarilor.

În ceea ce priveşte dragostea, aceşti nativi din zodia Caine întâmpina mari greutăţi atunci când vine vorbă să-şi găsească partenerul/a potrivit/a. Sunt atât de anxioşi şi tensionaţi, încât reuşesc să-şi extenueze şi să-şi exaspereze orice potenţial/a partener/a de viaţă. Şi asta deoarece nu au încredere în ei înşişi şi îşi fac mereu griji inutile. Însă sunt foarte protectori faţă de cei pe care îi iubesc. Cainii mereu vor sări în ajutorul acestora şi vor încerca să îndrepte orice rău; au capacitatea de a intui foarte bine gândurile ascunse ale celor din jur. Sunt destul de detaşaţi emoţional şi le lipseşte romantismul.

De obicei cei din zodia Caine sunt foarte discreţi cu viaţa lor personală, iar dacă cineva încearcă să pătrundă prea mult în intimitatea lor au tendinţa de a se retrage în ei înşişi. Cred mult în prima impresie şi foarte greu îşi mai schimba părerea pe care şi-au făcut-o despre cineva. Pentru ei nu există nuanţe de gri – viaţa este numai în alb şi negru. Foarte greu reuşesc să-şi facă prieteni apropiaţi.

Cainii sunt iuţi la mânie, însă reuşesc să şi ierte. Au un simţ al umorului ciudat, poate chiar mai straniu decât umorul negru. Sunt inteligenţi şi stabili, însă au tendinţa de a fi pesimişti. Am putea spune că sunt destul de curioşi şi băgăcioşi, căci mereu încearcă să se implice cât mai mult în vieţile celorlalţi.
Îşi ajută foarte mult colegii de muncă şi ştiu să trudească din greu atunci când este necesar. Învaţă foarte repede şi reuşesc să deprindă rapid abilităţi noi. Meseriile care li se potrivesc: avocat, judecător, asistent social, medic, consilier, profesor, politician şi poliţist.

Conform horoscopului chinezesc lecţiile pe care trebuie să şi-o însuşească nativii zodiei Caine – să înveţe să-şi controleze grijile iraţionale şi inutile pe care şi le fac şi să o lase mai moale cu pretenţiile exagerate şi standardele atât de ridicate, căci risca să-i îndepărteze pe toţi cei care ţin la ei.

Cainii sunt compatibili cu Tigrul şi Calul şi incompatibili cu Cocoşul şi Dragonul.

Diferiţilor ani ai acestei zodii le sunt atribuite diferite elemente, fapt care-i influenţează diferit pe nativi.

Câinele de Metal (1910, 1970, 2030)

Aceşti nativi sunt foarte dedicaţi în tot ceea ce fac, indiferent că este vorba de domeniul personal sau profesional. Au standarde foarte ridicate şi au mari aşteptări şi pretenţii, în primul rând de la ei înşişi, dar şi de la cei din jur.

Câinele de Apă (1922, 1982, 2042)

Cainii de Apa nu sunt persoane prea independente. Se simt în siguranţă atunci când fac parte dintr-un grup (cu cât mai mare, cu atât mai bine!). Sunt foarte fideli şi afectuoşi cu cei dragi. Sunt foarte adaptabili şi relaxaţi.

Câinele de Lemn (1934, 1994, 2054)

Cei născuţi în aceşti ani iubesc să facă parte dintr-un grup. Căci astfel reuşesc să capete mai multă încredere în ei. Au tendinţa de a fi foarte timizi atunci când cunosc oameni noi, însă reuşesc să se acomodeze destul de rapid pe măsură ce îi cunosc mai bine. Sunt persoane rezonabile, care au o inimă mare.

Câinele de Foc (1946, 2006, 2066)

Aceste persoane sunt născute pentru a fi lideri, în toate sensurile cuvântului. Le place să aibe cât mai mulţi prieteni; sunt foarte atractivi şi carismatici. Au mare încredere în ei înşişi şi personalităţi vibrante. Sunt foarte activi.

Câinele de Pământ (1958, 2018, 2078)

Cei născuți în zodia Caine de Pământ sunt oameni de încredere, pe care ceilalţi se pot baza şi foarte buni lideri. Sunt foarte realişti, cu picioarele pe pământ şi întotdeauna reuşesc să vadă imaginea în ansamblu. Sunt corecţi, ştiu să-i sprijine pe cei dragi, să le inspire încredere în ei şi să-i motiveze.